Yorumlarınıza ihtiyacım var

secretstory

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
25
1
6
İyi geceler kızlar
Bir hafta önce burundan ameliyat oldum cokme ve et vardı ve birde distan şekil bozukluğu olarak kemer vardı. Ameliyatım da bunların hepsi düzeltildi fakat doktorum burun ucunu da hafif kaldıralım dedi ve onuda hafif kaldırmış. Dün alcimda çıktı tamamen yalnız odadan çıkıp aynaya ilk baktığım da müthiş bir hayal kırıklığına uğradım burun olarak genel görüntü güzel fakat burun deliklerim asimetrik görünüyor yani bir tanesi daha kalkık ve açık diğeri daha alçak ve kapalı duruyor sizce bu durum geçer mi sislikten mıdır? Yoksa kalıcı bir ameliyat hatasını? Yorumlarınıza ihtiyacım var

daha yeni ameliyat olmussun kapalı mı acık mı oldun odemler inince burun deliklerindeki asimetrıde azalıyor fakat minimum da olsa asımetrı kalıyor

İyi geceler kızlar
Bir hafta önce burundan ameliyat oldum cokme ve et vardı ve birde distan şekil bozukluğu olarak kemer vardı. Ameliyatım da bunların hepsi düzeltildi fakat doktorum burun ucunu da hafif kaldıralım dedi ve onuda hafif kaldırmış. Dün alcimda çıktı tamamen yalnız odadan çıkıp aynaya ilk baktığım da müthiş bir hayal kırıklığına uğradım burun olarak genel görüntü güzel fakat burun deliklerim asimetrik görünüyor yani bir tanesi daha kalkık ve açık diğeri daha alçak ve kapalı duruyor sizce bu durum geçer mi sislikten mıdır? Yoksa kalıcı bir ameliyat hatasını? Yorumlarınıza ihtiyacım var
hic merak etme.. ayni sorunu yasadim cok moralim bozuldu ama gecti 2-3 gune hem de..

Açık ameliyat o zaman çünkü burun ucumda kesi var
20160906_125103.webp

Canım genel anlamda hoş güzel bir burnun olmuş.. Kafana takıp mutsuz olma bence.. Ayrıca daha çok erken bi taraftaki şişlik deliklere orantısızlık verebilir..
Doktorun kim canım? İstersen özelden yazabilirsin

Back
X