Yorumlarınıza ihtiyacım var

ervaa_kevser46

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2021
21
3
1
28
Ne anlatsam nereden başlasam bilemiyorum..Binbir hevesle kurduğum, inandığım evliliğim bitti. Eşim olacak insan once beni ne kadar çok sevdiğine inandırdı. Bensiz yapamayacağına , beni asla bırakmayacak kadar sevdiğine.. o kadar inanmıştım ki sevgisine ne yaşarsak yaşayalım kopmayız birbirimizden diye düşünmüştüm. Ne yazıkki ilk tartışma da işk yokuşta o geri adım attı. Bizim için hiç bi mücadele vermedi direk boşanmak istedi. Normal aile kavgalarını tolere edemedi. Ayrılıp hayatına bensiz devam etmeyi seçti. O adam gitti şimdi yerine beni hiç sevmemiş hiç bana değer vermemiş bir insan geldi. Hayatına hemen başkalarını aldı. Ailesine yapılan haksızlıkların hesabını sormak yerine ailesini haklı bulup onlarla gününü gün edip ben hiç hayatında yokmuşum gibi davranmaya başladı. 2 ay oldu ayrılalı ama nasıl unuttu nasıl vazgeçti ben neden unutamıyorum anlamıyorum. 2 aydır her gün çevrimiçi oluşunu izliyorum, o kadar mutlu ki sanki ben hiç hayatında olmamışım gibi.. bana ayrıldıktan sonra bile bir kere yazmadı bir kere aramadı. Numaramı dahi eklemedi.. ben unutamıyorum ,o unuttu.. başka erkeklere gitmem bile umrunda olmadı başkasına git tesellini başka erkekte ara dedi üstelik bana. O kadar ağlayan adam herşeyi mi roldü.. Daha 8 aylık evliydik o kadar yanımda mutluyken.. biliyorum sende unut hayata dön diceksiniz ama gerçekten çok zor

Seni Anlıyorum Ama Başka Çaren Yok Sana Deger Vermeyen Saygısı Olmayan Sizin Sevginizi Hakketmemis İnsan Üzülmeyin

Arkanızda bırakmayı kendiniz başaramıyorsanız, psikolojik destek almalısınız.
Bu şekilde hayatınızı daha da çıkmaza sokuyorsunuz.
Biteni sorgulamak yerine kendinize artık nasıl mutlu olmaya başlayabilirim diye sormaya başlarsanız, zihniniz sizi doğru yönlendirmeye başlayacaktır.

Çocuğunuz var mı ? Muhtemelen yok 8 ay demişsiniz

Git tesellini baska bir erkekte diyen bir adamın gözyasını tutmak sizin ayıbınız olsun. İnsan tanıdıkca kirlenen bir duygudur. Her sey bu kadar basit. Kurtuldugunuza sevinin.
Bunu yazmaya geldim ama yazilmisi varmis. Bana teselliyi başka kollarda diyen adama bir damla gozyasimi vermem!

Giden gitmiş sen şarkılar söyle içinden boşver
telefon sosyal medya ne varsa her yerden engelleyin, ortak tanıdıklara konusunu açtırmayın ve en önemlisi kendinize yeni uğraşlar bulun, bitmesi gerekiyormuş bitmiş, böyle birisiyle eninde sonunda biterdi emin olun, yolun başında bitmesi cok daha iyi olmuş.

ayrıldıktan sonra numaranı ekleyecek, yazacak olsa zaten direkt boşanmayı seçmezdi. git başka erkekte ara hiç demezdi. böyle düşünmek size sadece zarar verir. dik duracaksınız, olanda bir olmayanda bin hayır vardır. eğer yazan doğruysa 24 yaşındasınız, konuyu bilmiyoruz ama normal aile tartışmalarıysa eğer bu yaşta ve böyle tartışmalarda kaçan giden biri olması sizin için daha iyi olmuş.. ortada çocuk yok, uzun yıllarınızı verdiğiniz bir evlilik yok.. umarım çabucak sizde önünüze bakabilirsiniz

sizi zerre sevmediği aşikar söylediği sözde, daha neyini bekliyorsunuz? Dua edin ki çoluk çocuğa bulaşmadan temiz bi boşanma olmuş.
Numaramı dahi eklemedi dediğinize göre 7/24 adamın WhatsApp ı telinizde açık, bu pek sağlıklı bi durum değil.

Canım evlilik ona ağır gelmiş. Kusmuş. Hazır değilmiş.

Olan bana oldu diye sakın düşünme hayatın her yeri tecrübe. Keşke yaşanmasaymış ama olmuş. Onun o çirkin hallerini gözünün önüne getir. Zamanla sende soğuyacaksın. Çok duygusalsın. Roldü flan geldi geçti. Kalk saçını yap. Hafif makyajj hayat devam ediyor. Hem mağdur hem üzgün olma. Bunu kendine yapma canım.

Zaman her şeyin ilacı.
Kendi başınıza halledemiyorsanız destek alın mutlaka.
Herkes kolay atlatacak bir anda çiçeklenip böceklenecek diye bir şey yok.
Üzülmek de insana dair.

Evliliğe hazır olmayan bir adammış belli ki, sevgisimdr sadakati de 8 ayda tükenmiş. Bekar hayatına alışan adamlar evlenince çok zorluk çekiyor. Bu adamdan çocuğun olmadan kurtulduğun için sevinmelisin

Aşk geçici bir duygudur. İnsan çok sevdiği birinden ölümüne tiksinedebiliyor. Adamın geri dönmesini beklemeyin dönmez başka maceralara atılmış bile. Önceki konularınızda henüz boşanma davası açmadı, istemese açardı diye kendinizi de ümitlendirmişsiniz. Dönmesini bekliyorsunuz, böyle kendinizi üzersiniz. Siz de yolunuza bakın.

Git başka erkeklerde teselli ara dedikten sonra senin o çok zor dediğin şeyi yapmaman kendine ne büyük saygısızlık farkında değilsin.Seni anlıyorum ama çaren ilacın oturup yas tutmak değil.Kalk ayağa nasil ki o seni kenara attı sen de zorla kendini o adam bir hataymis sen belki de kurtuldun farkında değilsin.Lutfen beni dinle ve hayatinda yenilikler yap her anlamda olsun kendine ona verdiğin değerin yarısını vermen yeterli olacaktır

Bu karakterde birisini cidden hiç mi anlayamadınız ? Ben inanmıyorum bir anda bu derece değişmelere. Bence siz kendi kafanızda sizi çok sevdiğini, sizsiz olamayacağını falan düşündünüz. Ve üzgünüm ama seven taraf sadece siz olmuşsunuz. Bana başka adamda teselli ara diyen kişi için göz yaşı asla dökmem.

Evlenip herşeyi görünce sorun yük sorumluluk evliliği istememiş olabilir yoksa hemen kestirip atmazdı dua edin çocuk olmadan ve uzun yıllarınızı almadan ayrılıyorsunuz kendi başınıza yapamıyorsanız destek alın lütfen

"Nereden başlasam ..ne anlatsam bilemiyorum demişsiniz ya en başımdan konu anlaşılsın diye buraya 6 Kasım tarihli konununuzu ek yapıyorum Belki anılarınızda dillere destan bir aşk yaşadığınıza yönelik bir yanılgı kalmıştır ...siz gerçekleri görememekte diretiyorsunuz ama adam uzun süreli ilişkisinden ayrılınca yangından mal kaçırır gibi yıldırım hızıyla (belki bir inat uğruna ) evlenmiş sizle ..sonrasında da tartışmalar huzursuzluklar evliliğinizden eksik olmamış..evi de zaten terkeden siz olmuşsunuz daha boşanmanızın üstünden bir ay bile süre geçmemiştir de..insanın ayağı burkuluyor ..aylar hatta yıllar sonra ol adık anda sızlıyor ..sizin de kalbiniz kırılmış biraz sabır gösterin,er ya da geç geçecek ama daha çok yeni herşey

Psikolojik destek alın mutlaka. Bu şekilde ömür geçmez. Kendi değerinizi bilin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…