• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza,fikirlerinize okadar ihtiyacım varki kızlarr,KPbeni delirtcek :(

hemen hemen senınle ayni seylerı yasadım...sakın ozur dileme ozur dıledınmı bundan sonra gel bana ne yaparsan yap kabulum dersin egilme dahada egmeye calisirlar..

7 aylık evliyim ben ona 1 kere saygısızlık yapmısım ne oldugunu bile bilmiyorum..O bana 100 kere yaptı saygısızlık..Asıl onun benden özür dilemesi gerekiyo da neyse..Ne özrü diliycem asla dilemem özür falan..Herzaman dik duran bi insanım Allaha sükür..Üzgünken bile belli etmem kimseye onlara asla boyun eğmem..

O kadar hakarette müdahele de eşin ne diyor hala o evde oturmata devam mı ediyor kp ödüyormuş kredinin yarısını keşek en baştan kabul etmeseydiniz. Nişanlıyken filan hiç tavırlarından birşey anlamadınız mı. Eşin kp krediyi ödediği sürece susmak zorunda olacak karı koca kendiniz yapın ne yapacaksınız böylece tehdit edecek birşeyleri kalmaz neden kp üzerine oluyor ev onu da anlamadım bana kalırsa siz de üniversite mezunuymuşsunuz ilk zamanlar eşim çalışmammı istemedi ne demek zorluğu çeken sizsiniz madne ev onun üzerine zaten sizin bir hakkınız yok evde bir de kredi ödüyorsunuz eşiniz nasıl bir işte çalışyıor ailesine bağımlı mı bilemem ama çıkın kiraya siz de çalışın onlarda kredinin tamamını ödesinler artık madem onların üzerine azıcık aşım kaygısız başım demişler ama eşiniz daha fazla maddi bağımlılığı olduğunu düşünüyorum ki bu kadar alttan alıyor.

Valizini alıp çıkınca noldu döndünmü geri tatlım merak ettim..Ay Allah benim sabrımı okadar tasırmasın insallah gidersem dönmem ben çünkü..Kocam arkamda sonuna kadar sen haklısın diyo bana o yüzden sanslıyım..Tartısmamızada burnunu sokturmam o kim oluyo ki karısıp bide hakret etcek :45:
esim cagirdi babasini ailenboyle davranmaya sende arkamda durmamaya devam etcekseniz bosanalim dedim diye babasini cagirdi derdin neyse anlat diye. Ona anlatcakmisim bide onunla evliyim ya!! On dk girdim yanina karsisonda ezilip buzulmeyince hakaret etti durmadim sonra zzaten. Gelmedi kimse istedikleri gibi olmadigim icin bosanmam islerine geliyo. Gelsede olmaz zaten aetik cok bile dayandim .kpcan arkandaysa sabredersin canim yeterki kocan karaktersiz olmasin.

Canım sende ki sabır kimse var merak ettim doğrusu .
Allah yardımcın olsun, sabır versin .
Çocuk doğursan alır sana vermez bu adam .
Ne evine git ne elini öp .
O evden de çıkın .
İlgiyi alakayı kes .

Back
X