Rüya Yorumları yorumlarinizi bekliyorum kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi almdc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

almdc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
178
8
68
35
İstanbul
Kizlar annenin dun aksam gördüğü ruyayi yazmak istedim sizlere. Yorumlarinizi bekliuorum .

Annemle dayimi 3 4 yila yakindir konuşmuyorlar annem aksam ruyasinsa görmüş dayimi.
Bizim ev çok kalabalikmis birden dayimi görmüş annem. Mutfak masasina oturup anneme demiski ben çok hastayim ve karnim AC bana yicek birşeyler ver annem de vermemiş aciktiysan git disarda ye demiş:)

Nasil bir aciklamasi olabilir????

Annen dayına çok sinirlenmiş ya da kırılmış olmalı ki ona rüyasında bile yemek vermiyor

Annen dayına çok sinirlenmiş ya da kırılmış olmalı ki ona rüyasında bile yemek vermiyor

Rahmetli teyzem öldüğünde annaneme ve kalan 2 kiz kardeşine çok büyük ayip etmişti annem asla unutmuyor çok kirgin ona
O yüzden ruyanin yorumunu cokerak ediyorum

Rahmetli teyzem öldüğünde annaneme ve kalan 2 kiz kardeşine çok büyük ayip etmişti annem asla unutmuyor çok kirgin ona
O yüzden ruyanin yorumunu cokerak ediyorum

canım takılma böyle şeylere bence bu rüyada öyle mesaj verici nitelikte bi şey yok sadece annenin bilinçaltına yerleştiği için gördüğü bi rüyadır diye düşünüyorum...

canım takılma böyle şeylere bence bu rüyada öyle mesaj verici nitelikte bi şey yok sadece annenin bilinçaltına yerleştiği için gördüğü bi rüyadır diye düşünüyorum...

4 sene oldu neden birden gördü merak ettim ve çok hastayim diyor ruyasinda o yüzden yazmak istedim.

4 sene oldu neden birden gördü merak ettim ve çok hastayim diyor ruyasinda o yüzden yazmak istedim.

Belki dayın pişman olmuştur annenle konuşmak istiyordur ama annen sıcak davranmadığı için cesaret edemiyordur ? Dayınla sen konuşuyor musun ? En azından bi ağzını arasana belki öyledir. Annen bu rüyayı gördükten sonra bi şey yokmuş gibi mi davrandı yoksa kafasına taktı mı hastayım demesini falan ?

Biz uzak oturuyoruz fazla görmüyorum samimi bi iletisimimizde yok acikcasi. Annem takti sanki belli etmiyor ama sorup duruyor ne yoruim var diye:)

rüyaya göre dayınız annenizle barışmak istiyor.ama annenizin dayınıza olan öfkesi geçmemiş.annenizin öfkesi henüz geçmemişken sizin barıştırmaya çalışmanız nafile olacaktır.zaten bu durumda barışsalarda faydası olmayacaktır.annenizin umarım öfkesi geçer.bu arada dayınız hasta olabilir.anneniz aramaz,ama bence siz bir arayın,bakalım ne durumdalar.

Son düzenleme:

yorumun için çok teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…