kayınbaba ayrı eve çıkmamızı istemiyo oglundan ayrılmamak için.beni evden gönderiyo.eşim beni bırakmadı.kovduklarında bile.herz zaman teseli ediyo ama ayrılmaya pek niyeti yok gibi.dediniz gibi eşini seven insan ayryırı evini.eşim çalışmam izin vermiyo arkadaşlar.
Eşinizde ilginçmiş. Sizi evden kovuyorlar, sizin ne kadar yıprandığınızı görüyor, şiddet uygulandığını biliyor, ama hala o ortamda kalma taraftarı. İnsan ailesinin huzuru, eşinin sağlığı ve huzuru için, para şu bu dinlemez çıkar ayrı biryere.
Teselli cümleleriyle bu durum değişiyormuymuş. Biz de burda teselli edelim sizi bari, düzeliyorsa eğer. Durumun bu kadar vahim olduğunu nasıl göremez ki, göremiyorsa da ısrarla, artık dayanamadığınızı, sağlığınızın bozulduğunu, çocuklarınızı böyle bir ortamda büyütmek istemediğinizi anlatmalısınız.
haklısın arkadaşım ne diyeyim.bana diyorki:gittigi yere kadar gidecemiş bu durum
haklısın arkadaşım ne diyeyim.bana diyorki:gittigi yere kadar gidecemiş bu durum
yahu ben bu forumdan hiç bir şey anlamadım
konu sahibine yazıyoz
bu adamda iş yok,ailesi seni dövüyor sövüyor,kendi ailen istemiyor
git sığınma evine hayatını yeni baştan kur di yorum
bir cevap bile yok
boşa mı yazıyoruz bu kadar mesajı yav?
yahu ben bu forumdan hiç bir şey anlamadım
konu sahibine yazıyoz
bu adamda iş yok,ailesi seni dövüyor sövüyor,kendi ailen istemiyor
git sığınma evine hayatını yeni baştan kur diyorum
bir cevap bile yok
boşa mı yazıyoruz bu kadar mesajı yav?
arkadaşım tamam gidiyim ama 2 tane bebm var.ben annesiz büyüdüm benim beblerimde öle olsun istemiyorum.evladın varmı senin bilmem .onlar benim canım .eşim gidersen bir yere çocukları göstermem diyor.adalet var kimse öle bişiy yapamazda cesaretim yok.ya çocuklarımı kaybedersem...
Evet canım maalesef çoğunu boşa yazıyoruz.
Dediğin gibi herkese cevap veren konu sahibi 1-2 tane ya çıkar ya çıkmaz.
. Bazıları hiç cevap vermez bazıları da seçip seçip istediklerine cevap verir. Gerisi ööööyle konu mankeni kalır.
(Yazdıklarım geneldir. Konu açılmışken yazmak istedim. Konu sahibi kusura bakma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?