yorumlar?

Eğer iş kaygın yoksa belli et tabiki, niye saklayasın ki. Ama tabi bunun sonrasinda iş yerindeki insanların sana olan tutumu seni rahatsız etmeyecekse. Ya da iş yerinde çalışamaz hale gelmeyeceksen belli et.
hayır gayet modern bir işyeri yani işin riske girmesi gibi bir durum asla olmaz. ama işte belli etme konusu zaten önemli olan. aşırı çekingen ve gururluyum direk söyleyemem

Ben olsam böyle bir seyi belli etmem.Adam sizden hoslanmazsa reddederse gururunuz kırılır.Oldu da ilişkiye basladınız sorunlar oldu işinize yansır.Yani illa işinizden olursunuz
yani evet bende aslında o yüzden hep belli etmedim. ama gerçekten tam olarak kafamdaki ideal tip o. ayrıca bana karşıda gayet güleryüzlü nerde görse asla es geçmiyor ve mutlaka arada 5 metre mesafede olsa illaki günaydın der. görmemezlikten asla gelmez. yani sen diyorsun riske girmektense sevgimi içime atarım

Adam hakkında bir şeyler ögren ya hayatında biri varsa

Birara boyle bır konu vardı bayagı takıp edıyorduk kız odasına gırıp cıkıyordu sadece pek muhatap degıllerdı en son patronuna acılmıstı ama sonradan patron ben daha once evlılık mı yasamıs nısanlılıkmı o yuzden ılskılere oek sıcak bakmıyordu kızı kıbarca reddetmıstı kızda utsncından ıstıfa edecekti ama burdakıler etme dedıler adamda zaten onu cıkarmak ıstemıyordu en son ne oldu bılmıyorm ban yemıstım siteye küsmüştüm girmemiştim 1 kac yılsahi o kız noldu bilen varsa nalatsın ya ayrıca eger sende acılırsan burayo aşkla takıpteyım

hayır gayet modern bir işyeri yani işin riske girmesi gibi bir durum asla olmaz. ama işte belli etme konusu zaten önemli olan. aşırı çekingen ve gururluyum direk söyleyemem
Direkt söylenmez zaten. Yalnızca yavaş yavaş zemin hazırla. Mesela yalnızca günaydın diyorsan bir gün de bugün nasılsınız? Diye sor. Sohbet ortami oluştur yavaş yavaş. Bunu yaparken cekinecegini düşünüyorsan da iş arkadasinla nasıl rahat sohbet ediyorsan ona da o şekilde düşün. Tabi üslup farkı olur ama sen sanki iş arkadaşınla konuşuyoruz gibi sohbet etmeye çalış. Baktın ki senin bu yakınlığına aynı şekilde cevap vermiyor çok da usteleme derim. Erkekler de bizim gibi anlıyorlar hemen kadının hissini.

Hoslanti gibime geldi.Az daha bekle hal ve hareketlerine bak kendini az daha göster bak bakalım fark edip karşılık verecek mi. Bu arada ne kadar oldu hoşlandığını anlaman?

Harikasın ya bende merak ettim şimdi

Eski aklim olsa belli edin derdim, simdiki aklimla belli etmeyin diyorum.
Ama siz belli etmek istiyorsunuz o zaman internetten hesaplari varsa ordan istek gonderip iletisim kura bilirsiniz.

anlıyorlar mı diyorsun yani. evet bu fikir için tşk ederim. yani günaydından sonra nasılsınız diye sorma fikri güzeldi. tabiki ilk başta kafasında direk ışık yanacaktır hayırdır bu kız aylardır böyle bişey yapmıyordu. acaba benimle ilgileniyor mu der bencede :)) evet buna hazırlanıcam. diyelim ki nasılsınız dedim o da iyiyim tşkler sen dedi. bende tşk iyiyim dedim. ve sohbet bundan ibaret kalırsa ve yine hiçbirşey değişmezse, ilgimi anladı diyelim yine da birşey yapmadı sence ilgisi yoktur mu demeliyim?

Harikasın ya bende merak ettim şimdi
Valla sıteye uzun zamandır gırmeyınce bazı konuları merak edıyorm. Mesela bıtanede angel nıcklı bır bayan vardı esının telefonuna takmıstı adama yanlıslıkla cagrı gelse bıle buraya yazıyordu. Onu dusune dusune bende ona benzıycem ama cıdden patronuna acılan kızı meraktayım çilekli ya da baska bi nicki vardı saırm

İnşallah hayırlısı olmuştur hakkında

Anlıyorlar tabi. Onlar ne anasının gözü var yaa e tabi şaşırır senin de dediğin gibi daha önce sormuyordu şimdi niye soruyor da diyebilir. Belki de demez ama. Bu birazda patronun kadınları ne kadar tanıdığıyla alakalı. Bugün nasılsın dersiniz yarın kahve ismarlarsiniz. Bunların acelesi olmuyor. Birbirinize alışana kadar bu böyle kısa kısa devam eder. Ha diyelim ki birbirinize alistiniz, ama hala onda bir mesafe görüyorsun o zaman sen de aynı mesafeyi korur daha ileri gitmezsin. Oyun gibi düşün level atlaman lazim bir sonraki davranışa gecmen için. Leveli gecemiyorsan yani ondan sana karşı bir his almadiysan level geçmeye kalkma daha. Bırak oyun bu seviyede kalsın. O isterse yine devam edersin zaten :)

Biri vardi patronundan hoslaniyordu.Baya bir kpmu acmisti buraya.Yani uyelik mi aldin yoksa ?

Yaa aynisini yazmisim neydi nick i onun valla unuttum.

Kendisininde beni begendiğini hissediyorsam belli ederdim tabi soguk durmazdım ama yinede acele etmeyin derim ilgisini cekicem diye komik duruma düşebiliyor bazen insan kendi arkadaşım böyle birşey yaşamıştı ordan biliyorum belkide adamın ciddi bir ilişkisi var iyi araştırın ve tekrar söylüyorum acele etmeyin.

ciddi bir ilişkisi olduğunu şuan için sanmıyorum. ama olabilir de tabiki. en korktuğum şey zaten komik duruma düşmek. zaten direk söyleyince erkekler bundan hoşlanmıyor. belli etmek gerekiyor ama nasıl işte? o kadar zor ki.

Kendine bak, özenli ve güzel giyin, hoş parfümler kullan, her zaman güleryüzlü ol.. yaklaşmaktan konuşmaktan korkmayacağı şekilde davran..

İyice düşün özel bir konuda ondan yardım iste, çok minnettar ol filan , sonra daha sıcak davran ona karşı iletişimini sürdür daha sonra sosyal medyadan ekle.. Adamı pat diye ekleme. Kabul etse bile sana salak aşık ya da sapık muamelesi yapabilir.

Ben olsam belli etmek yerine onun beni farketmesini dikkatinin uzerime cekmeyi saglardim.
Diger turlu kafasinda farkli bi imaj sergileyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…