benım aaslında yarın Erdin beyede randevum var ama gıtmeyecegım buyuk ıhtımal . =)))
bence git görüş hastalarını göstersin, sonra da hüseyin beyle görüş.illede hüseyin beye ol demem ama ben şimdilik memnunum tabi ki öneririm.görüşmede hastalarını da gösteriyor tek tek.bence ikisiylede görüş :)
peki o zaman sen neden Erdinç beye degılde Huseyın beye amelıyat yaptırdın ? =) Erdınç beyı netten duydum baya ovuluyor kendısı . Huseyın beyi ise bı komsumuzun yaklasık 10 akrabası o doktorda estetık yaptırdıgı ıçın tanıyorum. oyuzden kafam cok ama cok karısıkkk . =):44:
Hüseyin Beye daha fazla güvendim, yaptığı burunları daha çok beğendim, sorularımı daha iyi cevapladı, beni daha iyi anladı, heyecanlı olduğumu ve korktuğumu gördü ona göre davrandı.Küçük sebeplere gelecek olursak; hastahane daha güzel,temiz,Bir gün yatış var bu esnada buz maskesi takıyorsunuz bu da morluğu ve şişliği olabildiğince azaltıyor.
Erdinç beyin bulundugu hastane buz maskesi taktırmıyor mu ?
öyleyse bende buz maskesını dışardan alırım .Hastanede kalmıyorsunuz hospital türkte. zaten hastanenin buz maskesi yok bikaç saat yatırıyorlarmış o süre içerisinde eldivenle koyuyorlardır diye tahmin ediyorum.
öyleyse bende buz maskesını dışardan alırım .tam bir muamma ya yarın en iyisi once Erdinç beyle goruseyım sonra Huseyın beyle . =) kararımı verdıgımde buraya yazarım . =)
5 ekimde ameliyatımı oldumm ben beğeniyorum sizce nasıl :)
Eki Görüntüle 834571 Eki Görüntüle 834572 Eki Görüntüle 834573 Eki Görüntüle 834574 Eki Görüntüle 834575 Eki Görüntüle 834576
bende çok beğendim fotonada yorum yaptım zaten.:)çok şanslısın şişme ve morarma olmadığı için ameliyatın çok yeni olduğu halde burun şeklin oturduğu için..:)
buz maskesi bir cihaz ve bu cihaz ortalama 10-15 bin lira arasında bişeymişkesinlikle haber bekliyorum canım :)
Canım Hüseyın bey ile amlıyat ıcın gorusmeye gıttıgınde randevu aldın mı ? istedıgım gunde randevular dolmusta o yuzden soruyorum. Bu arada Erdinç beyden amelıyat ıcın gun aldım ama sonradan vazgeçtım içime sınmedı nedense amelıyatımı buyuk ıhtımal Hüseyın beye yaptırcam. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?