arkadaşlar 1 senedir gebe kalmaya çalışıyorum ama hiç bir sorun olmamasına ragmen gebeligi tutturamadık 4 5 aydır 3 den fazla yumurtam olusuyor bu ayda öyle oldu çatlatma ıgnesıde vuruldum bugun adet olmama 6 gun var dayanamadım kan testı yaptırdım beta hcg degerim 1.38 cıktı yükselebilirmi acaba bı fikri olan varmı ölücem stresten bı yanım yok işte sonuc kapı gibi ortada diyor ama bi yanım umutlanıyor işte ne olur bı fıkrı olan varsa sonucu sonradan yükselenler varsa yorum yazsın...[/Q
merhaba,konu hakkında bir fikrim yok maalesef ama inşallah umutlarınız gerçek olur Allah ın izni ile
arkadaşlar 1 senedir gebe kalmaya çalışıyorum ama hiç bir sorun olmamasına ragmen gebeligi tutturamadık 4 5 aydır 3 den fazla yumurtam olusuyor bu ayda öyle oldu çatlatma ıgnesıde vuruldum bugun adet olmama 6 gun var dayanamadım kan testı yaptırdım beta hcg degerim 1.38 cıktı yükselebilirmi acaba bı fikri olan varmı ölücem stresten bı yanım yok işte sonuc kapı gibi ortada diyor ama bi yanım umutlanıyor işte ne olur bı fıkrı olan varsa sonucu sonradan yükselenler varsa yorum yazsın...
l
Benim testimde ilk seferde böyle çıkmıştı aşağıdaki linkteki gibi konu açmıştm bende :) meğer geç döllenme olmus sonradan yüksek çkmstı 2 gün sonra tekrarladgmda.. suan 8. Haftamdaym. Insallah sende hamilesindir.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/603713-acil-yardim-lutfennn.html[/QUOT
keşke ya benımde öle olsa Allahım hayırlısı ile hamileligini tamamına erdırsın inşallah sabahtan berı aglamaktan araştırmaktan dengem bozuldu bi su serptin içime suan 6 gun var ama martın 26 da 2 yumurtam 20 mm olmustu bu akşam bunlar çatlar dedı gerı kalan 3 yumurtada 14 15 mm arasındaydı onlar ıcınde çatlatma ıgnesı yaptık yanı 28 de döllenme olması gerekmıyormu uff gec döllenme nasıl olacakkı o zaman
l
Benim testimde ilk seferde böyle çıkmıştı aşağıdaki linkteki gibi konu açmıştm bende :) meğer geç döllenme olmus sonradan yüksek çkmstı 2 gün sonra tekrarladgmda.. suan 8. Haftamdaym. Insallah sende hamilesindir.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin...
keşke ya benımde öle olsa Allahım hayırlısı ile hamileligini tamamına erdırsın inşallah sabahtan berı aglamaktan araştırmaktan dengem bozuldu bi su serptin içime suan 6 gun var ama martın 26 da 2 yumurtam 20 mm olmustu bu akşam bunlar çatlar dedı gerı kalan 3 yumurtada 14 15 mm arasındaydı onlar ıcınde çatlatma ıgnesı yaptık yanı 28 de döllenme olması gerekmıyormu uff gec döllenme nasıl olacakkı o zaman
lale benim bi tane 20 mm yumurtam vardı çok geç büyüdü.bende 3 nisanda çatlatma ignemi oldum beklemek o kadar zor ki
arkadaşlar 1 senedir gebe kalmaya çalışıyorum ama hiç bir sorun olmamasına ragmen gebeligi tutturamadık 4 5 aydır 3 den fazla yumurtam olusuyor bu ayda öyle oldu çatlatma ıgnesıde vuruldum bugun adet olmama 6 gun var dayanamadım kan testı yaptırdım beta hcg degerim 1.38 cıktı yükselebilirmi acaba bı fikri olan varmı ölücem stresten bı yanım yok işte sonuc kapı gibi ortada diyor ama bi yanım umutlanıyor işte ne olur bı fıkrı olan varsa sonucu sonradan yükselenler varsa yorum yazsın...[/Q
lale çatlatma ignesini ayın kaçında oldun??
lale benim bi tane 20 mm yumurtam vardı çok geç büyüdü.bende 3 nisanda çatlatma ignemi oldum beklemek o kadar zor ki
gercekten cok zor Allahım isteyen herkese nasıp etsin belki cogu ınsan bana gülüyor 1.38 degerle ümitlenıyorum dıye ama elımde degıl 0 çıkmadı ya dıyorum inşallah senin gebe haberını alırız Allahım aratmasın kimsenın kucagını boş bırakmasın inşallah
lale çatlatma ignesini ayın kaçında oldun??
27 martta oldum canım
gercekten cok zor Allahım isteyen herkese nasıp etsin belki cogu ınsan bana gülüyor 1.38 degerle ümitlenıyorum dıye ama elımde degıl 0 çıkmadı ya dıyorum inşallah senin gebe haberını alırız Allahım aratmasın kimsenın kucagını boş bırakmasın inşallah
inşallah canım sen..benimde 3 gündür ara ara kasıklarıma agrı giriyo 1 dk sürüyo geçiyor
27 martta oldum canım
11,12,13 nisanı bekle canım.çünkü çatlatma ignesinden sonra 14 15 16 ıncı günlerde adet olunuyor.olmazsan bidaha yaptırırsın test
l
Bence ümit var lale umudunu kaybetme, netlesince buraya yazmayı da unutmaAllah herşeyi en hayırlı zamanda nasip ediyor buna inan bence, ağlamayıda bırak kendinide üzme
Bence ümit var lale umudunu kaybetme, netlesince buraya yazmayı da unutmaAllah herşeyi en hayırlı zamanda nasip ediyor buna inan bence, ağlamayıda bırak kendinide üzme [/QUO
inşallah canım inşallah haklısın ama ne yapayım elımde degıl....yazmaz olurmuyum inşallah iyi sonuclar alırım en yükseklerınden her yeri inletırım yazmak ne kelıme
11,12,13 nisanı bekle canım.çünkü çatlatma ignesinden sonra 14 15 16 ıncı günlerde adet olunuyor.olmazsan bidaha yaptırırsın test
tamam canım haklısın dua edin Allah bızımde yüzümüzü güldürsün inşallah
inşallah canım sen..benimde 3 gündür ara ara kasıklarıma agrı giriyo 1 dk sürüyo geçiyor
sen sakın benım gıbı sabırsız davranma adet gununu bekle yoksa butun dengen bozuluyor ıkılemde kalmak cok daha acı 0 cıksaydı belkı bu kadar hırpalamazdım kendımı mınnacık bı umut bıle alt üst ettıı benı inşallah senın iyi haberlerını alırız inşallaaaaaahhhhhh
Merhabalar bende cuma günü kan testi yaptırdım 4.3 çıktı iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 9.6 çıktı sizce bi ümit varmıdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?