• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza göre istifa..

Makarone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
141
101
103
günaydın hanımlar.. ben yeni evli sayılırım özel bir şirkette de 20 gündür çalışıyorum saat olarak bana uygun bir iş biraz zor buldum işi eşim çalışmama pek sıcak bakmıyor ama ben evde bunaldıgım için girdim bu işe . Ancak işim yogun 20 günde ayaklarımın altı mahvoldu diyebilirim ayrıca çalıştıgım 3 patron var ama 1’ini hiç sevmiyorum adam kendini beğenmiş ve söyledikleri şeyler artık dokunuyor şahsıma söylemiyor ama beni küçük görüyor anlıyorum bunu. İstifa etmeyi düşünüyorum ama yine eskisi gbi olack evde bunalıcam etmesemde kafam dağılsın diye girdiğim iş bana cehennem olacak. Akıl verin bana

Benim genelde iş sınıfım bu şekilde yoğun tempolu öZellerde. Aklımda evde oturup ders çalışmak kpss geçiyor ama şimdiye kadar hep kendi paramı kazandım çalışmayıp kocamdan para beklemek de çok dokunuyor bana

Yoo
İpleri eşinize bırakmayın, o istiyor diye çıkmayın.
Çıksanız da kendi kararınız olsun bu.
iş bulmadan da çıkmayın
yoo ip meselesi değil yani o çalışma bence der ama bunaldığımı gördüğü için kendi iş aradı özellikle bana çalışmayıp evde durmak aklımda yok sadece ara verip ders mi çlışsam diyorum

Evet çok çalıştım böyle insanlarla ama bu diğerleri gibi değil yani adam bi negatiflik var ama bana karşı.
Sallamayin. Her is yerinde mutlaka bir kusur oluyor. Birinin maasi iyi olmaz. Digerinin yeri uzak olur. Berikinin isi agir olur. Cogunda patron mudur manyak olur. Tum iyi kosullar asla bir araya gelmez nedendir bilmiyorum ;) en iyisi sabir

Üyelerin de söylediği gibi , iş bulmadan istifa etme . Bana kalsa çık derim ama sen bana bakma ,ekmegini ben vermiyorum :) bunalirim da diyosun ..

Kpss ye çalışmak mantıklı olmaz mı sizce de eşimde ders konusunda yardımcı oluyodu çünkü işe başlamadn önce ders çalışıyordum biraz sorulara birlikte bakıyorduk

Sallamayin. Her is yerinde mutlaka bir kusur oluyor. Birinin maasi iyi olmaz. Digerinin yeri uzak olur. Berikinin isi agir olur. Cogunda patron mudur manyak olur. Tum iyi kosullar asla bir araya gelmez nedendir bilmiyorum :KK66: en iyisi sabir
Sallamayın derken?

Evet herkesin görüşü başka iş olmadan istifa etmemem oldu Teşekkür ederim bi süre daha oryantasyonda bulunacağım bakalım

Esin istemiyo diye değil sana zor geliyo diye çık çıkacaksan.yıllardır kpss ye hazırlanan biri olarak söylüyorum işini bırakma sınavın sonu yok hersey mülakata döndü.

Back
X