Yorumlarınız çok önemli

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
İyi geceler hanımlar .Uzatmadan sorumu soruyum önceden de bir konumda anlatmıştım benim elti kv.face te sürekli atıp tutuyorlar diye.Aylardır böyleler ama artık gerçekten sinirleniyorum alınıyorum çünkü bana karşı apaçık ortada.Bende hiç bir tepki vermiyorum inanin bikarlar nasıl olsa birgün diye bekledim yok .Artık Afedersiniz küfürlü paylaşımlar falan da yapıyorlar .Sizce napiyim arkadaşlıklardan çıkarsam biliyorum ki artık niye alındin da falan bir sürü basagrisi.Yemin ederim tiksindim şu faceden bunların yüzünden kaç yaşında kadinlar çocuk çocuk hareketler.Napiyim sessizmi k alayım yoksa bir türlü bilmiyorum nasıl ama tepki mi göstereyim?

Facebook unu kapat.
Yada onlardan gelen bildirimleri kapat, kendini de tut merak edip bakma.

İyi geceler hanımlar .Uzatmadan sorumu soruyum önceden de bir konumda anlatmıştım benim elti kv.face te sürekli atıp tutuyorlar diye.Aylardır böyleler ama artık gerçekten sinirleniyorum alınıyorum çünkü bana karşı apaçık ortada.Bende hiç bir tepki vermiyorum inanin bikarlar nasıl olsa birgün diye bekledim yok .Artık Afedersiniz küfürlü paylaşımlar falan da yapıyorlar .Sizce napiyim arkadaşlıklardan çıkarsam biliyorum ki artık niye alındin da falan bir sürü basagrisi.Yemin ederim tiksindim şu faceden bunların yüzünden kaç yaşında kadinlar çocuk çocuk hareketler.Napiyim sessizmi k alayım yoksa bir türlü bilmiyorum nasıl ama tepki mi göstereyim?

En güzeli onlardan gelen gönderileri gorme hem arkadaşlıktan çıkarmamış olursun hemde sinir olmazsın

Yok cikarirsan dediğin gibi , sana patlar olay

Arkadaş kalsin ama takip etmeyi kaldir...hic bisey göremezsin kafan rahat eder..birak okuduğunu sansinlar

bence hıccc takma
ustune alınma
kendı kendılerıne kudursunlar sen takmadıkca onlar kendılerını boyle kotu duruma dusurmeye devam edecekler
amacları senı uzmek kızdırmak onlar kazanmasın
hıc bısey yokmus gıbı ol mesafenı koru bosver sen onları

Arkadaşlıktan çıkarın gitsin.Alındın mı diyemezler herhalde.Buna benzer bir şey derlerse,yoo kendi aranızda eğleniyordunuz,beni ilgilendirmediği için sildim dersiniz.

Onlarin paylasimlarini görmemek icin takip etmeyi birak secenegini tikla ilgilenme cnm birak hic konusma takmiyormus gibi davran

Arkadaş kalın ama takipten çıkarın. Paylaşımlarını görmemiş olursunuz. Bu da demek olur ki havlayan köpek ısırmaz, boş boş konuşun, çokta tın

Siz büyüklüğünüzü yapip sessiz kalin, onlar kurduklari kufurlu cumlelerden utanmiyorsa, sizde ustunuze alinmiyorsaniz birakin yazsinlar. Siz sessizliginizle kudurtun onlari, sizin sessiizliginiz onlari cildirtiyor o sekilde cumleler kullaniyorlar bence. Ay o iside cozmus degilim, sorunlari varsa gelip yuzunuze konussunlar yani dürüstlük bu kadarmi zor..

O kişinin paylaşımı yanlız paylaştığı sayfa değil kendi paylaşımının üst sağında bir ok işareti var oraya tıkla atıyorum ayşeden gelen gönderileri görme yazar tıkla. Birdaha hiçbir paylaşımı senin sayfa na düşmez

Kapatmayı da düşündüm ama belki saçma gelecek merak edip bakıyorum da eğer kapatirsam sanki onlara koz vermiş olucam saniyorum .Saçma sapan düşünüyorum iste
Saçma düşündüğünüzün farkindasiniz ne güzel. Kapatın. Tam tersi. Koz falan vermeyecek üstüne de umrunuzda olmadığını göstereceksiniz. Sen olmayınca yazmaz lar hem. Böyle bir de işin rezillik boyutu var.

Siz büyüklüğünüzü yapip sessiz kalin, onlar kurduklari kufurlu cumlelerden utanmiyorsa, sizde ustunuze alinmiyorsaniz birakin yazsinlar. Siz sessizliginizle kudurtun onlari, sizin sessiizliginiz onlari cildirtiyor o sekilde cumleler kullaniyorlar bence. Ay o iside cozmus degilim, sorunlari varsa gelip yuzunuze konussunlar yani dürüstlük bu kadarmi zor..
Gerçekten bunlar yüzünden face den tiksindim inan ki kapatıyorum da hem eşimle ortak kullanıyoruz hem de yurt dışında olduğum için bazı akrabalar la falan iletişim için.

Back
X