• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorum yapmadan gecmeyin

menopee

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
20
2
18
Konya
Arkadaslar suaralar gercekten yardima ihtiyacim oldugunu dusunuyorum.2.5 yillik evliyim. Daha once farkli bir sehirde yasiyorduk kisa su once 8 aylik bebegim nedeniyle ailelerimizin yanina geldik. Fakat buraya geldigimizden beri esim daha ozensiz daha kaba bir insana donustu. Burdaki bazi arkadaslariyla fazla biraraya gelmesindemi bilemiyorum ama bi cozumde bulamiyorum. Nasil duzeltecgim nasil iliskimizi en baslara donderecegim. Onerilerinizi bekliyorum.

hiçbişey yazmamışsın ki eşin neden kaba bi insan oldu sence ? hiç bunu onunla konuştun mu ? başka biri olmasından şüpheleniyor musun ? ailenin ona davranışları nasıl ?

Ailelere yakın olmayı mı istemiyordu :44:

anladığım kadarı ile eski oturduğunuz yerde pek fazla çevresi,arkadaşı yoktu.ama ailelerin yanına gelince arkadaşları ile dışarda vakit geçimeyi biraz abatttı galiba.

Başta tepkinizi koymalısınız ki devamı gelmesin. Ara sıra elbetteki arkadaşlarıyla görüşecek ama evli insanın her akşam dışarıda olması veya eşine ayıramadığı zamanı arkadaşlarına ayırması hoş olmaz. :ssz:

İnsanın huyu değişir mi yahu.
Kabalık yapıp ne yapıyor ki??

Back
X