yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar

Trip yapan erkekten korkacaksın. Kızı kızın silahı ile vurmaya kalkmış bu hoşlanan adamın yaptığı davranış değil. Uzak durmanı tavsiye ederim. Kimseye ne olursa olsun güvenme. İnsanlar öyle iki yüzlü ki. Bir arkadaşım güvendi ve sonu hüsran oldu. Sakın... İlk buluşmada eve insan mı çağrılır ya ne saçma şey.

:))kızı kızın silahıyla vurmaya çalışmış doğru dedin.ya ben kız halimle hep erkek gibi oldum ne trip yaptım ne naz yaptım kıymetim bilinmedi.o gün bize geldi akşam, ben o e ev arkadaşım sohbet ettik batak oynadık film izledik iyiydi.oturunca böyle ama sonra beni facebooktan silmiş.arkadaşım sen berfini niye sildi deyince de yanlışlıkla olmuş ben silmedim dedi ama kimse kimseyi yanlışlıkla silmez ki bu nasıl hareket ya facebooktan silme de neymiş?ha bide o manada bişey olmasa da arkadaş olmuştuk bize geldi o kadar çay yaptım ağırladım o gece iyiydi

Şunu irdeleyelim: Bir insan bir insanı neden faceden siler?
1.Sevmemiştir: Sanmıyorum. Aksine sizinle ne istediği belli olmasa da bir şey istemiş.
2.Sevgilisi vardır: Bu en büyük ihtimal. O görebilir diye silmiştir.
Aklıma başka seçenek gelmiyor. Kısacası bu adam yanarlı dönerli birine benziyor.

evetne kadar değişik bişey yaptı.eğer hoşlanmasaydı sırf takılmak için bile olsa görüştü sonuçta, ki ben çok iyi ağırladım o gün pasta yapmıştım sıkıcı değildi.sevgilisi olsa ev arkadaşımla yakınlar ona söylerdi diye düşünüyorum.ama bana da belki konuştuğu bir kız varmış gibi geldi o görmesin diye mi sildi acaba?o gün ben siyasi br paylaşım yaptım bu benim görüşümün zıttı bir görüşte de zaten ilk tanıştığımızda biliyordu bunu sürekli bana esprisini yapıyodu.amaan neyse de yanardöner biri.bir de sence yanlışlıkla silinir mi?bence olmaz çünkü tekrar soruyo facebook emin misin diye silerken?bari ev arkadaşıma evet sildim deseydi sebebini anlardık

Yanlışlıkla silineceğini düşünmüyorum çünkü silmek için tıkladığında da seçenekler çıkıyor. Sevgilisi olmasa bile konuştuğu kız görmesin diye de silmiş olabilir. Ona zıt görüşünüzü bildirdikten sonra mı eklediniz birbirinizi ?

aynen çıkıyo facebook tekrar soruyo emin misin diye.evet tanıştığımız an siyaset konuştuk biliyordu hatta esprisini yapıyordu sürekli, bundan sonra ekledik.

aynen çıkıyo facebook tekrar soruyo emin misin diye.evet tanıştığımız an siyaset konuştuk biliyordu hatta esprisini yapıyordu sürekli, bundan sonra ekledik.

O zaman konu görüşünüz değil başka bir şey. Ben o adamın iyi niyetine inanamadım açıkçası. Dikkatli olun çünkü ilk buluşmada eve çağırması doğru değil. Oldukça absürt bir durum.

evet zaten beni faceten silen adamla artık konuşmam ben ona naptım ki sildi?çok teşekkür ederim yorumların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…