- 8 Kasım 2021
- 21
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi ervaa_kevser46
-
Seni Anlıyorum Ama Başka Çaren Yok Sana Deger Vermeyen Saygısı Olmayan Sizin Sevginizi Hakketmemis İnsan ÜzülmeyinNe anlatsam nereden başlasam bilemiyorum..Binbir hevesle kurduğum, inandığım evliliğim bitti. Eşim olacak insan once beni ne kadar çok sevdiğine inandırdı. Bensiz yapamayacağına , beni asla bırakmayacak kadar sevdiğine.. o kadar inanmıştım ki sevgisine ne yaşarsak yaşayalım kopmayız birbirimizden diye düşünmüştüm. Ne yazıkki ilk tartışma da işk yokuşta o geri adım attı. Bizim için hiç bi mücadele vermedi direk boşanmak istedi. Normal aile kavgalarını tolere edemedi. Ayrılıp hayatına bensiz devam etmeyi seçti. O adam gitti şimdi yerine beni hiç sevmemiş hiç bana değer vermemiş bir insan geldi. Hayatına hemen başkalarını aldı. Ailesine yapılan haksızlıkların hesabını sormak yerine ailesini haklı bulup onlarla gününü gün edip ben hiç hayatında yokmuşum gibi davranmaya başladı. 2 ay oldu ayrılalı ama nasıl unuttu nasıl vazgeçti ben neden unutamıyorum anlamıyorum. 2 aydır her gün çevrimiçi oluşunu izliyorum, o kadar mutlu ki sanki ben hiç hayatında olmamışım gibi.. bana ayrıldıktan sonra bile bir kere yazmadı bir kere aramadı. Numaramı dahi eklemedi.. ben unutamıyorum ,o unuttu.. başka erkeklere gitmem bile umrunda olmadı başkasına git tesellini başka erkekte ara dedi üstelik bana. O kadar ağlayan adam herşeyi mi roldü.. Daha 8 aylık evliydik o kadar yanımda mutluyken.. biliyorum sende unut hayata dön diceksiniz ama gerçekten çok zor
Çocuğunuz var mı ? Muhtemelen yok 8 ay demişsinizNe anlatsam nereden başlasam bilemiyorum..Binbir hevesle kurduğum, inandığım evliliğim bitti. Eşim olacak insan once beni ne kadar çok sevdiğine inandırdı. Bensiz yapamayacağına , beni asla bırakmayacak kadar sevdiğine.. o kadar inanmıştım ki sevgisine ne yaşarsak yaşayalım kopmayız birbirimizden diye düşünmüştüm. Ne yazıkki ilk tartışma da işk yokuşta o geri adım attı. Bizim için hiç bi mücadele vermedi direk boşanmak istedi. Normal aile kavgalarını tolere edemedi. Ayrılıp hayatına bensiz devam etmeyi seçti. O adam gitti şimdi yerine beni hiç sevmemiş hiç bana değer vermemiş bir insan geldi. Hayatına hemen başkalarını aldı. Ailesine yapılan haksızlıkların hesabını sormak yerine ailesini haklı bulup onlarla gününü gün edip ben hiç hayatında yokmuşum gibi davranmaya başladı. 2 ay oldu ayrılalı ama nasıl unuttu nasıl vazgeçti ben neden unutamıyorum anlamıyorum. 2 aydır her gün çevrimiçi oluşunu izliyorum, o kadar mutlu ki sanki ben hiç hayatında olmamışım gibi.. bana ayrıldıktan sonra bile bir kere yazmadı bir kere aramadı. Numaramı dahi eklemedi.. ben unutamıyorum ,o unuttu.. başka erkeklere gitmem bile umrunda olmadı başkasına git tesellini başka erkekte ara dedi üstelik bana. O kadar ağlayan adam herşeyi mi roldü.. Daha 8 aylık evliydik o kadar yanımda mutluyken.. biliyorum sende unut hayata dön diceksiniz ama gerçekten çok zor
Bunu yazmaya geldim ama yazilmisi varmis. Bana teselliyi başka kollarda diyen adama bir damla gozyasimi vermem!Git tesellini baska bir erkekte diyen bir adamın gözyasını tutmak sizin ayıbınız olsun. İnsan tanıdıkca kirlenen bir duygudur. Her sey bu kadar basit. Kurtuldugunuza sevinin.
Adamın alnında “the gavat” yazıyordur. Buda konu sahibinin dikkatsizligi olsun. Allah kurtarmıs.Bunu yazmaya geldim ama yazilmisi varmis. Bana teselliyi başka kollarda diyen adama bir damla gozyasimi vermem!
Canım evlilik ona ağır gelmiş. Kusmuş. Hazır değilmiş.Ne anlatsam nereden başlasam bilemiyorum..Binbir hevesle kurduğum, inandığım evliliğim bitti. Eşim olacak insan once beni ne kadar çok sevdiğine inandırdı. Bensiz yapamayacağına , beni asla bırakmayacak kadar sevdiğine.. o kadar inanmıştım ki sevgisine ne yaşarsak yaşayalım kopmayız birbirimizden diye düşünmüştüm. Ne yazıkki ilk tartışma da işk yokuşta o geri adım attı. Bizim için hiç bi mücadele vermedi direk boşanmak istedi. Normal aile kavgalarını tolere edemedi. Ayrılıp hayatına bensiz devam etmeyi seçti. O adam gitti şimdi yerine beni hiç sevmemiş hiç bana değer vermemiş bir insan geldi. Hayatına hemen başkalarını aldı. Ailesine yapılan haksızlıkların hesabını sormak yerine ailesini haklı bulup onlarla gününü gün edip ben hiç hayatında yokmuşum gibi davranmaya başladı. 2 ay oldu ayrılalı ama nasıl unuttu nasıl vazgeçti ben neden unutamıyorum anlamıyorum. 2 aydır her gün çevrimiçi oluşunu izliyorum, o kadar mutlu ki sanki ben hiç hayatında olmamışım gibi.. bana ayrıldıktan sonra bile bir kere yazmadı bir kere aramadı. Numaramı dahi eklemedi.. ben unutamıyorum ,o unuttu.. başka erkeklere gitmem bile umrunda olmadı başkasına git tesellini başka erkekte ara dedi üstelik bana. O kadar ağlayan adam herşeyi mi roldü.. Daha 8 aylık evliydik o kadar yanımda mutluyken.. biliyorum sende unut hayata dön diceksiniz ama gerçekten çok zor
Git başka erkeklerde teselli ara dedikten sonra senin o çok zor dediğin şeyi yapmaman kendine ne büyük saygısızlık farkında değilsin.Seni anlıyorum ama çaren ilacın oturup yas tutmak değil.Kalk ayağa nasil ki o seni kenara attı sen de zorla kendini o adam bir hataymis sen belki de kurtuldun farkında değilsin.Lutfen beni dinle ve hayatinda yenilikler yap her anlamda olsun kendine ona verdiğin değerin yarısını vermen yeterli olacaktırNe anlatsam nereden başlasam bilemiyorum..Binbir hevesle kurduğum, inandığım evliliğim bitti. Eşim olacak insan once beni ne kadar çok sevdiğine inandırdı. Bensiz yapamayacağına , beni asla bırakmayacak kadar sevdiğine.. o kadar inanmıştım ki sevgisine ne yaşarsak yaşayalım kopmayız birbirimizden diye düşünmüştüm. Ne yazıkki ilk tartışma da işk yokuşta o geri adım attı. Bizim için hiç bi mücadele vermedi direk boşanmak istedi. Normal aile kavgalarını tolere edemedi. Ayrılıp hayatına bensiz devam etmeyi seçti. O adam gitti şimdi yerine beni hiç sevmemiş hiç bana değer vermemiş bir insan geldi. Hayatına hemen başkalarını aldı. Ailesine yapılan haksızlıkların hesabını sormak yerine ailesini haklı bulup onlarla gününü gün edip ben hiç hayatında yokmuşum gibi davranmaya başladı. 2 ay oldu ayrılalı ama nasıl unuttu nasıl vazgeçti ben neden unutamıyorum anlamıyorum. 2 aydır her gün çevrimiçi oluşunu izliyorum, o kadar mutlu ki sanki ben hiç hayatında olmamışım gibi.. bana ayrıldıktan sonra bile bir kere yazmadı bir kere aramadı. Numaramı dahi eklemedi.. ben unutamıyorum ,o unuttu.. başka erkeklere gitmem bile umrunda olmadı başkasına git tesellini başka erkekte ara dedi üstelik bana. O kadar ağlayan adam herşeyi mi roldü.. Daha 8 aylık evliydik o kadar yanımda mutluyken.. biliyorum sende unut hayata dön diceksiniz ama gerçekten çok zor
Belki anılarınızda dillere destan bir aşk yaşadığınıza yönelik bir yanılgı kalmıştır ...siz gerçekleri görememekte diretiyorsunuz ama adam uzun süreli ilişkisinden ayrılınca yangından mal kaçırır gibi yıldırım hızıyla (belki bir inat uğruna ) evlenmiş sizle ..sonrasında da tartışmalar huzursuzluklar evliliğinizden eksik olmamış..evi de zaten terkeden siz olmuşsunuz4 ay içersinde tanışıp evlendik..ilk zamanlar her şey çok güzeldi. Bana gerçekten çok değer veriyordu. 8 ay evli kaldık evli kaldığımız süre boyunca defalarca ayrıldık tekrar barıştık en son ki ayrılığımız 2 hafta sürmüştü dayanamamıştı gelmişti barışmaya. Ailesi beni istememesine rağmen geldi.. ailesi yüzünden sıkıntılar devam etti hiç bi şekilde huzur vermediler bize sonunda kendi de dayanamadı bütün sıkıntısını stresini bana yansıttı. Sürekli kavga etmeye başladık bana karşı bambaşka bir adam haline geldi psikolojik şiddet uygulamaya başladı. Dayanamadım annemin evine döndüm. Beni annemin evine getirirken üzüldü ağladı hatta son günümüz diye. Beni getirdi eve 2 gün sonra anneme mesaj attı ben boşanmak istiyorum kararlıyım diye. Annemle hiç anlaşamazlar çünkü annem benim hakkımı savunur eşim ise hep beni ezdirdi. Aradan bir ay geçti iki kez konuşmaya çalıştım defol dedi seni istemiyorum bitti dedi davayı açacağım dedi 1 ay oldu hala açmadı başka yerlerden ulaşmaya çalıştım ama hep engelledi beni kardeşi de ayrılmamızı çok destekliyor hatta eşimin eski sevgilisine ulaşmış ve konuşturmaya çalışıyormuş eşimi kızla 5 yıl sevgili olup ayrılmışlar sonra benimle evlenmiş işte. Şimdi ne dava açıyor ne beni istiyor anlamıyorum hanımlar ne yapmam lazım yazsam istemiyor beklesem beni unuttu sanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?