• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlariniza ihtiyacim var

Kizlar yorumlariniza cok ihtiyacim var. 6 senelik bir iliskim var suan 23 yasindayiz ikimizde ve universite okuyoruz aynı siniftayiz. Iliskimizin bazi donemleri ergenlikten dolayila cok sardintili gecti ama son 1 2 senedir okadar mutluyum ki size anlatamam 2 ay da bir tartisiriz aradigim insan hayatimi gecircegim insan bu derim hep. Ama gecen hafta tam da regl oldugum sira erkek arkadasim da hastayken bana bi kac gun soguk davrandi hani bulusmak istemedi falan bunu dile getirmedi ama anlasiliyodu. Neuse o sira kendimi cok kotu hissettigim icin tartismamak icinde ona bi sure konusmayalim dedim iste kendimi kotu hissediyorum yalniz hissediyorum tarzi hisey dedim abarttim orda cocukluk yaptim biliyorum. Sonea ben buna dun mesaj attim bulusalm goruselim diye hatami anladim bu bana bahane buldu aksam tekrar yazdim ne konusucaz falan dedi ben acikladim kendimi iste o sira bende cok kötüydum o sira yanimda degilsen bidaha ne zaman yanimda olucaksin ki tarzi biseyler yazdi bende bunun sacmaladigini vs dogru bi dilke anlattim neyse biz konuştuk konuştuk sonra konu onun hatalı olduğuna çıktı kendisi dedi iste hic biseyi alttan alamiyorum seni mutlu edemicem ileride farkediceksin bunu simdi beni cekiyosun ileride cekemiceksin fgibi konuşmalarla güya benim icin ayrilmamiz gerektigini falan söyledi. Bende onuna mutlu olduğumu onu cok sevdigimi bana sadece kendisinin ayrilmak isteyip istemedigini sordum defalarca ama net bi cevap vermedi hic en sonudna zamana ihtiyacim var dedi. Bende tekrar auni seyleri soyledim yanidna olucagimi ama ayrilmak istersede saygi duyacagimi. Ben simdi napiyim zerre istemiyorum ayrilmak. Bu sene erkrk arkadaslarimin yanina arkadaslari geldi hepsi it kopuk onceden de onlara uymuslugu var. Yine mi onlara uymuş olabilir. Gelenler etkinlikler yapiyodu birsuru kiz simdi ben olmazsam oralarda hep kendisi olucak bunlari dusundukce kafayi yicek gibi oluyorum zaten suan mantikli da dusunemiyorum cok uzun oldu hakkınızı helal edin ama lutfen bana bi yorum yapin
senden bıkmış.
yeni sulara yelken açmış.

aldatılmak yerine ayrılık acısı çekmek daha doğru.

Ergenlikten başlayan bir ilişkiyi ileriye taşımak çok zordur.
Yıpranır, yıpratır ..
Hele böyle konuşmalar yaptıysa asla geri adım atmayın. Bin minnet devam eder ilişkiye.
Inanın bana şuan çok nefessiz kalsanızda bir süre sonra yeniden nefes almanın tadına varacaksınız.

Bülent ersoy :) hani dedi ya , " 40 yılda aynı çorba içilmez ki canimm "
Ucu evlilere de dokunuyor ama :) olsun en azından şuan o çorba fokurdamıyor.
Yeniden ocağın altını açmayın derim :)

Back
X