yanlıs anlamayın ama tek gayem evlenmek cocuk demıssınız ama su durumunuza bakılınca evlılıgıde cocugu da kaldırabılecegınızı sanmıyorum neden mı cunkı ıstedıgınız seyler asırı sorumluluk gerektıren ıhmale gelmeyecek seyler sızı daha cok bunalıma sokabılırMerhaba kızlar şimdiden tüm yorurmlarınız için tesekkur ederim . öncelikle kendimi tanıtayım 23 yasıma yeni girdim , ünide okuyorum türk dili ve edebiyatı bölümü . daha doğrusu okuyamıyorum. başta hayalim olan bu meslek ızdırabım oldu resmen, yapamıyorum çünkü istemiyorum bu bölümü . nişanlım var yeni nişanlandık onun öncesinde de 1 yıl 3aylık bir sevgililik dönemimiz vardı . Allah korkusu olan ahlaklı biri . tek kötü değil ama baskın yanı diyim maçoluk. yani şimdi özel hareket polisliğine basvurdu kazanırsa seneye evleneceğiz .Ama çalısmamı istemiyor evimde onu beklememi ve çocuğuma bakmamı istiyor . ben çalısmak isterim ama onun söylediği de kötü bir sey değil çünkü bir çocuk doğuruyorsunuz bakıcının ya da annenizin eline veriyorsunuz istediğiniz gibi yetiştiremiorsunuz kokusuna hasret kalıp maaş için idea liçin çalısıyorsunuz . kimse yanlıs anlamasın lütfen temsilde bulunuyorum sadece . o yuzden bana da matntıklı geliyor bu .konudan konuya atlıyorum farkındayım ama içim1i dökmek istiyorum . insanlar zaferden zafere kosuyor . ben nişanlımla görüşmediğim zaman nefret ettiğim evlenme programalrını izliyorum 24 saat . 50 kilodan 60a çıktım . zaten boyum 155 . kitap okuma alışkanlığım sıfırlandı . diikat dağınıklığım var . zaten 1 yıl öncesinde okb hastalığına yakalnmıştım yani takıntı . 1 yıldır tedavi görüyorum Allaha şükür gecti ama korunma amaçlı ilaçlarımı kullanıyorum . sanırım yıne depresyondayım siz ne dersiniz . yani hayatımdaki tek gaye evlenmek çocuk sahibi olmak . bu da çok guzel bir gaye ama sizcede baska hedeflerimin de olması gerekmez mi .nereye gittiğimi bilmşyorum önümü göremiyorum . benliğimi yitirmiş gibiyim . param yok pulum yok nişanlımla gezmem dısında ki zaten aynı okuldayız bir aktıvıtem yok . dağınık biriyım . şu an oda feci durumda. sinirliyim . kendimde artık tek olumlu yan göremiyorum ya da gururlanacak bir yan . mutsuz hissediyorum .
bakın iyiliğim için konusuyorsunuz gercekten anlıyorum ama yanlıs anlamayın daha olumlu konussanız belki kendimi bulacağımEsra Erol izleyecegine, müge Anlı izle biraz hayat dersi alırsın belki.
Konu sahibini durumu daha vahim. Okb geçmişi olan, tv izlerken 10 kilo alan birisi. Yani depresyona yatkın, psikolojikman yenilmeye mahkum. Evde çocuk bakmaninda ne kadar zor ve insani zaman zaman depresyona suulrukleyebulen bir şey olduğunun farkına vardığında iş işten geçmiş olacak.E okul da okuma o zaman evlenip çocuk bakacaksan?Yemek kursuna git daha faydalı olur.
Çocukla vakit geçirmekten cok kaliteli vakit geçirmek önemli.Evde çocuk dizinin dibindeyken oturup kadın programı izleyeceksin ilerde muhtemelen.Çocuk yetiştirmek bu değil ama.Kendini böyle bi hayata koca beklemeye yemek yapmaya cocuk bakmaya kadın programı izlemeye layık görüyorsan devam et ne diyeyim
orta yolu bu konuda o bulsun ?ama şöyle düşün anlaşmak demek orta yolu bulmaktır . hem çok seviyorum sevgim için bir seyler yapıyorum. gelceğimde onu istiyorum . işin zor yanı evde oturacak karakterde bir insan değilim . büyüklenmek için demiyorum sakın yanlıs anlamayın hayatım basarılarla gecti şimdi bataklıkta geciyor . basarız bir biçimde
kim olduğumu unuttumyanlıs anlamayın ama tek gayem evlenmek cocuk demıssınız ama su durumunuza bakılınca evlılıgıde cocugu da kaldırabılecegınızı sanmıyorum neden mı cunkı ıstedıgınız seyler asırı sorumluluk gerektıren ıhmale gelmeyecek seyler sızı daha cok bunalıma sokabılır
gercekten vahim çünkü psikolojim her an çökmeye hazırKonu sahibini durumu daha vahim. Okb geçmişi olan, tv izlerken 10 kilo alan birisi. Yani depresyona yatkın, psikolojikman yenilmeye mahkum. Evde çocuk bakmaninda ne kadar zor ve insani zaman zaman depresyona suulrukleyebulen bir şey olduğunun farkına vardığında iş işten geçmiş olacak.
Ve sen böyle bir adamla evlenmek istiyorsun?okulu bitirsem bile çalısmamı istemiyor ki
Kusura bakma, bu devirde bu saçma mantığa asla olumlu konusamam. Sizler bu teknoloji devrinde zehir gibi olmalısınız. bir erkeğin peşinde geleceğini mahveden kızlara tahammulum yok.bakın iyiliğim için konusuyorsunuz gercekten anlıyorum ama yanlıs anlamayın daha olumlu konussanız belki kendimi bulacağım
gercekten vahim çünkü psikolojim her an çökmeye hazır
kendimi asağı görüyrum bırakın aydın olmayıHer an çökmeye hazır bir psikolojiyle mi yetiştireceksin çocuklarını?
Bu tip konularda cici yorumlar yapamıyorum ben çünkü sinirlerim bozuluyor. Üniversite öğrencisi, aydın olması, ileri bakması gereken bir genç kadın bunları nasıl kendine yakıştırır diye düşünmeden edemiyorum.
kendimi asağı görüyrum bırakın aydın olmayı
ne kadar acımazsınız bir sözünüz yüzünden dakşkalarca ağlayacağım . sizin gibi aydın olmak yerine cahil kalayım daha iyi . ha aydın değilsenizde konusmayı kesinOlması gerken dedim zaten olan demedim. Boşuna yer işgal ediyorsun o okulda, birilerinin hakkına girmiş oluyorsun.
ne kadar acımazsınız bir sözünüz yüzünden dakşkalarca ağlayacağım . sizin gibi aydın olmak yerine cahil kalayım daha iyi . ha aydın değilsenizde konusmayı kesin
niye aşağı görüyorsunkendimi asağı görüyrum bırakın aydın olmayı
Yoo acımasız değil gerçekçi hatta sen gerçeklerle yüzleş diye kendini paraliyor sans yardım etmeye gözünü açmaya çalışıyor.ne kadar acımazsınız bir sözünüz yüzünden dakşkalarca ağlayacağım . sizin gibi aydın olmak yerine cahil kalayım daha iyi . ha aydın değilsenizde konusmayı kesin
belki bu okulu değil amayeni bri okuluniye aşağı görüyorsun
işte aşağı görmemen için sana yardımcı olmaya çalışıyoruz yol göstermeye çalışıyoruz
burada çoğu arkadaş senden yaşça büyük benzer şeyleri görmüş yıllardır pişmanlıkları biliyor
ondan diyoruz okulunu oku diye..aşağıda görme hevesle uğraş çalış mutlaka yaparsın olur...
Yoo acımasız değil gerçekçi hatta sen gerçeklerle yüzleş diye kendini paraliyor sans yardım etmeye gözünü açmaya çalışıyor.
Şu sertliği seni eve kapatmak isteyen o maço nisanlina yaparsan ortada sorun kalmaz.
ne farkı var anlamadım?belki bu okulu değil amayeni bri okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?