Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve bayat,fincan çin malı ayrıca da fincan iyi yıkanmamış sarı lekeler dikkatlı bakınca gözüme çarpıyor. Buna dayanarak diyebilirim ki
3 vakte kadar şu fincanı yıka![]()
Konu sahibini bir dövmediğiniz kalmış! Mübarek gün diyorsunuz da mübarek günde hoşgörü gösterelim demiyorsunuz hemen sinirler tepede hemen saldırmalar. Bırakın fal baktırmak isteyen baktırsın, falı yorumlamak isteyen yorumlasın. Hani İslam hoşgörü diniydi ? Bunun bir kaç tık üstü 21 sene önce Sivas'ta katliam yaptı bu hoşgörüsüzlükten!
Fal sahibi size gelince, at çıkmış falınızda dileğiniz varsa olacak, hem de ani şekilde gerçekleşecek. Siz merak etmeyin fal günah olabilir ama kocaya yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, tüm gün kayınvalide görümce arkasından dedikodu yapmak DAHA günah. Anlayan anladı...
Sevgiler..
Yıldönümü olduğu için arkadaş söylemiş olabilir.Yuh artık nasıl kıyasladınız acaba ikisini ve daha da merak ettiğim, ne alakası var?
Ayrıca son yazdıklarınız da çok makul değil açıkçası. Kocaya yalan söyledim, dedikodu yaptım diye amann nasıl olsa günaha battım deyip fal için de mi sempati besleyeyim?