Yorumlariniz benim icin önemli

Yanlızlık çekiyorsun biraz da galiba
Güvensizlikte varmis bende sonradan farkettim. Durmadan kazik yeyince o güvenimide elimden aldilar. Ilk psikologa gittigimde bana sasiriyordu bunlari yasamissin ve hala umudun ve güvenin var insanlara normalde böyle olmaz diyordu. Onuda elimden aldilar saolsunlar. Ama unudum hala var güvenim olmasada.

Güvensizlikte varmis bende sonradan farkettim. Durmadan kazik yeyince o güvenimide elimden aldilar. Ilk psikologa gittigimde bana sasiriyordu bunlari yasamissin ve hala umudun ve güvenin var insanlara normalde böyle olmaz diyordu. Onuda elimden aldilar saolsunlar. Ama unudum hala var güvenim olmasada.
Darbe Alınca toparlanmak zor oluyor canım Anlıyorum seni çok iyi ama Dediğim gibi yoluna bakman Lazım hayat bir noktaya takılırsan yaşanmaz olur

Bence .. Öyle bir adam bile evlendi mutlular.. Halbuki ne denli adi bi ş...ti.
Bu düzen neden böyle.. Onun sürüm sürüm sürünmesi gerekiyordu..
Yanındaki kadını mutlu ediyor harcıyor gezdirşyor..
Ben neden bunları yaşadım kaxık yedim öldüm bittim.. Bu adam bana neden kazık attıda bu kadına yağdırıyor..
Benim neyim eksikti .. Uzar gider..
Sadece şunu diim..
Kader var ama bazı bazı biz döşüyoruz taşları.. Vermemiz gereken tepkiyi zamanında veremiyoz taşı gediğine koyamıyoz.
Sonra kukuman kuşu gibi düşünüyoz..
Aç film siteleerini kaliteli yapımlar izle..alakasız kurslara gir.
Karadeniz turuna çık..
Kendine yeni hedefler belirle..
Yeni kıyafetler al her ay azar azar..
Bakımsız çıkma hiç bi yere..
Gez gül eğlen..
Ve takma.
Takarsan mutsuz olursun.
Kurtuldum de .. Dua et.
Ye sev dua et diye bi film ve kitabı vardı oku izle..
Gerçekten onları takip etmeyi bırak..
Yoluna girer herşey..
Bu dğnyada teksin ve nefesin sayılı.
Bencil ol canım..
Başaracaksın..

Bence .. Öyle bir adam bile evlendi mutlular.. Halbuki ne denli adi bi ş...ti.
Bu düzen neden böyle.. Onun sürüm sürüm sürünmesi gerekiyordu..
Yanındaki kadını mutlu ediyor harcıyor gezdirşyor..
Ben neden bunları yaşadım kaxık yedim öldüm bittim.. Bu adam bana neden kazık attıda bu kadına yağdırıyor..
Benim neyim eksikti .. Uzar gider..
Sadece şunu diim..
Kader var ama bazı bazı biz döşüyoruz taşları.. Vermemiz gereken tepkiyi zamanında veremiyoz taşı gediğine koyamıyoz.
Sonra kukuman kuşu gibi düşünüyoz..
Aç film siteleerini kaliteli yapımlar izle..alakasız kurslara gir.
Karadeniz turuna çık..
Kendine yeni hedefler belirle..
Yeni kıyafetler al her ay azar azar..
Bakımsız çıkma hiç bi yere..
Gez gül eğlen..
Ve takma.
Takarsan mutsuz olursun.
Kurtuldum de .. Dua et.
Ye sev dua et diye bi film ve kitabı vardı oku izle..
Gerçekten onları takip etmeyi bırak..
Yoluna girer herşey..
Bu dğnyada teksin ve nefesin sayılı.
Bencil ol canım..
Başaracaksın..
Isin tuhaf yani ben suan mutlu oldugunuda düsünmüyorum ve ortak tanidigimizin biri ucundan biseyler citlatti mutlu ol ondan bosandigina diye. Galiba ben kendimi anlatamiyorum :)

Fatmacım o mıtsuz olsun hastalıklara gark olsun sürünsün gebersin vb diye umut ettiğini bundan mutlu olacağını hissettim..
İlahi adalet bu gün veya ahireette yerini bulur.
Sen bu güzel yıllarını onu araştırmak hakkında beter dertler duymak için heba etme..
Değmicek çünkü
Defi bela de.. Ve yaşadığın an a odaklan..
Boşandın ve bitti de hep kendine..
İster nobel alsun ister kaf dağına çıksın bu senden uzak olsunda sen de vaktini onla harcama..

Fatmacım o mıtsuz olsun hastalıklara gark olsun sürünsün gebersin vb diye umut ettiğini bundan mutlu olacağını hissettim..
İlahi adalet bu gün veya ahireette yerini bulur.
Sen bu güzel yıllarını onu araştırmak hakkında beter dertler duymak için heba etme..
Değmicek çünkü
Defi bela de.. Ve yaşadığın an a odaklan..
Boşandın ve bitti de hep kendine..
İster nobel alsun ister kaf dağına çıksın bu senden uzak olsunda sen de vaktini onla harcama..
Belliki ben kendimi anlatamadim. Bunuda defalarca düsündüm varsayalimki süründügünü duydum ne degisicek diye. Hicbirsey. Ben artik hepsinden gectim sadece o kisiyi hatirlamak istemiyorum. Benim sorum bu.

Bence ya kendinizde ya onda affedemediğiniz üstesinden gelemediğiniz şeyler kalmış. Bununla ilgili bi teknik okumuştum bi yerlerde sakin kendi kendinize oturup bi defter alıp yazıyorsunuz tamamen dürüstçe ve sonra bu sayfaları imha ediyorsunuz bir deneyin belki iyi gelir. Ve yolunuza devam edin geçmişi geçmişte bırakıp

O zaman ortak arkadaslarla görüşme canım.. Laf gelir sende duyuyorsun sonuçta.
Onu hatırlatan heerşeyi çıkar hayatından..
Unutmak için çaba ve emek gerekli .. Düşün bakalım devamlı yemek yiyen ve nasıl zayıflarım diyen birini..o kişi yemek yedikçe abır cubur tıkındıkça zayıflamaz ki..
Sende at ortak arkadasları veya söyle anlatmayın diye..
Face vb bakma onlar ne yapıyor diye..
Kendine zor bi hedef koy yeniden okumak olur çin yemeği kursu olur tango kursu olur ne bileyim zor olsun dil çğrenmek olur..
Hedefe odaklan
Ne olursa boşluktan oluyor

Iyi aksamlar arkadaslar
Size beni deli eden, beni yipratan, istemedigim halde kendisiyle mesgul eden bir konu var. Önceki konularimdada belirttigim üzere ben yillar önce bosandim. Zor bir sürecti. Hamdolsun atlattim. Eski esimide inanin zerre sevmiyorum. Hatta tiksiniyor, onun icin harcadigim zamana, ona verdigim gencligime yaniyorum. Eski esimde suan evliymis ve cocugu varmis hatta. Gel gelelimki eski esim hic aklimdan cikmiyor. Ne zaman bir bosluk olsa ve is yapmassam aklimda. Uyaniyorum aklimda. Gece aklimda, gündüz aklimda. Ama bu sevgiden degil inanin bana. Sevseydim söylerdim. Beni düsündügü icin aklimdan cikmiyor duygusuna kapilmiyorum. Sonucta evlenmis cocugu olmus o artik baska hayatta. Sorum su ki; Ben bunu nasil atlatabilirim? Neden aklima geliyor durmadan, sebebi nedir?
Simdiden o degerli cevaplariniz icin sizlere sonsuz tesekkür ederim. Sevgiyle kalin. ❤

Bence boşluktan tamamen. Yeni heyecanlar flörtler bişeyler olsa hayatınızda o adam aklınıza bile gelmez bence.

Back
X