Yorumlarınızı bekliyorum bu benim 16. günlük burnum

xyelizax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
19
0
86
İstanbul
ben ameliyat olalı 17 gün oldu yandan iyi fakat önden biraz yamukluk var gibi önden olan fotolarımı yükleyemedim ama yandan fotolarıma yorumlarınızi bekliyorum

Eklentiler

• $Resim 013(16. gün sol).webp
    $Resim 013(16. gün sol).webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 558
  • $Resim 014(16. gün sağ).webp
    $Resim 014(16. gün sağ).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 561
Güzel olmuş arkadaşım, geçmiş olsun. Oturucak merak etme böle kalmaz. Doğallaşıcak.
Ama yamukluk varsa, benimde vardı ve öle kaldı. Belkide sneinki şişliktendir. ama moralini bozma mükemmel burunu bulmak zor. Hem ölesi yapmacık duruyor:P

founda cnm sen demi ameliyat oldun. evet önden resmimi yükleyemedim önden çok açık yamuk olduğu üzülüyorum ama çare yok.önceki burnum sağa meyilliydi yine öyle. bende öyle düşünüyorum şişlikten dolayı değil bu yamukluk. ama aklımda bu yamukluktan dolayı 2. bi ameliyat yok değil. dr un hatasıysa eğer o ben demeden düzeltelimm demeli

founda cnm sen demi ameliyat oldun. evet önden resmimi yükleyemedim önden çok açık yamuk olduğu üzülüyorum ama çare yok.önceki burnum sağa meyilliydi yine öyle. bende öyle düşünüyorum şişlikten dolayı değil bu yamukluk. ama aklımda bu yamukluktan dolayı 2. bi ameliyat yok değil. dr un hatasıysa eğer o ben demeden düzeltelimm demeli

yeni ön ve eski burnum

Eklentiler

• $önceki burnum.webp
    $önceki burnum.webp
    1.008 bayt · Görüntüleme: 504
  • $(yeni ön 16. gün).webp
    $(yeni ön 16. gün).webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 538
çok güzel olmuş canımm...hele şiler inince muhteşem görüneceğinden eminimm...
doktorun kimdi acaba?

canım öncelikle geçmiş olsun. Şeker bi burnun olmuş daha şiş olmasına rağmen.Yüzünü gördüğüm kadarıyla yakışmış sana.

Öncelikle gecmis olsun, caniniz cok yanmiyordur umarim.
Bence de yüzünüze yakismis.
Sisleri inince daha da güzel olacagina eminim.

Sevgiler .a.s.

canım geçmiş olsun ama yamukluk gözlemliyorsan o şişlikten değildir emin ol , profilfrn güzel görünüyor.. güle güle kullan..

Geçmiş olsun,daha çok yeni şişlikler inince daha oturacaktır burnun.Yamukluk varsa geçmiyor kendimden biliyorum,dr.kendiside beğenmedi ve ben 3-4 ay sonra tekrar ameliyat olacağım....

Merhaba, bence yandan çok hoş gözüküyor. Önden de öyle. Ancak yamukluk varsa şişlikler inince daha çok belli oluyor. Tam otururnca karar verirsin. Geçmiş olsun...

biraz şişlik var gibi görünüyor ama şişlikler inince daha güzel durur çok hafif yamukluk var gibi öyle abbartılı deil yani geçmiş olsun

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için evet yamuk var ama diyorum ki yinede eski burnumdan iyidir. bu arada dr um tamer yavaş

Bence 16. gün daha cok erken, benim burnumda baya sisti ve korkmustum böyle kalir diye, ama simdi 4. aya girdim ve burnum gittikce kücülüyor, ve gercek seklini aliyor yavas yavas. Moralini bozma ve sabirli ol canim.

o yamukluk bende de vardı burnunun her tarafı eşit düzeyde şişmediği için öyle yamukmuş gibi birşeyler ortaya çıkıyor şişliğin inince göreceksinki çok şahane bir burun ortaya çıkmış muck :ecrin_bebek:

Back
X