- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
bende aynı fikirdeyim.birde gidip oralarda rezil ruzva olacaksın..sana bunu yapan adam için değmez.kaldığın yerde kal ve hamileligin tadını çıkar..en azından doğum yapana kadar..daha sonra karar verirsin bence..kızıda sakın arama bence netice bu rezilligi yapan eşin..o kız olmaz ,başka kızla yaparAynı iş yerindelerse sen gitsen bile devam ederler.Başka bir yol bulman lazım.
Birde orda tek yaşamanın bekar kalmanın tadını almış çok zor tekrar döndürmek allah yardımcın olsun
Kocanızın telefon dôkümanlarını çıkarttırın bide sürekli meşgul çalıyorsa şüphelenilecek durum var demektir
Süreklide aynı ortamdalar ateşle barut erkek milleti kız ona sulanırsa yapacağı yoksada yapar büyük ihtimalde doğru durmuyorlardır canımEsim okul mudur bu sahis bekar ogretmen.is icin muhatap olmak zorunda kaliyo benim yanimda aradi kizi kiz efendim dedi sadece agzina geleni saydi.hil diyemedi.tabi suanda naptigini soruyorum.aramiyo sadece bi belge imza durumunda odama gelio dio.doguma gelecek yaza tayinle temelli gelecek.beni o istemio ev arkadaslari var lojman sikintisi var.dogumdan sonra godeyim diyorumda aldatiliosam ugrasmak istemiyorum.nasil ogrenecegim bu olayin aslini.bana guven iliskim olsa ruhun duymazdi dio kizi tembihlermis burdayken aramazmis falan
Ve sizde eşinizin bu açıklamasına inandınız öyle miArkadaslar ben otuz dort haftalik hamileyim.yalniz yasiyorum.esim baska sehirde gorevde.bulundugu yer hamile biri icin uygun bir yerdegil.ben memleketteyim.cok sik gorusemiyoduk.zamanla telefonlada aramaz sormaz olmus bana soguk davraniyodu.gelince duzelir dedim.geldiginde telefonunun sifreli oldugunu yanindan ayirmadigini gorunce suphelendim.bana cok soguk davrandi bide opmiyodu dahi cocuga bisey olurmus diye.neyse geldikten iki gun sonra sifreyi cozdum ve watsapp mesajlarindan isyerinden bi bayanla mesajlastigini gordum.kiza musaitmisin demis kiz ona evet askim sen iste yeterki musait olurum demis oda evet demis.sonrada telefonla gorusmusler.ben tabi krize girdim.aciklama su kiz onu seviyomus.bilerek bizi ayirmak icin yapiomus.yanimda kizi aradi kizdi arama yazma dedi.o gunden sonra ilgisi duzeldi.eskisi gibi oldu.gidincede ariodu soruodu ama bugunlerde yine ayni.ben gercegi ogrenmek icin ne yapmaliyim.kizin nosu var ama arayip ne dicem.oradan birisinee de soramam.emin olup ona gore davranmak istiyorum.
Daha hangi gerçeği öğreneceksiniz ki?
Aldatmiş yalan söylemiş inanmişsiniz hamilesiniz üzülmenizi istemem boşanmayacaksaniz kurcalamayin bu işi.
Hicbir ogretmen mudure askinti olamaz.
Ancak mudur karsilik verirse olur bu.
Sizi uzmek istemem ama bariz aldatiliyorsunuz.
Emin olmak istiyorsaniz, esinizin telefonuna casus uygulama kurabilirsiniz.
Akilli telefonunuz varsa esinizin tum whatsapp mesajlarinin size de gelmesi icin bir yontem var ama bayagi uzun is.
dag koyu demissiniz, o zaman esinizin orada yapacagi tek is secenegi ogretmenlik gibi gorunuyor. koy yerinde oyle o tarz bir iliski olmasi da tuhaf, anlamadm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?