Yorum istiyorum

Aynı iş yerindelerse sen gitsen bile devam ederler.Başka bir yol bulman lazım.
Birde orda tek yaşamanın bekar kalmanın tadını almış çok zor tekrar döndürmek allah yardımcın olsun
bende aynı fikirdeyim.birde gidip oralarda rezil ruzva olacaksın..sana bunu yapan adam için değmez.kaldığın yerde kal ve hamileligin tadını çıkar..en azından doğum yapana kadar..daha sonra karar verirsin bence..kızıda sakın arama bence netice bu rezilligi yapan eşin..o kız olmaz ,başka kızla yapar

Kocanızın telefon dôkümanlarını çıkarttırın bide sürekli meşgul çalıyorsa şüphelenilecek durum var demektir

Esim okul mudur bu sahis bekar ogretmen.is icin muhatap olmak zorunda kaliyo benim yanimda aradi kizi kiz efendim dedi sadece agzina geleni saydi.hil diyemedi.tabi suanda naptigini soruyorum.aramiyo sadece bi belge imza durumunda odama gelio dio.doguma gelecek yaza tayinle temelli gelecek.beni o istemio ev arkadaslari var lojman sikintisi var.dogumdan sonra godeyim diyorumda aldatiliosam ugrasmak istemiyorum.nasil ogrenecegim bu olayin aslini.bana guven iliskim olsa ruhun duymazdi dio kizi tembihlermis burdayken aramazmis falan

Daha neyi öğrenmek istiyorsunuz ki?
Eşiniz kıza bağırmış ya hani ben istemiyorum o bana asılıyor gibisinden...
Kız ona nasıl aşkım diyebilmiş o zaman yani bize asılmak isteyen biri aşkım dese hösst demez miyiz?
Ayrıca madem kız ona asılıyor ama eşiniz ona birşey hissetmiyor niye size soğuk davranıyor?
Gidebiliyorsanız tası-tarağı toplayıp oraya gidin.

Daha hangi gerçeği öğreneceksiniz ki?
Aldatmiş yalan söylemiş inanmişsiniz hamilesiniz üzülmenizi istemem boşanmayacaksaniz kurcalamayin bu işi.

yaza temelli gelecekse, bilmiyorum ne yapilmali ama bnce ne ondan suphelendigini belli et, ne de yanliz birak. Lojman mojman, ne olursa olsun, ben kocami asla yanliz birakmam, esler birlikte olmalidir.

Telefon dokumani icin mahkeme gerekmis zina davasi acmak lazim.boyle bisey yapmam icin emin olmaliyim bode bisey cikmazsa esimle bosbosuna ayrilicam.ona guvenmemis oluyorum.ispat istedim kizi aradi iste.ama anca azarladi kizi.kiz bisey demedi daha da aramadi burdayken ama.esimle aram cok iyiydi hic sorunumuz yoktu cocugumuz olsun cok istedik.ve inanamiyorum bunlara buyutuyomuyum.ama suphe kemiriyo beni.dogumada az kaldi cok caresizim

kesinlikle aldatıyor kızında senden haberi olduğu için senin yanında arayıp gözünü boyamak istemiş malesef... eminim şuanda görüşüyorlar çok üzüldüm ... kalk git kocanın yanına diycem bu kar kıyamette nereye gidiyosun üstelik hamilesinde .. en iyisi şimdilik hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış eşini sık sık ara ama bunaltma başka şeylerden bahset güzel şeylerden.. doğumdan sonra da eşini asla yanlız bırakma o zaten seni tercih edicektir şuan bi boşlukta olmasından dolayıdır bu durum yani inşallah.. ve mümkün olan en kısa zamanda eşin tayinini istesin en kesin çözüm o kızı bidaha görmemesi aynı iş yerinde hergün görmesi işi zorlaştırır. tabi kabahatin büyüğü kocan olcak o adamda ya onada haddini bi ara bildirirsin ...

Süreklide aynı ortamdalar ateşle barut erkek milleti kız ona sulanırsa yapacağı yoksada yapar büyük ihtimalde doğru durmuyorlardır canım

Ve sizde eşinizin bu açıklamasına inandınız öyle mi

Hicbir ogretmen mudure askinti olamaz.
Ancak mudur karsilik verirse olur bu.
Sizi uzmek istemem ama bariz aldatiliyorsunuz.
Emin olmak istiyorsaniz, esinizin telefonuna casus uygulama kurabilirsiniz.
Akilli telefonunuz varsa esinizin tum whatsapp mesajlarinin size de gelmesi icin bir yontem var ama bayagi uzun is.

Gidene kadar tartistik bisey yapmadim diyor.ben seni seviyorum diyor ne mecburiyetim var yalana diyor.bana guven neden yapayim diyor.ya sadece esimin lafi var kizi arayim ben konusayim yaninda dedim ne dicekki zaten ayrilayim istiyor baksana diyor.ispat isterim dedim bisey yok ne ispatlicak anca beni ve kendini kucuk dusurursun dedi noyu verdi ama ben aramadim

Zaten bana iliski falan yok dio kiz kendi kendine telefonla yazip duruo dio.bende o ihtimal yuzunden inanmak istiyorum koy yeri herkes duyar ve bende uc sene orda onla yasadim.bu kiz bu sene tayin oldu yasida kucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…