yorumlar?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
işyerinde yaşça sizden büyük patronunuzdan hoşlansanız bunu ona nasıl belli edersiniz? yalnız soracak olanlara baştan söyliyim öyle sürekli muhattap olma gibi bir durum yok. odasına girip çıkma vs gibi. sadece uzaktan görme, yanyana geçişme durumları var. mrb, günaydın, iyi günler modunda bir tanışıklık diyelim. soranlar olmuş adam evli değil

not: kızlar yaşça büyük derken yanlış anlaşılma olmuş arada 10 yaş bile yok. herkes çok büyük sanmış sanırım. yaşça büyük diye belirtmemin nedeni. adamın olgun olduğunu söylemek istedim. yani ilgimi belli etmek için yapacağım şeyler genç bir delikanlıyı etkilemek gibi düşünülmesin diye söyledim.

Son düzenleme:
Belli etmem sanırım ben bide yaşça büyük diye soruyorum yanlış anlamayın evli mi karşınızdaki kişi

İş etigine aykırı bi durum
İşsiz kalma korkum yoksa yasca büyük dediginizde üc bes yassa ve karsı tarafında bana ilgisi varsa belli ederim

Diğer türlü bi patronsa zaten para avcısı imajının ötesine gecemem hayat dizilerdeki gibi değil cünkü

zaten belli etmeye karar verdim ama nasıl olduğunu soruyorum

Ne işim var yaşça büyük adamla Seymamiyim

Bence adam patron diye hoşlandınız yaşça da büyük.Yukarılarda bir yorum daha var para avcısı olduğunuz düşünülür.

Bence kararınızdan dönün iş arkadaşı tamam eyvallah da patron işi sakıncalı.. Olsa da tutmaz.

Açıkça söylerim ben . En fazla reddeder, isten atacak degil ya .
Böyle şeyleri hoc icimde tutamam.

Eğer iş kaygın yoksa belli et tabiki, niye saklayasın ki. Ama tabi bunun sonrasinda iş yerindeki insanların sana olan tutumu seni rahatsız etmeyecekse. Ya da iş yerinde çalışamaz hale gelmeyeceksen belli et.

Ben olsam böyle bir seyi belli etmem.Adam sizden hoslanmazsa reddederse gururunuz kırılır.Oldu da ilişkiye basladınız sorunlar oldu işinize yansır.Yani illa işinizden olursunuz

evet ama bunu benim yapabilmem için önce uzaya çıkıp gelir gelmem lazım. yani o derece
siz hoşlannıyorsunuz da bi karşınızdakinin tavrına bakın madem o da belli eder illa hoşlanıyorsa öyle açın yok hoşlanmıyorsa kıyısından geçmeyin yada mesela bunu anlamak için küçük bi jest yapın ona mesela kravat falan takıyorsa kravat iğnesi alın ne diyeyim siz açılmayı koymuşunuz kafaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…