mail olark mı alıcaz yani abone olsakta.burda sadece bildirimler biri yorumumuzu begenirse geliyo begeni olarak.kk büyük bi site aslında yorum yapıldıgında bildirim olarak gelse üyelerin işi kolaylaşır.sürekli profilden kontrol etmek durumunda kalmayız.
nereye yazim bilemedim bu sorun sadece bendemi var onuda bilmiyorum ama siteye üye oldugumdan beri foruma yazdıgım zaman diger üyelerden cvp gelsede ben bunu bilmiyorum bana bildirim falan gelmio.bisürü foruma yorum yazıyorum cvp geldigi zaman ben bunu göremiyorum sonra hangi konuya ne yazmışım kafam karışıyo sürekli yorum yazdıgım konulara tekrar tekrar acaba biri bişe yazdımı die bakmam gerekio çogu zamanda ztn foruma gelen yazılan cvptan haberim olmuyo.
bu sorunu yaşayan başka kimse yokmu?
evet bende çogu konuyu unutuyorum ne yazdım hangisine yazdımsürekli bakmak zorunda kalıyorum biri bişe yazdımı die
bu sorunu yaşayan başka kimse yokmu?
Konu açmayı düşündüğünüz bölümün sol üstünde yeni konu ikonu aç var.Ona basarak yeni konu açabilirsiniz.
Eki Görüntüle 589628
nereye yazim bilemedim bu sorun sadece bendemi var onuda bilmiyorum ama siteye üye oldugumdan beri foruma yazdıgım zaman diger üyelerden cvp gelsede ben bunu bilmiyorum bana bildirim falan gelmio.bisürü foruma yorum yazıyorum cvp geldigi zaman ben bunu göremiyorum sonra hangi konuya ne yazmışım kafam karışıyo sürekli yorum yazdıgım konulara tekrar tekrar acaba biri bişe yazdımı die bakmam gerekio çogu zamanda ztn foruma gelen yazılan cvptan haberim olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?