Yorumlarınıza ihtiyacım var...

Aileniz ne diyor bu duruma?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fake konu gibi geldi bana nedense. .
Gerçekse de dusuncemi yazayim kesinlikle benim acimdan nikahsiz yasamak anormal bisey
Herkesin yasam tarzina saygim var ama kendim asla diyorum..

Şimdi işin maddi yönünü düşününce gayet mantıklı sonuçta zamanınızın büyük çoğunluğunu birlikte geçirecekseniz kira, fatura, vb.. masrafların iki katı olması saçma. Ama tabi manevi yönünü de düşününce, yazdıklarınız doğrultusunda, bence birlikte yaşamayın daha iyi. Hem büyüyü bozmamış olursunuz, hem de çekindiğiniz durumları yaşamamış olursunuz.

neden insanlar herşeyi bu kadar hızlı yaşamak isterler anlamıyorum güzelce gelinliğini giyin nikah defterine imza at ve git kocanla yaşa yani herşeyin yolu var neden herşeyi bu kadar erken tüketiyorsunuz evlendikten sonra hayatınızda ne degişecek o zaman şimdiden tüketiyorsunuz herşeyi

Aileniz ne diyor bu duruma?

Ailem zaten şehir dışında yaşıyor.Aslen antalyalı olduğumuz için ikisi de orada.Ben üniversitenin yurdunda kalıyorum şu an.Tabii mezun olunca eve çıkmam gerekecek.Yani onlara eve çıktığımı söylerim sadece , erkek arkadaşıma izin vermezler bilseler :)

aynı eve çıkmayın.Beraber vakit geçirmeyi ayrı evde kalarak da yapabilirsiniz.Hem daha anlamlı gelir.Ona yemek yapmak,film izlemek.....anlamı olur.Sonra monotanlaşacak,eşiymiş gibi her işi yapmak zorunda kalacaksınız,her halini göreceksin.Gizemini kaybedecek.Seni beklemeyi öğrensin.

Fake konu gibi geldi bana nedense. .
Gerçekse de dusuncemi yazayim kesinlikle benim acimdan nikahsiz yasamak anormal bisey
Herkesin yasam tarzina saygim var ama kendim asla diyorum..

Açıkçası buranında mı fake'i oluyor ona şaşırdım şu an :)) yorumun için teşekkür ederim bu arada , tabii herkesin kendi yaşam tarzı :)

Sen çok doğru düşünüyorsun bence.
Aynı eve girince ilk aylar cicim olur sonra hemen evli gibi olursunuz, sana kavuşma
isteği, özlem falan kalmaz. Çok muhabbet tez ayrılık hesabı çok gördüğünle çok sorun yaşarsın emin ol.
Bu yaşların sevgilini özleme, buluşma heyecanları ile geçmeli.
Evliliğin yıpratıcı modu için çok erken yazık olur sana da güzel ilişkine de..

Bunları yaşayan çok duyduk. Burda konular da okuduk.
Her şey vaktinde güzel.
İsteklerini güzelce anlatabilirsin.

Bunun için seni suçlayıp, baskı yapan adamdan kork zaten.

Ayrıca metrobüs sayesinde karşı yakaya geçmek eskisi gibi çile değil diye düşünüyorum.

Ben karşı yakada okudum metrobüs yoktu. 4 yıl boyunca hafta içi her gün yol çilesi çektim..

İş çıkışlarında görüşürsünüz, bir noktaya kadar yolda eşlik eder falan. Zevkli olur.
Bunun tadına da bakmak lazım :)

Kavuşmanın olduğu ayrılıklar ilişkiye lezzet katar...

tam olarak benim fikrimi yansıtmışsın aslında , kukuman kuşu gibi düşünüyorum bir aydır :)) yorumun için çok teşekkürler :)

gerçekten seviyorsa ve buna hazırsa evlenme teklifi eder. eğer sadece birlikte yaşamak istiyorsa bilemiyorum yani niyeti pek iyi gelmedi.

katıldığım çok nokta var gerçekten haklısınız , zaten endişelenme sebebim de bu:44: benim aklımda olmayan bir şeyken bir anda birbirimize çok yakın yerlerde oturacak olmamız durumu garipleştirdi.bakalım...teşekkürler :)

bende bu haziran memur olucam aynı teklif banada sevgilimden geldi ben kabul etmedim.. ikimiz aynı evde e malum neler olabilecegini herkes biliyo yanii bunları göze alabiliyorsan kal derim.... tercih senin...

sakın gidipte adamla aynı evde yaşama şimdiden temizlikçisi olursun haberin olsun:)

Ya yanina gelmek isterlerse? Bir sure sende kalmak isterlerse.

Valla burada cok sık denk gelmeye basladim sevgilisyle ayni evde oturan.Aİleleleri hic mi takipte degil anlamak guc.Yanlis anlama ama 6 sene ogretmenlik 4 senede ogrencilik hayatimda ailemden uzaktaydim su sevgiliyle aileden habersiz ayni evde yasamaya hayatta cesaret edemedim.Bi defa vicdan noktasinda takili kalirdim.1hafta tatile gitmek icin yalan soylemiyorsun sonucta hayati paylasiyorsun hergun yalan soyleyip annemi babami kandirmak ne bileyim vicdanimi yerinden oynatir benim.
Yinede karar sizin.

Orası da doğru vallahi:44: Açıkçası sanırım yıllardır çok uzak semtlerde oturuyor olmamız ve yurdumun giriş çıkış saatleri sebebiyle kendimizi ona göre ayarlamamızın ardından bu fikir bana farklı olduğu için cazip geldi...yoksa yazdığım gibi işin büyüsünün bozulmasını asla istemem.çok teşekkür ederim :)

ellerine sağlık üşenmeyip döktürmüşsün :))) gerçekten çok doğru noktalara parmak basıyorsunuz bu kadarını beklemiyordum vallahi benim endişelerim de hep güzel giden bir şeyi bozmamak adına zaten.Çile konusuna gelince yurda yetişen bir insan olmam biraz o zorluğu yaratıyordu malesef :) Bu arada suçlayıp baskı yapacak bir insan değil şükürler olsun ki Peki sadece hazır olmadığımı söylemem kabaca mı olur yoksa buradaki gibi detaylı olarak anlatmalı mıyım sence derdimi?

gerçekten seviyorsa ve buna hazırsa evlenme teklifi eder. eğer sadece birlikte yaşamak istiyorsa bilemiyorum yani niyeti pek iyi gelmedi.

Açıkçası hiç bu açıdan bakmamıştım yani nedne evlilik teklifi etmiyor diye.Öyle bir beklentim olmadığı için aklıma gelmedi sanırım :) Birde burdan düşünmek lazım gerçekten :44: teşekkürler bu arada :))

ben sizin yerinizde olsam kabul etmezdim çünkü aileniz istemez ve bu durumu onlardan saklamak zorunda kalırsınız, rahat edemezsiniz öyle.

Bence sadece istemiyorum demek yerine her şeyin vaktinde güzel olduğunu düşünüyorum.
Bu yaşlarda seninle aynı evde evli olarak yaşamak nasıl olur diye hayaller kurmak istiyorum diyebilirsin.

Anlayışlı biri ise bu yetecektir.

Evli biri olarak söylüyorum flört dönemi ne güzelmiş ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…