Yoruma ihtiyacım var :(

Gozluklukiz34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
35
7
86
29
iyi günler bayanlar

Benim muzdarip olduğum bir konu var. Üniversite öğrencisiyim ve okuduğum yerde ailemle birlikte yaşıyorum. Bir erkek arkadaşım var aramız maşallah iyi, bunun yanında 2de yakın arkadaşım var bu bahsettiğim iki arkadaşım ev arkadaşı ve erkek arkadaşımında kendi evi var. Şimdi bu iki arkadaşım sürekli birlikte olalım istiyolar ama ben erkek arkadaşımla onlara nazaran daha çok vakit geçirmek istiyorum çünkü kendisi seneye mezun olup memleketine dönüyor.onlarında erkek arkadaşları yok ve beni bu konuda asla anlamıyorlar ve anlayışta göstermiyolar ben geldiğimdede sürekli erkeklerle takılmak istiyorlar bende bu durumdan hoşnut değilim. Bu iki arkadaşım bana sürekli trip atıp laf sokma ve erkek arkadaşıma bulaşma durumundalar ve ben bu konudan çok rahatsızım. Sizce bundan sonra nasıl davranmalıyım neler demeliyim yardım ederseniz çok sevinirimm iyi gümşer :))

Doğal olarak erkek arkadaşınla görüşecen tabi
Onlara ne anlamadım,sevgilinle görüşmediğin vakit onlara ayırırsın ne var bunda.
Alınan alınır yani,

Yoruma ihtiyaç var dediler geldik :D

Halden anlayın de, ne biçim arkadaşsınız de
Çocuğun kaldı 1 senesi
Azcık hasret giderelim de :D

Arkadaşların bu kadar anlayışsızsa arkadaşlık etmeyin. Üniversite arkadaşlarıyla sonsuza kadar görüşmüyorsun. Hele de farklı şehirlerdeyse...

Ay ömür törpüsü.. iki kisi bir olmus sana sevgili tribi atiyo.. yolla bunlari basindan sevgilin olmasa da yalniz kalsan da bu kizlarla olmaz :KK12:

erkek arkadaşın evi vs ne alaka. yine gereksiz bilgiler ansiklopedisi gibi konu açılmış.

yalnız hiç bi erkek arkadaş için yakın arkadaşımı ihmal etmezdim ben.

herseye tamam da sevgilinle vakit gecirme bizimle ol deyipte baska erkeklerle takilmak nedir
böyle insanlarin dostlugunu tercih etmezdim

İhmal etmiyorum zaten sadece 7/24 birlikte olmamızı istiyolar bende bunu istemiyorum sıkıntı bu zaten normal boş vakitlerimde okulda vs hep birlikteyiz
erkek arkadaşın evi vs ne alaka. yine gereksiz bilgiler ansiklopedisi gibi konu açılmış.

yalnız hiç bi erkek arkadaş için yakın arkadaşımı ihmal etmezdim ben.
iyoru

Back
X