Yorumlarınıza ihtiyacım var...

Birlikte yaşamak konusunda bir çok kişinin olumsuz tepkisi var aslında ama bu olumsuz tepkiler sizin asıl düşüncelerinizi etkilememeli bence çünkü bu sizin hayatınız başkasının değil.Elinizde böyle bir fırsat varken değerlendirin derim çünkü bir insanla aynı evin içine girmek bambaşka bir şey hakkında bilmediğiniz çok şey öğreneceksnz birlikte yaşayınca ve hazır evlenmemişken geri dönüşünüz olabilir çok olumsuz bi durumda.İlişkiye girmek istemediğim için aramızın bozulmasını istemiyorum demişsiniz eğer ki ortada gerçek bir sevgi aşk varsa cinsellik zaten bir ayrılık tartışma konusu olmamalı bence.

Açıkçası başlarda bende böyle düşünüyordum ama yine de içim rahat etmedi bir türlü.İlişki konusundaysa zaten şu zamana kadar ne bir isteği , isteği geçtim iması bile olmadı.Sadece ben aynı evde olursak beklentilerin farklılaşmasına yol açar mıyım acaba diye düşündüğüm için söyledim o durumu ki çokta haklısınız böyle bir şey yüzünden bozulacak ilişkide zaten aşk ,sevgi vs. yoktur.Geç olmadan geri dönüş konusu da hiç mantıksız gelmiyor kulağa ama bakalım , zaten zaman var karar vermem için.Çok teşekkürler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…