• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum yapabilcek olan var mi???

Yoneticiiiiiii kapar misiniz bu konu rica ediyorum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günahın hoşgörüsü falan olamaz ya hoşgörü diye bu hale geldik zaten günahsa günahtır bu kadar uyarmakta her müslümanın görevidir bitti ne oldu zorunuza mı gitti..

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404326858.217732.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecen de biri boyle konu acmisti. Ben de tepki gostermistim. Konuya yorum yapanlar o kisiye alkış tuttu, benim uzerime gelmislerdi. Allah baska dert vermesin.

Konuyu tersten okumaya başladım,amma tepki gelmiş,dedim napmış acaba,neye baktırıyomuş kı falda bu kadar kızmışlar,sadece fal muhabbettiymiş,yorum yapan yapar,yapmayan yapmaz,ramazandan herkesin sinirlerimi gerilmiş ne:37:

Kahve bayat,fincan çin malı ayrıca da fincan iyi yıkanmamış sarı lekeler dikkatlı bakınca gözüme çarpıyor. Buna dayanarak diyebilirim ki
3 vakte kadar şu fincanı yıka:27::27:

Fincan çin mali ??? Evinizdeki bütün porselenler altin kalplama galiba?
Yorum yaparken insanları neden rencide etme gereği duyarsiniz bilmemki, elinize ne gecio y@ni.

Konu sahibini bir dövmediğiniz kalmış! Mübarek gün diyorsunuz da mübarek günde hoşgörü gösterelim demiyorsunuz hemen sinirler tepede hemen saldırmalar. Bırakın fal baktırmak isteyen baktırsın, falı yorumlamak isteyen yorumlasın. Hani İslam hoşgörü diniydi ? Bunun bir kaç tık üstü 21 sene önce Sivas'ta katliam yaptı bu hoşgörüsüzlükten!

Fal sahibi size gelince, at çıkmış falınızda dileğiniz varsa olacak, hem de ani şekilde gerçekleşecek. Siz merak etmeyin fal günah olabilir ama kocaya yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, tüm gün kayınvalide görümce arkasından dedikodu yapmak DAHA günah. Anlayan anladı...

Sevgiler..
:46::46::46::46::46::46::46::46:

Yuh artık nasıl kıyasladınız acaba ikisini ve daha da merak ettiğim, ne alakası var?

Ayrıca son yazdıklarınız da çok makul değil açıkçası. Kocaya yalan söyledim, dedikodu yaptım diye amann nasıl olsa günaha battım deyip fal için de mi sempati besleyeyim?
Yıldönümü olduğu için arkadaş söylemiş olabilir.

Bazi yorumlara yuhhh diyorum baskada birsey demiyorum:(( Canim memleketimden ayrildigmdan beri insanlar ne kadar geri gitmis.Millet aya gider bizim millet yaya gider misali.Ulkemizde onca sorunlar yasanirken,tuh kaka dediginiz soruna bakin peeehh..

Back
X