Yorum lütfen.....

lale pardon canım aklıma takılan bi soru varrrrrrrrrr.. sen nişanlıyım diyorsun fakat açtığın bir diğer konuda aynen şu yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/276576-lutfen-bi-bakin.html "merhaba arkadaşlar 2 aylık evliyim eşimle ilişkiye kondom kullanmadan girdik yani dışarı boşaldı ara ara kondom kullandı ama genelde kullanmadı bu ay adet oldum amaaa inanılmaz bi migde bulantısı kusma var bagızılarıda hamileyken adet olabiliyormus falan cıldırmak üzereyim bebek düşünmüyoruz hamile kalmıs olabilirmiyim ne olur bişiler söyleyin " Pardon ama nişanlımsıın evlimisiin sözlümüsün bekarmısın yoksa bunlar bir çelişkimi???
:uhm:

onu bıı arkadasım sormustu uye degıldı kendısı bende ızın verdım celıskın gecmıstır umarım

Neyse diyelim,yaptı bir hata ve yalan söyledi bize.Ama şu an yaptığı çok daha büyük bir hata:
Böyle bir adamla nişanlı kalmak:olmaz:
Sanırım nişanlın onunla beraber olduğun için seni sağlama almış sanıyor ve ne yaparsam çeker diye düşünüyor ki eğer böyleyse durum çok vahim :gitme:
Bana eşim şuraya gitme diyecek,ben de onu tuvalete bile yollamam :kızgın:

belinaycım mujukss:)
Bende öptüm güzeller güzeli bacım
onu bıı arkadasım sormustu uye degıldı kendısı bende ızın verdım celıskın gecmıstır umarım

aaa arkadaşın sordu demek hımmmmm ee oda güzell eti tabi canıııım çelişki melişki kalmadı peki birşey daha bu çelişkimide kaldır lütfen.. Her nişanlı olan evli demekmidir?? rvli neden yazdın henüz evlenmeden??

aaa arkadaşın sordu demek hımmmmm ee oda güzell eti tabi canıııım çelişki melişki kalmadı peki birşey daha bu çelişkimide kaldır lütfen.. Her nişanlı olan evli demekmidir?? rvli neden yazdın henüz evlenmeden??

valla ben hala analmış değilim bekar yazıyodu dıye hatırlıyorum yalan olmasın ama bır anda evlı oldu arkadaş bencede şu çelişkileri bi kaldır evlimi bekar mı ?:uhm:

bu kizz manyak yaa :roflol::roflol: ay valla repde veremiyorum ama borcum olsun :1hug:

valla ben hala analmış değilim bekar yazıyodu dıye hatırlıyorum yalan olmasın ama bır anda evlı oldu arkadaş bencede şu çelişkileri bi kaldır evlimi bekar mı ?:uhm:

yok o nişanlıymışş sanırım nişanlanınca evleniliyo olunuyo..bende eğer nişanlanırsam evlendim dicemm demekki nişanlılık evlilikle birebir bunuda 25 yaşında yeni öğrendim.. ee ozaman bende sözlenince bekar dururmu evli yazim olurmuki acep:uhm: bak buda bir çelişki işteee kaydirigubbakcemile3

arkadaslar ıyı senaryo yazmıssınız ama ben nısanlısıyla bırlıkte olabılecek karakterde bı ınsan degılım evlenecek bı cıftız sonucta o kadar azmadım yanı bekleyemeyecek kadar kı evlılıge cınsellıge hazır olamadıgım ıcın dugunu ertelemıs bı ınsanım gercekten suan canım cok sıkkın bana bu konuyla ılgılı yardımcı olursanız sevınırım yok ben bı acık arayıım dedektıflık yapayım dıyorsan belınaycım kalsın ben almayım

bu kizz manyak yaa :roflol::roflol: ay valla repde veremiyorum ama borcum olsun :1hug:

rep verme bacım senin olsun rep sen bana öpücüklerini dualarını yolla yeterr.. eee kendimi manyaklığa verdim artık ajan olucamm itinayla çelişkilere cevap verdirtilir yerimseniben

arkadaslar ıyı senaryo yazmıssınız ama ben nısanlısıyla bırlıkte olabılecek karakterde bı ınsan degılım evlenecek bı cıftız sonucta o kadar azmadım yanı bekleyemeyecek kadar kı evlılıge cınsellıge hazır olamadıgım ıcın dugunu ertelemıs bı ınsanım gercekten suan canım cok sıkkın bana bu konuyla ılgılı yardımcı olursanız sevınırım yok ben bı acık arayıım dedektıflık yapayım dıyorsan belınaycım kalsın ben almayım

ebe guzelim insanlarin sana yardim edebilmesi icin senin samimiyetine inanmasi lazim degilmi amaayerimseniben

konuyu açan arkadaşım,çelişkilerin beni ilgilendirmiyo,yalan söyleyp söylememen senin kişiliğini gösterir zaten:1closedeyes:
evlisin yada değilsin,ilişkiye girdin yada girmedin ben sadece şunu cevaplandırıcam,eğer hayatındaki insan sana acı çektiricek kadar pskopatsa bunu bir an önce hayatından çıkar..eşin sevgilin nişanlın her neyse:delphin:

yahuuu laleee her cümlende bi çelişki var bacım yaaaa diosunki cinselliğe hazır olmadığınm için erteledim diyorsun ama bir başka konudada bak neler yazmışssın "biz flört dönemi yaşadık zaten oldukcada güzeldi nişanladıgımızın ilk 1 yılıda ara sıra sorunlar olsada yinede güzeldi....2 sene sorunlar başladı evlenememek bizim için çok büyük bi problem oldu evlilige kendimizi hazır hissediyoruz ama evlenemiyoruz piyangodan 1 sene daha uzadı onun sitresi inanın kolay degil bizim dışımızda gelişen olaylardan dolayı uzatmak zorunda kaldık ne yazıkkı

arkadaslar ıyı senaryo yazmıssınız ama ben nısanlısıyla bırlıkte olabılecek karakterde bı ınsan degılım evlenecek bı cıftız sonucta o kadar azmadım yanı bekleyemeyecek kadar kı evlılıge cınsellıge hazır olamadıgım ıcın dugunu ertelemıs bı ınsanım gercekten suan canım cok sıkkın bana bu konuyla ılgılı yardımcı olursanız sevınırım yok ben bı acık arayıım dedektıflık yapayım dıyorsan belınaycım kalsın ben almayım[/QUOTE

burada hiçbirimiz seneryo yazmıyoruz sana kimse dedektiflik filan da yapmaya çalışmıyor bunları yazmamızın sebebı senın çelişkili konular açman ve açıklamanın yetersiz olması ve çelişkili cevaplar ayrıca bu kadar sinirlenmene gerek yok bence bu tarz şeyler yazmak yerine yok azmadım yok ben cinselliğe hazır değilim filan bunlar yerine arkadaşlar kusura bakmayın bir yanlışlık oldu dıye bir düzeltme yapabilirdin ama pek inandırıcı gelmiyo açıkca bana bu kadar tepki vermen çok yanlış

yahuuu laleee her cümlende bi çelişki var bacım yaaaa diosunki cinselliğe hazır olmadığınm için erteledim diyorsun ama bir başka konudada bak neler yazmışssın "biz flört dönemi yaşadık zaten oldukcada güzeldi nişanladıgımızın ilk 1 yılıda ara sıra sorunlar olsada yinede güzeldi....2 sene sorunlar başladı evlenememek bizim için çok büyük bi problem oldu evlilige kendimizi hazır hissediyoruz ama evlenemiyoruz piyangodan 1 sene daha uzadı onun sitresi inanın kolay degil bizim dışımızda gelişen olaylardan dolayı uzatmak zorunda kaldık ne yazıkkı

anacim topu topu 12 mesaji var ne zaman yazmis bukadar seyi :roflol:

Back
X