evli değilAdam evli mi?
evli değil
zaten belli etmeye karar verdim ama nasıl olduğunu soruyorumİş etigine aykırı bi durum
İşsiz kalma korkum yoksa yasca büyük dediginizde üc bes yassa ve karsı tarafında bana ilgisi varsa belli ederim
Diğer türlü bi patronsa zaten para avcısı imajının ötesine gecemem hayat dizilerdeki gibi değil cünkü
Öglen yemegine aksam dısarda bişeyler icmeye davet etzaten belli etmeye karar verdim ama nasıl olduğunu soruyorum
Bence adam patron diye hoşlandınız yaşça da büyük.Yukarılarda bir yorum daha var para avcısı olduğunuz düşünülür.
[/QUO
konuyu güncelledim. arada 10 yaş bile yok.Ne işim var yaşça büyük adamla Seymamiyim
evet ama bunu benim yapabilmem için önce uzaya çıkıp gelir gelmem lazım. yani o dereceÖglen yemegine aksam dısarda bişeyler icmeye davet et
O zaten emin ol bakıslarından anlamıstır
siz hoşlannıyorsunuz da bi karşınızdakinin tavrına bakın madem o da belli eder illa hoşlanıyorsa öyle açın yok hoşlanmıyorsa kıyısından geçmeyin yada mesela bunu anlamak için küçük bi jest yapın ona mesela kravat falan takıyorsa kravat iğnesi alın ne diyeyim siz açılmayı koymuşunuz kafayaevet ama bunu benim yapabilmem için önce uzaya çıkıp gelir gelmem lazım. yani o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?