Yorumlarınızı bekliyorum....

Gamze seyhan

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
94
En iyi cevaplar
1
37
8
29
Kızlar ben 1 yıl öncesi bebeğimizi aldırdık bebeğimizin kafa kısmında bir şekil oluşması gerekiyormuş oluşmuş ama ince oluşmuş onun kalın olması gerekiyormuş o yüzden sakat doğar ve genetik olabilir dedi doktorlar bizde genetik sonuçlarmz normal dediler genetikteki doktor korunma iğnesi vuruluyordum bıraktık 3 aydır regl olmuyorum ne yapmam gerekir

Kızlar ben 1 yıl öncesi bebeğimizi aldırdık bebeğimizin kafa kısmında bir şekil oluşması gerekiyormuş oluşmuş ama ince oluşmuş onun kalın olması gerekiyormuş o yüzden sakat doğar ve genetik olabilir dedi doktorlar bizde genetik sonuçlarmz normal dediler genetikteki doktor korunma iğnesi vuruluyordum bıraktık 3 aydır regl olmuyorum ne yapmam gerekir
Bebekte de sıvı alndı ondada sıkıntı çıkmadı ve genetik doktoru hepsine bakıp sonuçların gayet normal dedi bende ağlayarak boşuna mı bebeğimi aldırdım dedim doktor kafasını yana çevirip birşey demedi

Bu süreçte tek bir doktordan mı görüş aldınız ? Zor bir karar çünkü. Şu an neden regl olmadığınıza ilişkin bir şey diyemeyiz ki buradan..

Back
X