merhaba, ben kısaca konuya gireyim.yaklaşık 1 ay önce ev arkadaşımla dışarı çıkacaktık, onun lise arkadaşı da geldi.denk geldi yani, bu çocukla aynı yaştayız, 22 yaşındayız.o gün ben biraz etkilendim gibi, ve onun da etkilenmiş gibi hareketleri vardı.ama hiç sıkıcı değildi, sohbeti hoşuma gitti, frekansımız uyuyodu yani.arkadaşım da bu çocuk normalde böyle çok oturmaz bugün bence sen varsın diye durdu dedi.2 gün sonra bize yemeğe geldi, o gün de yine ilgiliydi.ardından konuşmadık bir süre.derken 3 gün önce mesaj attı sohbet ettik.dün akşam da yazdı, yarın bişeyler yapalım mı dedi.ben deolur dedim.ev arkadaşımın işi vardı, deyince beni evine davet etti.ilk başta espri anlayışımız uyuyo, eğelnceli diye açıkçası güzel bir gece olur dedim.ama sabah uyandım evine gidince başka şeyler isteyebilir dedim.ev arkadaşım da aynı yorumu yaptı.yani amaç sırf o değilse neden dışarı çağırmadı falan dedi, ben de gitmedim.arkadaşım kötü biraz dedim, trip yaptı biraz.çocuk değiliz kızla biliyorum sizce eve çağırmasındaki amaç sadece o mudur, ciddi ciddi sevgili olmak gibi bir amacı var mıdır?