çok mutsuzum..bundan bir ay kadar önce bi akrabam aracılığıyla tanıştım onla.aslında önceden haberim vardı kendisinden gerek efendiliği gerek ağırbaşlılığı herkes tarafından konuşuluyordu.akrabam deil ama aileler tanışıo sadece.neyse onunda galiba benden haberi varmışki tanıştık bi şekilde neyse herşey güzel gidiodu kafa yapısıyla bana bu kadar uyacağını hiç düşünmemiştim 2 haftada bana evlenme teklif etti bende kültürlerimiz aynı fikirlerimizde uyuşuo bi çekimde oldu aramızda o yüzden düşünmeden kabul ettim.ailemle tanıştı baya güvendim ona.sonra bi akşamda değişti herşey. kavga ettik tuhaf konuşuodu alkollüydü zaten işimden nefret ediorum herşeyden nefret ediorum dedi bende alttan aldım sakinleştirmeye çalıştım sonra lafı bana getirdi ben kimseyle çıkmadım bu zamana kadar ama o buna hiç inanmamış zerre güvenmiomuş senin hakkında bişeler duydum dedi şok oldum böle bi şey imkansız kendimden o kadar eminim bende çok tepki verdim en hassas noktamdan vurdu beni kapattım ertesi gün aradı hatırlamıorum dedi çok kırıldım dedim bi özür bile dilemedi neden böle davranıosun dedim aşırı tepki vermişim tuhafına gittiğini söledi sonraki günlere soğuk davrandı hep bende dayanamadım bitirdim ama hala anlamış değilim neden bir günde bu kadar değişti senin hakkında bişeler duysam bile umrumda olmaz senin bana sölediklerin önemli diyen insan bu zamana kadar yemediği halt kalmamış insan bana neden böle davrandı ???