Yorum lütfen.....

anacim topu topu 12 mesaji var ne zaman yazmis bukadar seyi :roflol:

:roflol:iyi gözlemkaydirigubbakcemile5kızlar bize ne yapıyım demişmi?demiş..gerisini kurcalamıyalım onun kişiliğini bağlar bu saatten sonrasıyerimseniben

:roflol:iyi gözlemkaydirigubbakcemile5kızlar bize ne yapıyım demişmi?demiş..gerisini kurcalamıyalım onun kişiliğini bağlar bu saatten sonrasıyerimseniben

iyide canim bu sekilde karsindaki insanin duygulariyla dalga gecmek oluyor , olmayan birsey icin kafa patlatmamiza sebeb olunmasi cok gunahtir kul hakkina girer kul hakkida en buyuk gunahtir Yaradan ne demiş bana ne ile gelirsen gel fakat kul hakkıyla asla gelmekafamçokkarıştı Allah hepimizi kul hakki yemekten korusun ...aminn...:Saruboceq:

iyide canim bu sekilde karsindaki insanin duygulariyla dalga gecmek oluyor , olmayan birsey icin kafa patlatmamiza sebeb olunmasi cok gunahtir kul hakkina girer kul hakkida en buyuk gunahtir Yaradan ne demiş bana ne ile gelirsen gel fakat kul hakkıyla asla gelmekafamçokkarıştı Allah hepimizi kul hakki yemekten korusun ...aminn...:Saruboceq:

Bacım birde Hz. MEVLANA'NIN NASİHATİ. Gel, gel, ne olursan ol yine gel..
ama çelişkisiz gelki dobra geli bizde gerçekten yorularımızı yapalım anlayalımki gerçekten sorunun var çözmen gereken bir problemin var lalecim ANLATABİLDİMMİ??

öptüm seniiopuyorumnanaktan
teşekkürler bende:)

canım zaten yazdıklarımdaki mesajı almışsındır tahminimce:)yaptığı etik değil tabiki,ama bu sadece gözümüzde puan düşürürüz ve inandırıcılığını kaybeder...kendi adıma söylüyorum en fazla yorum yapar çıkarım ciddiye almam:1closedeyes:gerisi onun bileceği iştir,yani ciddiye almayın diyorum be anam daha ne diyim:delphin:

Sevgili arkadaşlar Yazdığınız yorumlar lütfen konuyla ilgili olsun.Uyarı yapıldıktan sonra hala devam eden geyik muhabbetleri için ceza alabilirsiniz.

arkadaslar ıstedıgınızı dusunebılırsınız ne yasadıgımı ben bılıyorum bı konu actım ve sızden yardım ıstedım yorum yazıp bana bıraz olsun yardımcı olan arkadaslara tesekkur ederım...ben bosuna konu acıp ınsanları oyalayacak ne yastayım nede o kadar cahılım ben bu pc yı abımle kardeslerımle ortak kullanıyorum önceden msn yazısmalarım bıle kayıt edılıyordu o yuzden üye olurken yanlıs bılgıler verdım evlıyım yazdım kımlıgım anlasılmasın dıye anladın mı belınaycım herkes belkı senın kadar rahat olamayabılır burda geyık yapıp oyalanmayı cok sevıyorsun sanırım ama ılk once ınsan gıbı bı sor ıstersen neyın ne oldugunu hemen yargılama yok eskı yazısmaları cıkarmalar konuları cıkarmalar walla benım senın kadar bos vaktım yok hafıyelık yapamam sadece derdım oldugu zaman acar ve yardım ısterım umarım anlamıssıındır arkadaslar bana actıgım konu ıcın yardım edecek olan varsa yorumlarını beklıyorum onun dısında benı malzeme olarak alıp geyık yapmanızı ıstemıyorum...

hem bakın bu sıte oldukca buyuk bı sıte ıcınde eglence bolumude var geyık bölumude var oraya gırıp oyalanabılırsınız bu arada Mevlana nın sözunu yazmıssın belınay hanım ben 2 gun once Mevlananın türbesını zıyaret ettım yeteri kadar feyz aldım zaten....

aaevet boş vaktim çok geyik yapmayıda seviyorum onca insan arsında tutum seni çıkardım bunlar içinn... okadar güzel şeyler yazmışssınki ve okadar ??? olmayan mesajların varki ben durup dururken yazdım bunları.. ARKADAŞIM ıLK ÖNCE OTUR Bı DÜŞÜN BEN BUNLARI YAZIYORUM AMA BURDAKıLER NE DÜŞÜNÜR Bı ÖLE YAZIYORUM Bı BÖLE YAZIYORUM SONUÇTA BU KıŞıLER BENıM AıLEMı BıLMıYO KıMLıĞıM ANLAŞILSIN ıSTEMıYORUM DıE OLAYLARI ÇARPIK ÇARPIK ANLATIYORUM Bı EVLıYıM Bı BEKARIM Bı HAMıLE OLABıLıRMıYıM DıE YAZIYORUM YAHU BEN NE YAPIYORUM DıYE Bı DÜŞÜNMELıSıNKı ÇEVRENDE SANA ŞÜPHELı YAKLAŞMASIN..ezanlar okunuyo güzelim evet ben onca insan arasından durup seni buldum ama bi düşün istersen nie buldum çünkü çok ÇE_LıŞ_Kı_Lı_SıN konularında yazılarında... sen ilk önce evlimisin nişanlımısın hamilemisin onlara cevap ver bence.. yada sana bi tavsiyede bulunim şifreni kimseyle paylaşma çok istiyosa arkadaşında alsın bi üyelik parayla üyelik vermiyorlar burda, hem bak böylelikle sanada çelişkiyle yaklaşılmamış olur..

yapacagın şey çok basit

aradıgında konuş ve sunları söyle

"tamam bir hata yaptım. kabul ettim ve özürümü de diledim.
ama senin bu tavırlarından dolayı çok mutsuzum.
eğer böyle davranmaya devam edeceksen ayrılmak istiorum"
:kahve:

aaevet boş vaktim çok geyik yapmayıda seviyorum onca insan arsında tutum seni çıkardım bunlar içinn... okadar güzel şeyler yazmışssınki ve okadar ??? olmayan mesajların varki ben durup dururken yazdım bunları.. ARKADAŞIM İLK ÖNCE OTUR Bİ DÜŞÜN BEN BUNLARI YAZIYORUM AMA BURDAKİLER NE DÜŞÜNÜR Bİ ÖLE YAZIYORUM Bİ BÖLE YAZIYORUM SONUÇTA BU KİŞİLER BENİM AİLEMİ BİLMİYO KİMLİĞİM ANLAŞILSIN İSTEMİYORUM DİE OLAYLARI ÇARPIK ÇARPIK ANLATIYORUM Bİ EVLİYİM Bİ BEKARIM Bİ HAMİLE OLABİLİRMİYİM DİE YAZIYORUM YAHU BEN NE YAPIYORUM DİYE Bİ DÜŞÜNMELİSİNKİ ÇEVRENDE SANA ŞÜPHELİ YAKLAŞMASIN..ezanlar okunuyo güzelim evet ben onca insan arasından durup seni buldum ama bi düşün istersen nie buldum çünkü çok ÇE_LİŞ_Kİ_Lİ_SİN konularında yazılarında... sen ilk önce evlimisin nişanlımısın hamilemisin onlara cevap ver bence.. yada sana bi tavsiyede bulunim şifreni kimseyle paylaşma çok istiyosa arkadaşında alsın bi üyelik parayla üyelik vermiyorlar burda, hem bak böylelikle sanada çelişkiyle yaklaşılmamış olur..

sen benım yazdıklarımı okumamıssın sanırım ben neden evlıyım dıye yazdıgımı acıkladım bak hemen yukarda oku bı zahmet bı daha sorma bana sen heralde burda dikkat cekmek için ınsanların çıkarını arıyorsun sana cin gıbı kızsın falan yazmıslar hosuna gitmiş ama bunlar boş şeyler vaktini harcama bence.... hem ben dıger actıgım konudada nısanlımla ılgılı problemlerımı yazdım mantıklı düşünebiliyorsan çelişki olmadıgını anlarsın üyeligin parayla olmadıgını bende biliyorum arkadaşım o kadar stres arasında içi içini yerken üye olmaya bile vakti yoktu aradı istedi bende şifremi verdim ne var bunda bu kadar büyütülecek umarım ANLAMIŞSINDIR...ben herşeyin cevabını verdim lütfen kafam şuan çok dolu kimseyle ugraşacak mesaj yazacak halim yok tamam mı arkadasşım

sen benım yazdıklarımı okumamıssın sanırım ben neden evlıyım dıye yazdıgımı acıkladım bak hemen yukarda oku bı zahmet bı daha sorma bana sen heralde burda dikkat cekmek için ınsanların çıkarını arıyorsun sana cin gıbı kızsın falan yazmıslar hosuna gitmiş ama bunlar boş şeyler vaktini harcama bence.... hem ben dıger actıgım konudada nısanlımla ılgılı problemlerımı yazdım mantıklı düşünebiliyorsan çelişki olmadıgını anlarsın üyeligin parayla olmadıgını bende biliyorum arkadaşım o kadar stres arasında içi içini yerken üye olmaya bile vakti yoktu aradı istedi bende şifremi verdim ne var bunda bu kadar büyütülecek umarım ANLAMIŞSINDIR...ben herşeyin cevabını verdim lütfen kafam şuan çok dolu kimseyle ugraşacak mesaj yazacak halim yok tamam mı arkadasşım

sorma valla işim gücüm yok oturdum özellikle seni araştırıyorum ben. neyse yaa seni kendi çelişkilerinle baş başa bırakıyıorum lütfen cin olmadan çarpma çarpılırsın çünkü ilk önce yazdıklarını düzelt kendi içindeki sorunlarını hallet doğrularını yanlışlarını ayırt et sonra gel burda mantıklı sorularla karşımıza çık bi diyorsunki evliliğe hazır değilim bidiyorsunki evlilğe her ikimizde hazırız ama askerlik varr ee ben nedimki arkadaşım sanaaaa bak sseni araştırmadan önce ilk sayfada yorumumu yazdım ama dedimki durbakim belki farklı sorunlarıda vardır derken bunlar çıktı karşımaa ee bende neden sormimki sordum ve cevabımıda aldım sen bi üyeliği 2 kişiyle paylaşıyorsun ee ozaman her açtığın konuuyu acaba senmisin yoksa arkadaşınmı diemi düşünelim artık??

evlenincede bu durum iki misli devam eder ipleri vermişsin canım askerde olduğu için daha çok baskı yapıyordur

yok o nişanlıymışş sanırım nişanlanınca evleniliyo olunuyo..bende eğer nişanlanırsam evlendim dicemm demekki nişanlılık evlilikle birebir bunuda 25 yaşında yeni öğrendim.. ee ozaman bende sözlenince bekar dururmu evli yazim olurmuki acep:uhm: bak buda bir çelişki işteee kaydirigubbakcemile3

aynen:kahve:alkisalkisalkis

sorma valla işim gücüm yok oturdum özellikle seni araştırıyorum ben. neyse yaa seni kendi çelişkilerinle baş başa bırakıyıorum lütfen cin olmadan çarpma çarpılırsın çünkü ilk önce yazdıklarını düzelt kendi içindeki sorunlarını hallet doğrularını yanlışlarını ayırt et sonra gel burda mantıklı sorularla karşımıza çık bi diyorsunki evliliğe hazır değilim bidiyorsunki evlilğe her ikimizde hazırız ama askerlik varr ee ben nedimki arkadaşım sanaaaa bak sseni araştırmadan önce ilk sayfada yorumumu yazdım ama dedimki durbakim belki farklı sorunlarıda vardır derken bunlar çıktı karşımaa ee bende neden sormimki sordum ve cevabımıda aldım sen bi üyeliği 2 kişiyle paylaşıyorsun ee ozaman her açtığın konuuyu acaba senmisin yoksa arkadaşınmı diemi düşünelim artık??

evet işin gücün yok oturmussun beni araştırmıssın ben yazdıklarımı düzelttim ayrıntılı bi şekilde anlattım ama anlayamamıssın oda senin sorunun....bak benim actıgım önceki konuyu okumussun nişanlımın askerliginden gideceginden bahsetmıstım şuandada askerde sence çelişki bunun neresinde?illa kendi inandıklarını dogrulamaya çalısma acıklama yapıyorum sana anlayamıyorsun hayatın gercekleri var sanırım senin hayal gücün fazla çalısıyor ama ben herseyi izah ettim anlayana tabi...bundan sonra benmiyim degilmiyim diye düşünmene gerek yok lale 34 gördügün zaman yorum yapmazsın olur biter senin yorumlarına ihtiyacım yok inan.

çok üzüldümm ne olurr dinle beniiii :):) hayal ürünün ne olduğu ortada pardon belki arkadaşı olabilirsin sende olamassın lale34 yada arkadaşı nasılsa 2 kişibirden kullanıyo bu ncki hee barada sonradan yazı düzeltmeyle inana olmuyor nasılsa baştan beri biliyoruz neler yazıp silindiğini lalecim yada arkadaşı herneyse ..

iyide nişanlım demişsin medeni durumun evli diyor kaydirigubbakcemile2
neyse ne artık bence nişanlınız sizden sıkılmıs ilişkinize ara verin

Arkadaşınız bu kadar özelini yazmak için kk den üyelik almayı düşünmüyor ama sizi arayıp şifre isteyebiliyor.
Nasıl bu kadar güvenmiş çevrede anlatmayacağına.
Bunlar hiç inandırıcı olmuyor. Yapmayın artık.
Burada herkes iyi niyetle yardımcı olmaya çalışırken gerçek derdi olanlara da insanlar acaba mı diye yaklaşıyor.:olmaz:

Back
X