yorum istiyorum lütfen....

lale34

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
104
1
316
42
İstanbul
arkadaşlar 1 senedir gebe kalmaya çalışıyorum ama hiç bir sorun olmamasına ragmen gebeligi tutturamadık 4 5 aydır 3 den fazla yumurtam olusuyor bu ayda öyle oldu çatlatma ıgnesıde vuruldum bugun adet olmama 6 gun var dayanamadım kan testı yaptırdım beta hcg degerim 1.38 cıktı yükselebilirmi acaba bı fikri olan varmı ölücem stresten bı yanım yok işte sonuc kapı gibi ortada diyor ama bi yanım umutlanıyor işte ne olur bı fıkrı olan varsa sonucu sonradan yükselenler varsa yorum yazsın...

Test icin erken canım biraz daha bekle dua et.yukselebilir de dusebilir de.sen ne kadar sakin olursan vucut o kadar iyi calısır.ama iki durum da olabillyor dedigim gibi

l
Benim testimde ilk seferde böyle çıkmıştı aşağıdaki linkteki gibi konu açmıştm bende :) meğer geç döllenme olmus sonradan yüksek çkmstı 2 gün sonra tekrarladgmda.. suan 8. Haftamdaym. Insallah sende hamilesindir.. Rabbim dileyen herkese nasip etsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/603713-acil-yardim-lutfennn.html

bende bu konuda bişi bilmıyorum ama inşallah dileğiniz gerçek olur

fazla ümit vermek istemem ama şöyle bilimsel olarak spermler hemen yumurtaya ulaşmaz 1-2 günde de ulaştı desek döllenmiş yumurta da 1 hafta 10 içinde rahime ulaşır ve yerleşmek için yer arar uygun bi yer bulduğu zaman yerleşir ve tutunmaya çalışır tutunma sonrası ilk önce kana geçer ama bu hemen gerçekleşmez daha sonra idrara geçer bhcg yani kanda çıkması için en az bi 15 gün geçmesini beklemekte yarar vardır Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir

Son düzenleme:

Merhabalar bende cuma günü kan testi yaptırdım 4.3 çıktı iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 9.6 çıktı sizce bi ümit varmıdir

Merhabalar bende cuma günü kan testi yaptırdım 4.3 çıktı iki gün sonra yani dün tekrar yaptırdım 9.6 çıktı sizce bi ümit varmıdir

canm gnün geçmşmydi bnm adete br hafta kala 9.35 çıkmştı sennki aşlamamı normal mi benmki aşlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…