Yorumlarınıza ihtiyacım var

Tatlis123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
38
6
16
Herkese merhaba kızlar
Önceki açtığım konuyu okumuşsunuzdur belki. Konu erkek arkadasimin çıkmaya başladıktan sonra tamamen değişmesi ve beni sevmemesiydi. Buraya gelen bir yorumda birisi (ki ona sonsuz teşekkür ediyorum eğer burayı okuyorsa) başka birinin olabileceğini söylemişti. Bu daha önce hiç aklıma gelmeyen bir fikirdi ancak düşündüm ve kesinlikle başka birini seviyor.
Son günlerde benim onu çok sıktığımı (ki Antalya da tatilde olmasına rağmen mesaj bile atmıyorum) söyledi. Ve bana ne zaman bir şey sorsa sonradan öğreniyorum ki aslında kendisi o hatayı yapmış. Yaptığı şeyin üzerini örtmek için mi nedir anlamıyorum. İste geçen gün de bana 'benim sinirleneceğim biriyle konuşuyor musun' dedi. Saçmalama dedim bende. Benim böyle bir şey yapacağımı bile dusunemmesi gerekir normalde ama diyorum ya bunu kesin kendisi yaptı .

Bu arada yorumlarınızı için çok teşekkür ederim bana yaşımı tekrar hatırlattınız o yüzden çok umursamıyorum artık açıkçası.

Şimdi size asıl sormak istediğim şu ; aldatıp aldatmadığını bir şekilde sorayım mı/ konuya nasıl girmeliyim nasıl sorulur? ,
Ya da hiçbir şey demeden ayrılayım mı?

Fikir verirseniz ve yanımda olursanız cok minnettar olurum çünkü benden çoğunuz daha tecrübelisiniz, yol göstereceğinizi umuyorum. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen akıl verin

Herkese merhaba kızlar
Önceki açtığım konuyu okumuşsunuzdur belki. Konu erkek arkadasimin çıkmaya başladıktan sonra tamamen değişmesi ve beni sevmemesiydi. Buraya gelen bir yorumda birisi (ki ona sonsuz teşekkür ediyorum eğer burayı okuyorsa) başka birinin olabileceğini söylemişti. Bu daha önce hiç aklıma gelmeyen bir fikirdi ancak düşündüm ve kesinlikle başka birini seviyor.
Son günlerde benim onu çok sıktığımı (ki Antalya da tatilde olmasına rağmen mesaj bile atmıyorum) söyledi. Ve bana ne zaman bir şey sorsa sonradan öğreniyorum ki aslında kendisi o hatayı yapmış. Yaptığı şeyin üzerini örtmek için mi nedir anlamıyorum. İste geçen gün de bana 'benim sinirleneceğim biriyle konuşuyor musun' dedi. Saçmalama dedim bende. Benim böyle bir şey yapacağımı bile dusunemmesi gerekir normalde ama diyorum ya bunu kesin kendisi yaptı .

Bu arada yorumlarınızı için çok teşekkür ederim bana yaşımı tekrar hatırlattınız o yüzden çok umursamıyorum artık açıkçası.

Şimdi size asıl sormak istediğim şu ; aldatıp aldatmadığını bir şekilde sorayım mı/ konuya nasıl girmeliyim nasıl sorulur? ,

Fikir verirseniz ve yanımda olursanız cok minnettar olurum çünkü benden çoğunuz daha tecrübelisiniz, yol göstereceğinizi umuyorum. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen akıl verin

Hangi erkek "evet aldattım" der sence? Hem duysan ne değişecek.

beni aldattın mı diye sorabileceğiniz adamlar ile gençliğinizi harcamayın
o şüphe bir kere olmuş

aldatmasa bile içindeki acaba bitmeyecek

yol ver gitsin

bir de her yaşın aldatması farklıdır yani örneğin benimle sadece dondurma yemeye dışarı çıkabilecek yaşta isek başkası ile dondurma yemeye dışarı çıkması aldatmadır atıyorum 40 üstü aktif cinsel yaşantımız varsa birisiyle dondurma yemesi değil kadın erkek olarak görüp yakınlaşması aldatmadır

o nedenle yaşının tadını çıkar daha uygun insanlar ile görüş

Sorman çok saçma olur ne yani aldatıyorsa evet aldatıyorum mu diyecek sanıyorsun ?

Sevilmediğimi hissettiğim yer değil erkek arkadaş- koca ,annem olsa da sorgusuz kaçardım o ortamdan.
Hissetmem yeterli ayrıca.Ben hissediyorsam öyledir çünkü.
Sevilmemek enerjisini tüketiyor insanın gereksiz yere.
Eğer ki bir erkek beni sıkıyorsun demişse bunun anlamı senin onu sıktığın değil kendisinin sıkıldığıdır sebebe ihtiyacı bile yok.Diğer bir deyişle başka biri yanında olmasa bile aklındadır ki bu da çok hoş değil.
Dik dur ve uzatmadan bitir,eğer ki gerçekten bitirmek istiyorsan.
Lafı döndürmeye gerek yok.

Aldatıttım demiyorlar bir de üstüne üste çıkıyorlar.
Sizi yıprattığını istemediğini söyleyin ayrılın

Son gunlerde benim onu cok sıktigimdan ....sonrasini okumaya gerek duymadim ,konu sahibesi ayrilin, niye elin adamlarinin egosunu tavan yaptiriyorsunuz ? ya gercekten kendi kiymetinizi bilin artik,ayrilin kapatin tlefonlari ne dusunuyor ne yapiyor diye tarafina bile bakmayin

Yakalandığı halde inkar eden adamlar evet aldattım mı diyecek, bence sessiz sedasız çekil hayatından en büyük ceza

Herkese merhaba kızlar

Aldatıyor musun diye sorsan evet aldatıyorum mu diyecek.Veya evet dedi ya da hayor dedi ne farkedecek.Engelle yol ver gitsin.Nikah yok birşey yok.Başını ağrıtmaya değmez.

Bunu öğrenmen neyi değiştirir ? İlla yapıcam diyorsan ayrılırken bu kadar karaktersiz olduğunu bilmezdim ipin pazara çıktı zarf at yani bu şekilde ayrıl çok kendini paralıyorsa aldatmıştır zaten :kahve:

Cnm sen ona kalkıp beni aldatıyor musun dersen saçmalama dicek bide tonlarca trip atıcak. Eğer supheleniyorsan bence ayrıl. Çünkü içine o şüphe dustuyse yapıyordur. Bide antalyada senin bi aramanda beni sıkıyorsun triplerine girmiş bırak gitsin.

Back
X