Şimdi eş durumu atamaları var neden yaza kadar bekliyor? Senesi dolmadı desem eşiniz müdürmüş?
Eşin kızı senin yanın da arayıp beni bir daha arama ve bağırdığında kızın tepkisi ne oldu duydunuz mu? hangi kadın karşılık görmediği halde bir adama Aşkım diyebilir kiüzgünüm ama eşiniz kızla baya baya görüşmüş ya da hala görüşüyor
Eşin kızı senin yanın da arayıp beni bir daha arama ve bağırdığında kızın tepkisi ne oldu duydunuz mu? hangi kadın karşılık görmediği halde bir adama Aşkım diyebilir kiüzgünüm ama eşiniz kızla baya baya görüşmüş ya da hala görüşüyor
dava açsın kıza, madem istemiyor...Gidene kadar tartistik bisey yapmadim diyor.ben seni seviyorum diyor ne mecburiyetim var yalana diyor.bana guven neden yapayim diyor.ya sadece esimin lafi var kizi arayim ben konusayim yaninda dedim ne dicekki zaten ayrilayim istiyor baksana diyor.ispat isterim dedim bisey yok ne ispatlicak anca beni ve kendini kucuk dusurursun dedi noyu verdi ama ben aramadim
bu mesajlaşma telefonda görüşme olayı saat kaç gibi olmuş peki dikkat ettiniz mi? belki gerçekten kız takmıştır kafayı. gerçi eşinizin açıklamalarıda pek inandırıcı gelmedi hatta daha da anlaşılmaz yapmış olayı ama sakin davranma çalışın biliyorm çok zor ama
Bu hukuki bilgiyi kimden aldiniz acaba ?Telefon dokumani icin mahkeme gerekmis zina davasi acmak lazim.boyle bisey yapmam icin emin olmaliyim bode bisey cikmazsa esimle bosbosuna ayrilicam.ona guvenmemis oluyorum.ispat istedim kizi aradi iste.ama anca azarladi kizi.kiz bisey demedi daha da aramadi burdayken ama.esimle aram cok iyiydi hic sorunumuz yoktu cocugumuz olsun cok istedik.ve inanamiyorum bunlara buyutuyomuyum.ama suphe kemiriyo beni.dogumada az kaldi cok caresizim
Sabah onbirde mesajlasma arama.ben bi gin sonra gordum mesaji aramayi.biz tartisirren o gunde mesaj geldi uyandin mi demis..kiz askim demis esim dememis.bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?