okulunu bitirsen biraz zorlasan da? hı ? olmaz mı ?Merhaba kızlar şimdiden tüm yorurmlarınız için tesekkur ederim . öncelikle kendimi tanıtayım 23 yasıma yeni girdim , ünide okuyorum türk dili ve edebiyatı bölümü . daha doğrusu okuyamıyorum. başta hayalim olan bu meslek ızdırabım oldu resmen, yapamıyorum çünkü istemiyorum bu bölümü . nişanlım var yeni nişanlandık onun öncesinde de 1 yıl 3aylık bir sevgililik dönemimiz vardı . Allah korkusu olan ahlaklı biri . tek kötü değil ama baskın yanı diyim maçoluk. yani şimdi özel hareket polisliğine basvurdu kazanırsa seneye evleneceğiz .Ama çalısmamı istemiyor evimde onu beklememi ve çocuğuma bakmamı istiyor . ben çalısmak isterim ama onun söylediği de kötü bir sey değil çünkü bir çocuk doğuruyorsunuz bakıcının ya da annenizin eline veriyorsunuz istediğiniz gibi yetiştiremiorsunuz kokusuna hasret kalıp maaş için idea liçin çalısıyorsunuz . kimse yanlıs anlamasın lütfen temsilde bulunuyorum sadece . o yuzden bana da matntıklı geliyor bu .konudan konuya atlıyorum farkındayım ama içim1i dökmek istiyorum . insanlar zaferden zafere kosuyor . ben nişanlımla görüşmediğim zaman nefret ettiğim evlenme programalrını izliyorum 24 saat . 50 kilodan 60a çıktım . zaten boyum 155 . kitap okuma alışkanlığım sıfırlandı . diikat dağınıklığım var . zaten 1 yıl öncesinde okb hastalığına yakalnmıştım yani takıntı . 1 yıldır tedavi görüyorum Allaha şükür gecti ama korunma amaçlı ilaçlarımı kullanıyorum . sanırım yıne depresyondayım siz ne dersiniz . yani hayatımdaki tek gaye evlenmek çocuk sahibi olmak . bu da çok guzel bir gaye ama sizcede baska hedeflerimin de olması gerekmez mi .nereye gittiğimi bilmşyorum önümü göremiyorum . benliğimi yitirmiş gibiyim . param yok pulum yok nişanlımla gezmem dısında ki zaten aynı okuldayız bir aktıvıtem yok . dağınık biriyım . şu an oda feci durumda. sinirliyim . kendimde artık tek olumlu yan göremiyorum ya da gururlanacak bir yan . mutsuz hissediyorum .
Eşe muhtaç olmaktan ziyade, hiç 1 lira giren evle 2 lira giren ev bir olur mu?okulunu bitirsen biraz zorlasan da? hı ? olmaz mı ?
çünkü para kazanmayınca eşe muhtaç kalıyorsun bak burada pek çok arkadaşın başına geliyor para yüzünden evliliklerine katlanmak zorunda kalıyorlar mutlu olmadıkları halde
çünkü ayrılırsa maddi gücü yok ayakta duracak
öyle olmasın senin de .... yarın evliliğinizde mutlu olacağınızın garantisi yok..
Eşe muhtaç olmaktan ziyade, hiç 1 lira giren evle 2 lira giren ev bir olur mu?okulunu bitirsen biraz zorlasan da? hı ? olmaz mı ?
çünkü para kazanmayınca eşe muhtaç kalıyorsun bak burada pek çok arkadaşın başına geliyor para yüzünden evliliklerine katlanmak zorunda kalıyorlar mutlu olmadıkları halde
çünkü ayrılırsa maddi gücü yok ayakta duracak
öyle olmasın senin de .... yarın evliliğinizde mutlu olacağınızın garantisi yok..
Çalışma o zamanokulu bitirsem bile çalısmamı istemiyor ki
Çalışma o zamanokulu bitirsem bile çalısmamı istemiyor ki
senin kendinle ilgili çalışıp çalışmama kararınokulu bitirsem bile çalısmamı istemiyor ki
ama şöyle düşün anlaşmak demek orta yolu bulmaktır . hem çok seviyorum sevgim için bir seyler yapıyorum. gelceğimde onu istiyorum . işin zor yanı evde oturacak karakterde bir insan değilim . büyüklenmek için demiyorum sakın yanlıs anlamayın hayatım basarılarla gecti şimdi bataklıkta geciyor . basarız bir biçimdesenin kendinle ilgili çalışıp çalışmama kararın
sen onun emir kulu değilsin değil mi?
ne demek çalışmamı istemiyor evde oturmam lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?