yorumlara ihtiyacım var..

sahra82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
68
0
86
Trabzon
belki kucuk bişey ama inanın cok kötü hissediyorum kendimi..ben pek fazla dısarı cıkıp gezen biri degilim..cogunlukla hep evdeyim..bugun dısarı cıktım arkadaslarımla bunudaa sevgilime söyledim..oda gittigin yeri bana haberdar et dedi..bende akşam ustune dogru mesaj attım..sonra cevap vermedi bana..vardiyali calısıyo cunku..bende salak gibi bekledim cevap gelsin diye..sonra dayanamayıp aradım..birde pişkin pişkin actı telefonu hemen mesaj attın ama gec gördüm aşkım falan..kızdın dimi bana demeler..ama benı asıl sinir eden bunları derken gülmesiydi..ben dedim cok kızdım diyee ama nasıl gülüyoo.benım bozulmama sanki cok keyiflenmiş gibi hissettim gülmekten konusamadı.bende bu zamana kadar hiç ona böyle tepki vermemiştim..ben iyice sinir oldum..hiç böyle bişey yapmazdı hemen cevap verirdi normalde bana..neden böyle yaptı..ARTIK BENI SEVMİYORMU ACABA..ilgisimi bitti cok üzüldüm buna..yoksa bunu bilerek mi yaptı anlamış degilim..ama kendiimi salak gibi hissettim haber veriyorum oralı olmuyoo..sizcee bunun anlamı nedir??

Canım saçmalama, bir mesaj atmadı diye sevgisinden şüphe duyacak olursak ohoo.. Benim erkek arkadaşım da vardıyalı çalışıyor, çoğu zaman ben ondan cevap bile beklemiyorum mesajlarıma.. Hemen böyle bir şey düşünme..

ama daha işe gitmemişti gidicekti o yüzden istese atabilirdi gülmesi cok sinirimi bozdu..birde hatasının farkında bide utamadan söyliyoo..madem hatasını biliyo neden böyle yaptıkı..benı mi deniyoo anlamdım ki..cok zor asık olmak yaaaa..asık olmasaydım belkide hiç böyle şeyleri takmazdımm :(

bir sene oluyo ve aileler tanıstı ciddiyiz yani sırf isteme olayı kaldı..ama hiç böyle yapmazdı cok üzüldüm buna..gereksiz şeyler cunku bunlar..mesaj atsaydı tamam aşkım deseydi ölürmüydüü..

Belki o zaman gülünecek bir şey vardı onda aklı kalmıştı ve ona gülüyordu.Bence böyle yapıp ilişkini yıpratma.Adamın ne zaman güleceği belli olmaz ki :) Şimdi hesap soracaksan niye gülüyordun demek biraz komik kaçmaz mı ? Bir gün yine ara seni ciddiye almıyorsa nedenini sor ve ona göre davran ..

olayı fazla abartma bence ben bunun içinde cilve gördüm önemsenmesi hoşuna gittiği için güldüğünü sezinledim sanki olur böyle şeyler belki kontörü yoktur konuşunca sorarsın takma bence bu kadar

Erkekler böyle şeylere ayrıntı gözüyle bakıyorlar ve önem vermiyorlar canım.. Mdem ciddi bir ilişkiniz var, bu tür şeylere sen de takılma..

sinir oldum cok artık ailelerin tanısmasına bile güvenim yok..dedim zaten gülme dedim konusurken..oda aşkım ne yapayım ne olur kızma dedi..bende kızdım diyince daha cok güldü.seni kırmak yapıcagım en son iş dedi sanki kızmam hoşuna gitmiş gibi davrandı..zehir etti kırk yılda bir dısarı cıktım onuda halletti yanii

Bence çok hoşuna gitti.Bırak o da ilişkiden zevk alsın.Onun tatlı kıskançlıkları olunca hoşuna gitmez mi o da böyle hoşlanıyor (:

ama ben aynısını yapsam bin türlü şey soyler öyle alıngan ki kocaman adam yaaaaa birde..aradaki yaş farkına ramen onun yanında ben daha olgunum yeminlen yaaa..

Sence biraz abartmıyor musun?
Biraz dedim ki yumuşatayım diye.

dogru diyorsun ama cok zoruma gitti..bilerek cevap vermedi bunu bilince daha kötü hissediyorum kendimi cunku ne gerek var byle şeylere..güzel giden bir ilişkiyi böyle aptal saptal şeylerle zedelemeye..erkekleri anlayamıyorum herhalde anlamıyıcamda bu gidişle

dogru diyorsun ama cok zoruma gitti..bilerek cevap vermedi bunu bilince daha kötü hissediyorum kendimi cunku ne gerek var byle şeylere..güzel giden bir ilişkiyi böyle aptal saptal şeylerle zedelemeye..erkekleri anlayamıyorum herhalde anlamıyıcamda bu gidişle

Evet, zoruna gitmiş olabilir ama abarttığını düşündüğüm kısım bu değil.
Abarttığını düşündüğüm kısım sırf bir mesaja cevap vermedi diye sevgisinden şüphe etmen, ailelerin tanışmasına bile artık güveninin kalmaması vs. vs.
Sence geç gelen bir mesajın altında bu kadar derin manalar aramak doğru mu?
Bence kesinlikle değil.
Böyle aptal şeylerle ilişkiyi zedelemeye gerek yok diyorsun ama aynısını sen de yapıyorsun be canım di mi ama bi eğri oturalım doğru konuşalım.

bence bilerek yapmıştır seni denemek için çünkü ben sinir oldum o güldü diyorsun.
mesaja cevap vermedi diye hiç sevmiyor diye düşünülürmü
üzme kendini erkekler böyle

ya ablacim niye zoruna gidiyor anlamiyorum,sen biraz tecrubesizsin,evlenince ne yapcaksin? Valla sen bu adami ise bile gondermessin.Biraz pozitif dusun,iliskini yipratma.

bence abartıyorsun.seni dikkate almıyor gibi davranmasına biraz sinirlenebilirsin ama seni sevmediğini düşünme bence

Back
X