yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım

yanlıs anlamayın ama tek gayem evlenmek cocuk demıssınız ama su durumunuza bakılınca evlılıgıde cocugu da kaldırabılecegınızı sanmıyorum neden mı cunkı ıstedıgınız seyler asırı sorumluluk gerektıren ıhmale gelmeyecek seyler sızı daha cok bunalıma sokabılır

Konu sahibini durumu daha vahim. Okb geçmişi olan, tv izlerken 10 kilo alan birisi. Yani depresyona yatkın, psikolojikman yenilmeye mahkum. Evde çocuk bakmaninda ne kadar zor ve insani zaman zaman depresyona suulrukleyebulen bir şey olduğunun farkına vardığında iş işten geçmiş olacak.

orta yolu bu konuda o bulsun ?
başka bir konuda sen bulursun...çünkü bu senin hayatını etkileyecek bir konu
biraz bu konuda hoşgörülü olabilir bence..(!)

kim olduğumu unuttum

Çalışmayacak olsan bile mutlaka ama mutlaka o diplomayı al! Yarının ne getireceğini bilemezsin... hiç değilse özel okulda falan çalışma imkanın oldun yarınlar için...

Daha şimdiden çalışmama düşüncesi seni bu hale getirmiş, ilerde hem çocuğun olacağının garantisi yok. Takipler tedaviler içinde bulabilirsin kendini (Allah korusun ama ben de hiç çocuğumun olmayacağını düşünmemiştim 4 senedir upraşıyoruz) ve öyle bir durumda işe gitmek kafanı dağıtacak en büyük faktör oluyor..

gercekten vahim çünkü psikolojim her an çökmeye hazır

okulu bitirsem bile çalısmamı istemiyor ki
Ve sen böyle bir adamla evlenmek istiyorsun?

Diyelim ki evlilik hayatın umdugun gibi olmadı ve ayrilman gerekiyor bir işin yok maddi gücün yok ne yapacaksın?

Baban hayatta mı? Şiddete karşı olsam da bazı durumlarda bazı çocukların bilincini yerine getirmek için ufak bir saplak bi terlik ne bileyim bi şey gerekiyor.

bakın iyiliğim için konusuyorsunuz gercekten anlıyorum ama yanlıs anlamayın daha olumlu konussanız belki kendimi bulacağım
Kusura bakma, bu devirde bu saçma mantığa asla olumlu konusamam. Sizler bu teknoloji devrinde zehir gibi olmalısınız. bir erkeğin peşinde geleceğini mahveden kızlara tahammulum yok.

gercekten vahim çünkü psikolojim her an çökmeye hazır

Her an çökmeye hazır bir psikolojiyle mi yetiştireceksin çocuklarını?

Bu tip konularda cici yorumlar yapamıyorum ben çünkü sinirlerim bozuluyor. Üniversite öğrencisi, aydın olması, ileri bakması gereken bir genç kadın bunları nasıl kendine yakıştırır diye düşünmeden edemiyorum.

kendimi asağı görüyrum bırakın aydın olmayı

Olması gerken dedim zaten olan demedim. Boşuna yer işgal ediyorsun o okulda, birilerinin hakkına girmiş oluyorsun.
ne kadar acımazsınız bir sözünüz yüzünden dakşkalarca ağlayacağım . sizin gibi aydın olmak yerine cahil kalayım daha iyi . ha aydın değilsenizde konusmayı kesin

ne kadar acımazsınız bir sözünüz yüzünden dakşkalarca ağlayacağım . sizin gibi aydın olmak yerine cahil kalayım daha iyi . ha aydın değilsenizde konusmayı kesin

Doğruları söyledim sadece. Ağlamak sana ne kazandıracak?
Konu açtın, yorumlara katlanacaksın, öperim gözlerinden.

kendimi asağı görüyrum bırakın aydın olmayı
niye aşağı görüyorsun
işte aşağı görmemen için sana yardımcı olmaya çalışıyoruz yol göstermeye çalışıyoruz
burada çoğu arkadaş senden yaşça büyük benzer şeyleri görmüş yıllardır pişmanlıkları biliyor
ondan diyoruz okulunu oku diye..aşağıda görme hevesle uğraş çalış mutlaka yaparsın olur...

Yav nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz anlamak güç... PÖH koca, evde kukuman kuşu gibi beklersin.. Şanslıysan merkezi bir yerde, iyi bir ilde olur ama başlarda pek sanmıyorum. Kocam yaralanacak mı, gazi mi olacak, şehit mi olacak diye düşünür durursun. Birde karnına çocuğu koyar evlendiğin gibi sağa sola kaçmasın gözü kaymasın ben yokken diye. Tek başına bebe büyütürsün, Özel Harekatçılar doğru düzgün eve uğramaz genelde dışarıdadır. Seni operasyona götürecek hali yok... Sıkılırsın be güzelim, devir ipte cambaz oynatma devri kendini olabildiğince güçlü kılmalısın.. Okulunu bitir hiç olmazsa, mümkünse mesleğini edin emin ol ileride kocan da bu duruma sevinecek. Şimdi o da yarım akıl senin gibi... İş yerinde başka birini bulmasın diye de önünü kesebilir, bunu açıklayıp ikna etmelisin ki içi rahat olsun fazla baskı yapmasın.

Yoo acımasız değil gerçekçi hatta sen gerçeklerle yüzleş diye kendini paraliyor sans yardım etmeye gözünü açmaya çalışıyor.

Şu sertliği seni eve kapatmak isteyen o maço nisanlina yaparsan ortada sorun kalmaz.

belki bu okulu değil amayeni bri okulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…