belki kucuk bişey ama inanın cok kötü hissediyorum kendimi..ben pek fazla dısarı cıkıp gezen biri degilim..cogunlukla hep evdeyim..bugun dısarı cıktım arkadaslarımla bunudaa sevgilime söyledim..oda gittigin yeri bana haberdar et dedi..bende akşam ustune dogru mesaj attım..sonra cevap vermedi bana..vardiyali calısıyo cunku..bende salak gibi bekledim cevap gelsin diye..sonra dayanamayıp aradım..birde pişkin pişkin actı telefonu hemen mesaj attın ama gec gördüm aşkım falan..kızdın dimi bana demeler..ama benı asıl sinir eden bunları derken gülmesiydi..ben dedim cok kızdım diyee ama nasıl gülüyoo.benım bozulmama sanki cok keyiflenmiş gibi hissettim gülmekten konusamadı.bende bu zamana kadar hiç ona böyle tepki vermemiştim..ben iyice sinir oldum..hiç böyle bişey yapmazdı hemen cevap verirdi normalde bana..neden böyle yaptı..ARTIK BENI SEVMİYORMU ACABA..ilgisimi bitti cok üzüldüm buna..yoksa bunu bilerek mi yaptı anlamış degilim..ama kendiimi salak gibi hissettim haber veriyorum oralı olmuyoo..sizcee bunun anlamı nedir??