yorum bekliyorum.....

dikolzz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
3
0
6
35
Kocaeli
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. Evleneli 1 yıl olacak ama ben babamların evindeyim.Neredeyse 2 ay olacak annemlerin yanındayım.Eşimde bende kamuda memuruz. 2yıllık flört üzerine evlendik Altlı üstlü oturuyorduk ve hiç kötü olmayacağını düşünmeden evlendim. Ama o kadar saçma şeyler yaşadım ki dayanamadım artık. Eşim çok inatçı ve gururlu insan asla kendinden taviz vermez. İlk başlarda yeme içme problem oldu ben istemedim. Onu bana kin tuttu. Oda benle aileme gelmedi hergün kavga gürültü oldu. Beni kardeşiyle eşit seviyede tuttu. Beni ararsa oda darılır diye aynı ortamda ikimizide aradı.Her akşam benle geçirdiği vakit kadarını ailesiyle geçirdi.benle paylaşacağı şeyleri kardeşiyle paylaştı. Ve artık boşanıcam…….fikriniz var mı?

merhaba canım bende senin gibiyim hatta aynı kader sayılır ama boşanacak kadar olmaddı .. bende 2 yıl sevgili olduk ve evlendik ki kaçarak evlilik oldu :( altlı üstlü oturuyoruz kayınvalkidemle şuan hamileyim 3 aylık .. senin ve eşinin ne güzel işi vae benm eşimi işsiz :( hemen hemen hergün aşağıya inmiyorum ve beraber yemek yemiyoruz die kavga oluyodu sonunda artık inelim die teklif etmekten oda bıktı artık arada bi çay içmeye iniriyoruz bu sorun yüzünden sakın boşanma çıkar bikere o fikri aklından sabır lazım sabır tatlımm

yapacak en ufak birşeyim kalmadı ki eşim beni hep geri planda tuttu. yaşanmış o kadar saçmalıklar var ki. bide 2 aydır bir defa aramadılar..

Eşin kendinden taviz vermiyosa sende kendinden taviz verme..Oldu canım sen 2 aydır annenin evinde dur,eşin inatçılığı gururu yüzünden gelmesin yanına..Sorunları başlatan şey bu yeme içme,gidip gelme meselesi zaten..Ne varsa bu yeme içmede,sanki ben evimde yemek yapamıycam oğlunuzu aç bırakcam sizene ya evimde yerim sokakta yerim dısarda yerim sizene..En büyük hata bir oturmayı kabul etmen bence..Eşin ailesiyle senin arandaki farkı çözememiş henüz..Senin yerin ayrı,ailesinin yeri ayrı..Nasıl seninle geçirdiği vakit kadarını ailesiylede geçirir:45:..Benim eşimin aileside çooooooooook sorun çıkardı,bu yeme içme konusunda ben çektim eşime restimi,ben haftanın 3-4 günü senin ailenin yüzünü görmek istemiyorum,herseyin zamanı var özlemek isterim,iç içe olmak istemiyorum dedim,eğer diretirsen beni yok bil kaybediceğim hiç bişey yok boşanmak ayıp değil hayatıma hiç evlenmemiş gibi devam ederim dedim..Ve şuan benim yanımda eşim..haftada 1 defa gidiyoruz yanlarına ki ben 1 aydır gitmiyorum yarın gidicem bayram olduğu için..Çok iyi düşün ben pek hayırlı görmedim senin sonunu,yani en azından ben katlanamam senin yaşıycağın gibi bir hayata..Boşanmayı kafana koyduysan boşan canım,daha 1 yıllık evlisin,eşinde yanında değil çok yeni evli olmana rağmen..

değişmeyeceğinden eminsen..
ve gerçekten artık dayanamayacak durumdaysan doğru bi karar vermişsin bence...

Bir kere şunu düşün bir ömür bu adamla yapabilir miyim diye...Ardından bir ikinci sorun seni 2 ay boyunca aramamış olması...İki ay boyunca nasıl aramaz...Burada yazarken bizim yorumlarımız senin anlattığına dair sadece yorumlardır.Eşini en iyi tanıyan sensin. Sor bakalım kendine bu adamla bir ömür geçer mi?

Bir diğeri bazı erkekler maalesef özellikle ayakları üzerinde duramayan kadınları benden boşanamaz diye düşünür. Boşanmak istemiyorsan bile onsuz yapabileceğini göster...Tabi bence....Allah sabır versin....Güçlü olmaya çalış..Ve şunu unutma boşanan her kadın çok güçlü olduğu için boşanmıyor...Son noktaya geldiği için boşanır... Bayramı zehir etme kendine , değerli olduğunu düşün...

zaten işten geç geliyor 9 gibi falan. sonra 10a kadar benle oturup 11ekadar da ailesiyle oturuyor ve bunu her akşam yapıyor. söylediğimde de onlarla ne zaman vakit geçiricem diyor. eğer uyuya kalırsa uyanıp annesini arıyor gelemedim bu akşam diye..

Canımmmm o adamdan bir nane olmaz ,öyle bir erkek yetiştiren anneye de yazıklar olsun ama asıl eşinin yaptığı çok yanlış madem anandan ayrılasın yok başka bir insanın hayatını ne karartırsın yaşadur annenle kardeşinle ben de evlenicem deme, valla bende de var aynı terane ve yok olmuyor canım yaaa, ben ya katil ya da sinir hastası olucam ya da boşanıcam diyorum bazen ama malesef hamileyim de senin hazır çocuğun da yokmuş huylu huyundan vazgeçmez bak ne güzel işin gücün de var salla gitsin sana değer vermeyen için sen ne mücadele edicen bak bu konuda çok güzel bir şiir yazayım sana

"Benim sana verebileceğim çok birşey yok aslında çay var içersen, ben var seversen , yol var gidersen ....." Aynen öyle ben karnımdaki çocukla çıkıp gitmeyi düşünüyorum bazen hergünün üzülerek mi geçecek salla önündeki maçları değerlendir derim hiçbir şey için geç değil

zaten işten geç geliyor 9 gibi falan. sonra 10a kadar benle oturup 11ekadar da ailesiyle oturuyor ve bunu her akşam yapıyor. söylediğimde de onlarla ne zaman vakit geçiricem diyor. eğer uyuya kalırsa uyanıp annesini arıyor gelemedim bu akşam diye..

gülesim geldi
sanki 3 yaşındaki çocuk
anne kusura bakma uyudum tövbe yarabbi
gülermisin aglarmısın
al burdan yak işte

Bu kadar anneci ve aileci olan tipler mümkünse evlenmesin

Evlenmek ben yeni bi hayata başlıyorum demektir
Tabi ki belli aralıklarla ailelerde ziyaret edilmeye devam edilir
Ama bu bekarlıkta ki gibi her gün ve saatlerce bi ziyaret olamaz

Bi de şu kardeşime haksızlık olmasın diye her seni aradığında kardeşini de arıyomuş ya
Çok komiğime gitti
Abim her yengemi aradığında beni de arasa ben sıkılır ve kızarım cidden
Bunlar ailecek bi garip

Arkadaşlara katılıyorum güler misin ağlar mısın.Ya böyle bir mantığı olan biri neden evlenir?Ne hakla?! Bakmayın arkanıza, her şey bizim için...

Back
X