- 14 Eylül 2014
- 20.685
- 98.164
- 798
- Konu Sahibi Teksirkagidi
Normalde ama iki ailenin de yüke girmesi normal değil ki.
Bizim ailede mesela düğün olmaz, sade nikah olur.
Eşimin ailesinde düğün olurdu. Bizim düğünü onlar ödediler biz ödemedik.
Eğer düğün istiyorsanız ödeyeceksiniz demişler haklılar da.
Bize düğün diye tutturmasalardı ben de düğünsüz evlenecektim. Nikahla da evlenilebilir.
İlla düğün isteyen de kendi evini kurabilecek kadar ailesine güvenmeli.
Ayrıca gelenek görenek olarak bakıyorsanız da düğün erkek tarafına nişan kız tarafına aittir. İlla ki kız tarafı düğünü öder diyemezsiniz. İki düğün isterler illa bizim memlekette de düğün olcak derler anlarım ikinci düğünü ödemelerini de düğünü niye mecbur ödesinler.
İsteyen kimse o öder. Yani siiznkiler düğün isteriz illa diyorlarsa ödeyecekler yok düğün gereksiz diyorlarsa da ikisi çalışıp ödeyecek. Evlenirken ailelere de çok güvenmemek lazım
Bizim ailede mesela düğün olmaz, sade nikah olur.
Eşimin ailesinde düğün olurdu. Bizim düğünü onlar ödediler biz ödemedik.
Eğer düğün istiyorsanız ödeyeceksiniz demişler haklılar da.
Bize düğün diye tutturmasalardı ben de düğünsüz evlenecektim. Nikahla da evlenilebilir.
İlla düğün isteyen de kendi evini kurabilecek kadar ailesine güvenmeli.
Ayrıca gelenek görenek olarak bakıyorsanız da düğün erkek tarafına nişan kız tarafına aittir. İlla ki kız tarafı düğünü öder diyemezsiniz. İki düğün isterler illa bizim memlekette de düğün olcak derler anlarım ikinci düğünü ödemelerini de düğünü niye mecbur ödesinler.
İsteyen kimse o öder. Yani siiznkiler düğün isteriz illa diyorlarsa ödeyecekler yok düğün gereksiz diyorlarsa da ikisi çalışıp ödeyecek. Evlenirken ailelere de çok güvenmemek lazım