yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
Merhaba kızlar şimdiden tüm yorurmlarınız için tesekkur ederim . öncelikle kendimi tanıtayım 23 yasıma yeni girdim , ünide okuyorum türk dili ve edebiyatı bölümü . daha doğrusu okuyamıyorum. başta hayalim olan bu meslek ızdırabım oldu resmen, yapamıyorum çünkü istemiyorum bu bölümü . nişanlım var yeni nişanlandık onun öncesinde de 1 yıl 3aylık bir sevgililik dönemimiz vardı . Allah korkusu olan ahlaklı biri . tek kötü değil ama baskın yanı diyim maçoluk. yani şimdi özel hareket polisliğine basvurdu kazanırsa seneye evleneceğiz .Ama çalısmamı istemiyor evimde onu beklememi ve çocuğuma bakmamı istiyor . ben çalısmak isterim ama onun söylediği de kötü bir sey değil çünkü bir çocuk doğuruyorsunuz bakıcının ya da annenizin eline veriyorsunuz istediğiniz gibi yetiştiremiorsunuz kokusuna hasret kalıp maaş için idea liçin çalısıyorsunuz . kimse yanlıs anlamasın lütfen temsilde bulunuyorum sadece . o yuzden bana da matntıklı geliyor bu .konudan konuya atlıyorum farkındayım ama içim1i dökmek istiyorum . insanlar zaferden zafere kosuyor . ben nişanlımla görüşmediğim zaman nefret ettiğim evlenme programalrını izliyorum 24 saat . 50 kilodan 60a çıktım . zaten boyum 155 . kitap okuma alışkanlığım sıfırlandı . diikat dağınıklığım var . zaten 1 yıl öncesinde okb hastalığına yakalnmıştım yani takıntı . 1 yıldır tedavi görüyorum Allaha şükür gecti ama korunma amaçlı ilaçlarımı kullanıyorum . sanırım yıne depresyondayım siz ne dersiniz . yani hayatımdaki tek gaye evlenmek çocuk sahibi olmak . bu da çok guzel bir gaye ama sizcede baska hedeflerimin de olması gerekmez mi .nereye gittiğimi bilmşyorum önümü göremiyorum . benliğimi yitirmiş gibiyim . param yok pulum yok nişanlımla gezmem dısında ki zaten aynı okuldayız bir aktıvıtem yok . dağınık biriyım . şu an oda feci durumda. sinirliyim . kendimde artık tek olumlu yan göremiyorum ya da gururlanacak bir yan . mutsuz hissediyorum .

Sakın diyorum sakın
Ücretsiz izne ayrılırsın çocuğunu yine büyütürsün
Kocaya bağımlı güçsüz bi insan olma sonra çok üzülürsün

Sizin evlilik işi aceleyle alınmış karar gibi.
Bence bu sizi bunaltan, ve biliyorsunuz ki o adam sizi mutsuz edecek

O okulu kazandiysaniz bitirecek kapasiteye de sahipsiniz.

Calismazsaniz bile okulu bitirin diplomanizi alin.

Bu arada dogru soylemek gerekirse bence size okulu bitirmek kpss ye girmek calismak cabalamak zor geliyor ve kendinize bahaneler buluyorsunuz. Yani cocugunuzu buyutememek bahane.

Evde oturan her kadin dort dortluk buyutmuyor cocugunu.

Cocugunu sokaga yollayip aksama kadar evlendirme programi izleyen ev hanimlari da var.

Cocuguna iyi bir anne olup olmamak calisip calismamakla alakali degil anlayacaginiz.

İstemediğiniz bir bölümde okuduğunuz için belki evlenmeye bu kadar taktınız. Kurtuluş olarak görüyorsunuz. Önce okulunuzu bitirin, keşke yarım bırakmasaydım diye pişman olursunuz. 23 yaş nişanlanıp evlenmek için bence çok küçük. İş güç araştırın biraz, ilerisi için iş anlamında hayal kurun. Nişanlınız özel harekatçı olunca doğuya yollayacaklar, şanslıysanız ilde yaşarsınız! Çok pişman olursunuz. Evlilik ve çocuk 30 yaşa doğru kurulan hayaller artık. O yaşa kadar insanlar okulunu okuyor, master yapıyor, işe giriyor, geziyor, para biriktiriyor ne bileyim. Nedir bu evlenme sevdası daha bu yaşta?

Okulu bitirmemek,, bitirsen bile çalışmayacak olmak, evde oturup tv izlemek, kilo almak, tek aktivitenin nişanlının olması ...

Hepsi yanlis, hepsi sacmalik

okulunu bitirsen biraz zorlasan da? hı ? olmaz mı ?
çünkü para kazanmayınca eşe muhtaç kalıyorsun bak burada pek çok arkadaşın başına geliyor para yüzünden evliliklerine katlanmak zorunda kalıyorlar mutlu olmadıkları halde
çünkü ayrılırsa maddi gücü yok ayakta duracak
öyle olmasın senin de .... yarın evliliğinizde mutlu olacağınızın garantisi yok..

Okulu bitirmenize gerek yok bence, boşu boşuna yormayın o güzel kafanızı.
Evlenir bebeler yapar onlara bakarsınız. Kocanız da eve ekmek getirir.

Ama yarın öbür gün aldatıldım, dayak yedim, psikolojik şiddet görüyorum, çocuklarla ortada kaldım, çalışmıyorum da ayrılamam, bebelerim babasız büyümesin diye konu açmayın olur mu burda. Umarım başınıza gelmez böyle bir şey ama ihtimal dahilinde olduğunu da aklınızdan çıkarmayın.

okulu bitirsem bile çalısmamı istemiyor ki

Eşe muhtaç olmaktan ziyade, hiç 1 lira giren evle 2 lira giren ev bir olur mu?

Eşe muhtaç olmaktan ziyade, hiç 1 lira giren evle 2 lira giren ev bir olur mu?

E okul da okuma o zaman evlenip çocuk bakacaksan?Yemek kursuna git daha faydalı olur.

Çocukla vakit geçirmekten cok kaliteli vakit geçirmek önemli.Evde çocuk dizinin dibindeyken oturup kadın programı izleyeceksin ilerde muhtemelen.Çocuk yetiştirmek bu değil ama.Kendini böyle bi hayata koca beklemeye yemek yapmaya cocuk bakmaya kadın programı izlemeye layık görüyorsan devam et ne diyeyim

senin kendinle ilgili çalışıp çalışmama kararın
sen onun emir kulu değilsin değil mi?
ne demek çalışmamı istemiyor evde oturmam lazım...
ama şöyle düşün anlaşmak demek orta yolu bulmaktır . hem çok seviyorum sevgim için bir seyler yapıyorum. gelceğimde onu istiyorum . işin zor yanı evde oturacak karakterde bir insan değilim . büyüklenmek için demiyorum sakın yanlıs anlamayın hayatım basarılarla gecti şimdi bataklıkta geciyor . basarız bir biçimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…