Yorum istiyorum

Çok yazacak şeyim var burda iş yerinde kendi kendime söylendim.Allah o eşini bildiği gibi yapsın.Çok hain biriymiş.
Senin bu haline inan çok üzüldüm.Offf o adamı boğ desen boğarım.Pis...

Şimdi eş durumu atamaları var neden yaza kadar bekliyor? Senesi dolmadı desem eşiniz müdürmüş?

Ben calismiyorum cunku atanamadim henuz es durumu isteyemez yaza dogu gorevi kalkacak dort yil doluo tayin isticek

Pardon da belgeye ne gerek var? Kiz askim canim diyor gozunle gormussun kandirma daha cok kendini

Canim malesef danisikli dovus olabilir. Yani ayni isyerindeki insanlar sonucta. O kadin esinin evli oldugunu biliyor. Arama sorma beni demesi oyun olabilir. Hamile halinle gonlunu bulandirmak istemem ama aklima boyle geldi.

O zaman esime itiraf ettirmek icin ne yapmaliyim.ya bitanenizde dogru soyluo demediniz.zaten kirt kemirio gunlerdir icimi.beni aldatmis adamla ben ne yapayim.sevdim de evlendim beni sevmiosa neden yasicam onla bebegim icin bile istemem yasamak onla. Yada artik direk bosanayim diyim bari aslinda kesip atayim.kizi aradiginda kiz hic bisey diyemedi zaten kafam onada atik bi kiz halkaten manyak gibime gelio bo esimin tepkisine sasirmis gibime gelio

Ben de doğru söylediğine inanmayanlardanım. Çok üzgünüm bunu söylerken. Üstelik hamilesin. Ama akıl var mantık var kim kime durup dururken aşkım diye hitap eder? Sonunuzu hiç iyi görmedim.

dava açsın kıza, madem istemiyor...

bu mesajlaşma telefonda görüşme olayı saat kaç gibi olmuş peki dikkat ettiniz mi? belki gerçekten kız takmıştır kafayı. gerçi eşinizin açıklamalarıda pek inandırıcı gelmedi hatta daha da anlaşılmaz yapmış olayı ama sakin davranma çalışın biliyorm çok zor ama

Iyice ikna oldum zaten.acinacak haldeyim.bide bugun dogum icin kredi falan cekio.ugrasiyo falan.bide doger ogretmen arkadaslar trafik kazasi gecirdi bi yarisi okulda yok uc ay raporlular.bos derslere falan girio isleride yogun benlede ugrasiyor.

Sabah onbirde mesajlasma arama.ben bi gin sonra gordum mesaji aramayi.biz tartisirren o gunde mesaj geldi uyandin mi demis..kiz askim demis esim dememis.bu arada

Bu hukuki bilgiyi kimden aldiniz acaba ?

Canım eğer kız zorla böyle birşey yapmış olsa niye telefonuna şifre koysun yanında ayırmamazlık etsin o kızın ulaşmaması için engeller bide hamilesin senin üstüne eşinin normalden daha fazla düşmesi lazım daha sık araması lazım

Sabah onbirde mesajlasma arama.ben bi gin sonra gordum mesaji aramayi.biz tartisirren o gunde mesaj geldi uyandin mi demis..kiz askim demis esim dememis.bu arada

Bir müdür öğretmeniyle uyandın mı? gibi senli bir cümle ile neden nasıl konuşur?
Bizim müdürler x hocam ye hocam der, ayrıca uyanıp uyanmamamız gibi bir konu ile ilgilenmez.
Muhabbetimiz okula dairdir.

Üzülmeni istemem ama öğretmenim.. Gerçek bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…