kızlar 3,5 yıllık bi ilişkim var.benimle evlenmeyi istiyor.sorun monotonluk ama öyle böyle değil bayagı bi monoton.kendisi çalıştıgı için haftada 1 gun yada 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz diğer türlü genelde mesajlaşıyoruz gündüz işte oldugu içn akşamları msjlaşıyoruz.ilk zamanların heyecanı kalmadı artık.(tmm hep heyecanlı olmaz tabiki de) günaydın hayatım diye mesaj atar.eve gelince de geldim vs afiyet olsun sana da gibi cümleler kurar.arada bi napıyosun falan der.yatarken de iyi geceler allah rahatlık versin sana da şimdiden hayatım öptüm falan der.dogru duzgun bi paylaşımı yok.çok nadirdir sıkıntısını vs anlattıgı.önceden böyle değildi hep konusmak isterdi niye değişti çözemiyorum....sıkıcı olmaya başladın dedim kıyameti koparır gibi oldu.smsim bitti.yenilemicem dedim otur bi düşün ilişki nereye gidiyo diye dedim.3 gun oldu değişme yok hiçbişey olmamış gibi sabah gunaydın hayatım,eve gelır eve geldm yataken de hayırlı geceler hayatım der yatar.ya okadar şey söyledim hiçmi düşünmüyor halaa daha aynı.bakalım zaman geçtikçe napacak bilerek sms falan yenilemiyorum.çok nadir önceleri kızardım fln bazı şeylerine msj atmazdım o duramazdı özür dilerdi özledm gibi çok guzel şeyler yazardı şimdi o da yok.nolucak böyle sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleme: