Merhaba arkadaşlar öncelikle daha yeni üye olmam da bu meselenin de büyük payı olduğunu söylerek başlayım.İsmim Burçak ve 22 yaşındayım.Üniversite son sınıftayım ve ingilizce işletme okuyorum.Gizlilik sebebiyle okuldan bahsetmiyorum tabii :))
Şimdi yorumlarınıza ihtiyaç duyduğum ve konuyu şenlendireceğinizi umduğum asıl meseleye gelelim :)) Benim üç buçuk yıldır bir sevgilim var.O benden iki yaş büyük ve dolayısıyla şu anda işinin başında.Bense bu senenin sonunda mezun olacağım için iş başvurularına başlamıştım.Geçen ay beni çok mutlu eden bir haber aldım ve sevgilimin yaşadığı , çalıştığı semte çok yakın bir yerdeki şirketten kabul gelmişti.Staj olarak başlayacağım ama olsun.Buna fazlasıyla sevinmem de sevgilimle İstanbulda farklı yakalarda olmamızın etkisi de büyüktü.Bilen bilir çilesini trafiğini :26: Fakat bu sevincim daha sonra yerini bir kararsızlığa bıraktı. Bunun sebebiyse sevgilimin beraber yaşamayı teklif etmesiydi.Düşününce gerçekten mantıklı bir teklifti çünkü zaten aynı semtte olacağız ve sürekli görüşeceğiz.Ama yine de benim aklımda bazı soru işaretleri oldu.Bundan sevmediğim ya da beraber yaşamak istemediğim anlaşılmasın kesinlikle.Çok seviyorum , çokta isterim yaşamayı.Ama örneğin ben evlenmeden önce ilişkiye girmeyi istemeyen bir kızım.Aynı evde olunca bunun daha zor olmasından korkuyorum.Yani böyle bir şey yüzünden aramız bozulsun istemem.Ayrıyeten birde evlilik pskolojisine girilmesini de istemiyorum.Ben 25-26 yaşından önce evlenmeyi düşünmüyorum ve eğer o zamana kadar - ki üç dört seneye tekabul ediyor- beraber yaşarsak işin büyüsünün bozulmasından korkuyorum:44: Sonuçta hiç kısa bir zaman dilimi değil ve bir bakıma evlilik gibi.Ama bir yandan da yaşayabileceğimiz güzel şeyleri , birlikte aynı evin içinde güzel vakit geçireceğimizi ve bu konuda çok istekli oluşunu düşündükte içim de kıpır kıpır oluyor
gerçekten iki arada bir deredeyim:44:
Ne çok konuşmuşum ya mazur görün lütfen
Evlenmeden önce beraber yaşama hakkında ne düşündüğünüzü ve yazdığım şeyler sizce de sorun mu merak ediyorum , yorumları bekliyorum.Yazan eller dert görmesin :)))))