yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar:(

Kelidilke

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
2
1
6
35
İstanbul
çok mutsuzum..bundan bir ay kadar önce bi akrabam aracılığıyla tanıştım onla.aslında önceden haberim vardı kendisinden gerek efendiliği gerek ağırbaşlılığı herkes tarafından konuşuluyordu.akrabam deil ama aileler tanışıo sadece.neyse onunda galiba benden haberi varmışki tanıştık bi şekilde neyse herşey güzel gidiodu kafa yapısıyla bana bu kadar uyacağını hiç düşünmemiştim 2 haftada bana evlenme teklif etti bende kültürlerimiz aynı fikirlerimizde uyuşuo bi çekimde oldu aramızda o yüzden düşünmeden kabul ettim.ailemle tanıştı baya güvendim ona.sonra bi akşamda değişti herşey. kavga ettik tuhaf konuşuodu alkollüydü zaten işimden nefret ediorum herşeyden nefret ediorum dedi bende alttan aldım sakinleştirmeye çalıştım sonra lafı bana getirdi ben kimseyle çıkmadım bu zamana kadar ama o buna hiç inanmamış zerre güvenmiomuş senin hakkında bişeler duydum dedi şok oldum böle bi şey imkansız kendimden o kadar eminim bende çok tepki verdim en hassas noktamdan vurdu beni kapattım ertesi gün aradı hatırlamıorum dedi çok kırıldım dedim bi özür bile dilemedi neden böle davranıosun dedim aşırı tepki vermişim tuhafına gittiğini söledi sonraki günlere soğuk davrandı hep bende dayanamadım bitirdim ama hala anlamış değilim neden bir günde bu kadar değişti senin hakkında bişeler duysam bile umrumda olmaz senin bana sölediklerin önemli diyen insan bu zamana kadar yemediği halt kalmamış insan bana neden böle davrandı ???

Alkol filan bahanesi olmuş. Senin ne kadar "namuslu" bir kız olduğunu aklınca böyle sorgulamış, erkek müsveddesi .
Hani "senin hakkında bir şeyler duydum" diyerek senin tepkini ölçecek ona göre ne haltlar karıştırıp, karıştırmadığını anlayacaktı aklınca.
Ayrılmakla en güzelini etmişsin. 2 haftada evlenme teklifi eden kişiden ne bekliyorsun yahu ?
2 haftada birbirinizi ne kadar tanıdınız sanki ?

Canım alkol insanlara aşırı bi cesaret ve özgüven verir.
Adam da resmen içindekileri dökmüş yani.
Senin hakkında muhtemelen sarhoşken konuştugu gibi düşünüyo.

eger tekrar bir araya gelirseniz de birbirinizi çook iyi düşün taşın araştır hakkında hayırlısı canım..

Bana biraz senin ağzını aramış gibi geldi. İyiki haddini bildirmişsin.
Ayrıca 2 haftada evlenme teklif edebilen biri, 1 gecede o ilişkiyi bitirebilir.
Şaşırmadım.

kendin söylüyorsun yemediği halt kalmamış diye, kişi kendinden bilir işi demişler. senide kendi gibi sanıyor.

çok mutsuzum..bundan bir ay kadar önce bi akrabam aracılığıyla tanıştım onla.aslında önceden haberim vardı kendisinden gerek efendiliği gerek ağırbaşlılığı herkes tarafından konuşuluyordu.akrabam deil ama aileler tanışıo sadece.neyse onunda galiba benden haberi varmışki tanıştık bi şekilde neyse herşey güzel gidiodu kafa yapısıyla bana bu kadar uyacağını hiç düşünmemiştim 2 haftada bana evlenme teklif etti bende kültürlerimiz aynı fikirlerimizde uyuşuo bi çekimde oldu aramızda o yüzden düşünmeden kabul ettim.ailemle tanıştı baya güvendim ona.sonra bi akşamda değişti herşey. kavga ettik tuhaf konuşuodu alkollüydü zaten işimden nefret ediorum herşeyden nefret ediorum dedi bende alttan aldım sakinleştirmeye çalıştım sonra lafı bana getirdi ben kimseyle çıkmadım bu zamana kadar ama o buna hiç inanmamış zerre güvenmiomuş senin hakkında bişeler duydum dedi şok oldum böle bi şey imkansız kendimden o kadar eminim bende çok tepki verdim en hassas noktamdan vurdu beni kapattım ertesi gün aradı hatırlamıorum dedi çok kırıldım dedim bi özür bile dilemedi neden böle davranıosun dedim aşırı tepki vermişim tuhafına gittiğini söledi sonraki günlere soğuk davrandı hep bende dayanamadım bitirdim ama hala anlamış değilim neden bir günde bu kadar değişti senin hakkında bişeler duysam bile umrumda olmaz senin bana sölediklerin önemli diyen insan bu zamana kadar yemediği halt kalmamış insan bana neden böle davrandı ???

Hem ağırbaşlı ve efendi, hem de yemediği halt kalmamış ve alkol alınca da zıvanadan çıkıyor, hakaret iftira atıyor. Sana niye böyle davrandığına gelince, hani sadece 2 haftadır tanıdığın biri evlenme teklif etmiş ve hiç düşünmeden evet demişsin ya; bu da muhtemelen ben kime teklif etsem atlayacak hemen; benim kısmetim bol, ben biraz daha piyasa araştırması yapayım diye düşündü.

Neyi niye yaptığına hiç takılmayın. Bu kadar erken gerçek yüzünü görüp kurtulduğunuz için şükredin. Bir de yağ gibi üste çıkıyor. Özür dilemek bir yana, sizin tepkiniz fazlaymış. :53:

Çok şükür ki gerçek yüzünü ciddi birşeyler olmadan görmüşsün...Hiç üzülme hakkında hayırlısı...

Iki haftada evlenme teklif Adamdan bir kac günde neler neler basarir...

Bitirmekle en iyisini yapmissin, arkana bakma bile

Yazdıkların birbiriyle o kadar çelişiyor ki;herkes tarafından ağırbaşlılığı efendiliği konuşuluyor.Ama içki içiyor,içince sapıtıyor.Bir de yemediği halta kalmamış:44:

1 ay nedir ki? 1 ayda bir insanın fikirlerinin sana uyduğunun tespitini nasıl yapıyorsun.Hee birlikte oturdunuz iki kelam ettiniz.Ben şundan hoşlanıyorum şöyle düşünüyorum dedin.O da,aa evet ben de öyle düşünüyorum dedi de mi anladın fikirlerinizin uyuştuğunu.Allah Aşkına hangi devirdeyiz.Bak türlü türlü konular açılıyor.2 haftada bir insan birine evlenme teklif ediyor ve sen de kabul ediyorsan,2 ay da da boşanırsınız.Adama bu cürreti sen veriyorsun.Adama seni arıyor çaplı çapsız konuşuyor,dolaylı yoldan namusuna dil uzatıyor.Bir de sen ertesi gün ona konuşma fırsatı tanıyorsun,adam sana hatırlamıyorum diye bir zırvalık uyduruyor.Telefon numaranı çevirmeni hatırlıyor ama.Yahu hatırlamasa bile,içince kendini kaybeden bir insanın hala senden özür dilemedi diye beklenti içerisine girip dertleniyorsun.Nedir seni korkutan evde kaldım korkusu mu.

cok dogru.. 2 haftada evlenme teklıfı etmekle senı kandırmıs bence. sımdıde ayrılmak ıstıyor sölenmısde durmus sana

Bana biraz senin ağzını aramış gibi geldi. İyiki haddini bildirmişsin.
Ayrıca 2 haftada evlenme teklif edebilen biri, 1 gecede o ilişkiyi bitirebilir.
Şaşırmadım.

Bir insan ya ak 'tır ya kara'dır. Birinin başı kıçı oynuyasa hayır gelmez. Size açık açık soramadığını böyle alkolün arkasına sığınarak(kişiliksizliğini) göstermiş.

Yol vererek iyi yapmışsın..

Herkes namus bekçisi olmuş.. Herşey belde olsaydı diller bu kadar günaha girmezdi dimi :ssz:

En doğrusunu yapmışsın.

Son düzenleme:

Alkol bahanesine sığınarak ağzınızı aramış sonra da hadi bana eyvallah demiş. Bence aklı sıra bir çevreyi kolaçan edip dönmek istiyor izin vermeyin bence. Aşırı tepki falan vermemişsiniz onun yaptığı ayıp. Onun bunun lafını sürekli takıp size saldırıcak o zaman bu adam:19: Bence yol yakınken dönün:40:

Back
X