• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınıza ihtiyacım var

hxuxzxuxn-83

olgun
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
82
2
286
41
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 2007 yılında çikolata kistinden ameliyat oldum. Doktorum tüplerimin açık olduğunu söyledi ameliyattan sonra rahim filimi çektirdim ve sol tüpümün kapalı olduğu sağda ise genişleme olduğunu öğrendim. şuanda tüp bebek yaptırmak istiyorum Bahçeci Kliniğinde ama Dr. Erbil Yağmur bana ameliyat olup tüplerimden hasarlı olanı alıp diğerinde de hasar varsa onu da alıp öyle tüp bebek yaptırmamı tavsiye etti burada çikolata kistim tekrar oluşmuş ve yumurta rezervim azalmış kızlar YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ? Çok kararsız kaldım tüplerimi aldırırsam bir daha kendiliğimden hamile kalma ihtimalim yok.ACİL karar vermem gerekiyor.:uhm:

Son düzenleme:
Meraba arkadasim, bence biranonce tuplerini aldir, soyle dusun ise yaramayip sana zarar verecek ve negatif sonuca goturecek, bana da eniyi tespiti 4. denememden sonra bahceci klinigi verdi, ben inad edip tup yaptiriyorum ne alakasi var deyip aldirmadim, simdi 6. denememi yaptirmadan laporoskopilyle birin i iptal ettirdim.Ben bu konuda eniyi 8 dr.a gorundum, 6 si gerek yok dedi, 2 si gerek olabilir dedi diye yapmadan devam ettim, tutmayinca insan bu islemi yapmadan bu defteri kapatamiyor, bence sen heleki bahceci klinigi bunu tespit etmisse bu islemiyaptirip kafan rahat ilerle.

sevgili hüzün benimde tüpler tıkalıydı ve içi sıvı dolu idi rahme aktığından embriyolar 5-6 haftalıkken kanama ile düştü iki kez.1 hafta önce tüpleri bağlattım bakalım bu kez ne olcal.

Merhaba arkadaşlar ben 2007 yılında çikolata kistinden ameliyat oldum. Doktorum tüplerimin açık olduğunu söyledi ameliyattan sonra rahim filimi çektirdim ve sol tüpümün kapalı olduğu sağda ise genişleme olduğunu öğrendim. şuanda tüp bebek yaptırmak istiyorum Bahçeci Kliniğinde ama Dr. Erbil Yağmur bana ameliyat olup tüplerimden hasarlı olanı alıp diğerinde de hasar varsa onu da alıp öyle tüp bebek yaptırmamı tavsiye etti burada çikolata kistim tekrar oluşmuş ve yumurta rezervim azalmış kızlar YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ? Çok kararsız kaldım tüplerimi aldırırsam bir daha kendiliğimden hamile kalma ihtimalim yok.ACİL karar vermem gerekiyor.:uhm:

zaten kendiliğinden hamile kalma oranın oldukça düşük görünüyor canım benim tüplerim açık ve sağlam olduğu halde hamile kalamadım sadece biraz uzundu aşılama istediler ben yaptırmadım direk tüp bebeğe geçtim şimdi 5. ayımıza girdik yaptırmasaydım kimbilir ne kadar daha bekleyecektim bazı şeyler kısmet canım rabbim bnu uygun görmüşse yapılacak bişey yok bence yumurta rezervin iyice azalmadan kararını vermen gerekiyo en iyi kararıda sen vericeksin tabiki

aslında benim düşüncemde öyle ama işte insan bir daha kendiliğinden hamile kalamayacağını duyunca kötü oluyor ben de bir çok dr. gittim bazıları ameliyat olma sakın diyor insan ne yapacağını şaşırıyo bi ameliyat oldum başıma bunlar geldi.eşimde bir kez tüp bebek yapıp şansımızı deneyelim diyo

Son düzenleme:
aslında benim düşüncemde öyle ama işte insan bir daha kendiliğinden hamile kalamayacağını duyunca kötü oluyor ben de bir çok dr. gittim bazıları ameliyat olma sakın diyor insan ne yapacağını şaşırıyo bi ameliyat oldum başıma bunlar geldi.eşimde bir kez tüp bebek yapıp şansımızı deneyelim dio Çok üzgünüm çoook

aslında ben de ameliyat olmayı düşünüyorum.ama eşim tüp bebekde birkez şansımızı deyelim sonra ameliyat ol dio ama işte sizde biliyosuz zor işler insan hem maddi hem de manevi olarak yıpranıyo.bide ben de bir çok dr. gttim ameliyat olma diyenlerde var kafamçokkarıştı

Back
X