Yorumlarınızı bekliyorum bu benim 16. günlük burnum

kendi burnu oldukça yamuk bi insan olarak seninkinde bi yamukluk göremedim. önden de yandan da çok güzel duruyor. şişlikler inene kadar moralini bozma bence.

bende bi yamukluk göremedim ama senin yazını okuyunca kendi burnumu tekrar ineledim kendimde baya bi yamukluk gördüm..hay allah yaa ben başından beri diyorum burnum yamuk ve üstünde kemer gibi bişey vardı..şimdi onunda tamamen yok olmadığını farkettim..tabiki eskisinden daha iyi ama düşündükçe baktıkça daha çok kusur buluyorum..CADIARZU

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için evet yamuk var ama diyorum ki yinede eski burnumdan iyidir. bu arada dr um tamer yavaş

kesinlikle eski burnunla karşılaştır şimdi bence. daha mutlu olursun. ben çok üzüldüm ilk hafta gözlerimin arası kaşlarımın arası çok kötü duruyordu. meğersem şişliklerden dolayıymış. hala var ama eskisi kadar değil. doktorum hepsinin geçiceğini söyledi. ayrıca yamukluk ile ilgili sorucam. ilk atelin açıldığından beri mi var yamukluk. mesela benim ilk açıldığında yok çok muntazam geliyordu. çok düzgündü. üst kısımdaki şişlerden dolayı olan görüntü bozukluğu hariç. şimdi ise sola doğru yamuldu. hatta arkadaşım bile farkett. ama ben şişliklere bağlıyorum. çünkü burnumun kemik kısmının sağ tarafı sola göre şiş ama burun ucumda ise sol tarafım sağa göre daha şiş. kaydirigubbakcemile3 :1: ama benim için şuan önemli deil. çünkü doktorum şişlerden dolayı daha çok yolun var dedi. bana ise çok dikkat etmek kalıyor. bence sende önemseme şimdi. kesinlikle takma kafana buyrunnnnnnnnn

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için evet yamuk var ama diyorum ki yinede eski burnumdan iyidir. bu arada dr um tamer yavaş
Merhabalar canım çok geçmiş olsun tarihe bakılırsa çok olmuş ameliyatı olalı umarım herşey yolundadır ben yeni oldum 2 haftam dolmak üzere benim burnuma çok benziyor burun ucumun bir tarafında hafif düşüklük var ve kökü sola kayık duruyor seninki düzeldimi merak ettim çok korkuyorum ikinci ameliyatı kaldıramam geçermi acaba

Back
X