• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlarınızı bekliyorumm :(

Ben şişman filan da değilim 50 kiloyum ama benim de çatlaklarım var çünkü derim esnek ve yumuşak değil napalım yani evlenmeyelim mi biz şimdi. Takma kafana bu kadar seninle evlenmek isteyen adam her halinle sevecek .

hiç kafana takma bence canım, ki sevgilin eğer gerçekten seviyor ise seni bunlara hiç takılmıcaktır emin ol.benmde tüy ile ilgili sorunlarım var göbğmi kolumu filan alıyrm mesela o bnu biliyor hiç takmıyor bile şakayla söylüyor gülüyorz bu problemim içn önerilerde bulunuyor yardmcı oluyor yanmda oluyor hep.inan gerçek seven değer veren kimse bunları takmaz. ki bende 23 yaşndaym zayıfm benmde haff popomda çatlaklar var kalçamda filanda var biraz , söylüyrm off ya çatlaklarm var diyrm saçmalama diyor o bile hiç takmıyor yani .sıkma canını sen sevgilinde takmayacaktır eminim :34:

evet dogru ve gercekten çokk mutluyum onunla ve ben çok fazla açık giyinen biride değilimdir yani adam şimdiye kadar hiç farketmedi onları görünce nasıl bişey der napar ben kendimden şu aralar bu kadar nefret ederken o ne der bilmiyorum ve acayip moralim bozuluyo

canım madem yazın birlikte denize filan gidin görsün seni ne tepki verceğini görürsün bu şekilde :34: eğer yok ben kafaya takıyorum diyosanda kendin için yap git cildiyeye ilaç versin yada bakım malzemeleri al çatlakları azaltan ürünler var yani :34:

hiç kafana takma bence canım, ki sevgilin eğer gerçekten seviyor ise seni bunlara hiç takılmıcaktır emin ol.benmde tüy ile ilgili sorunlarım var göbğmi kolumu filan alıyrm mesela o bnu biliyor hiç takmıyor bile şakayla söylüyor gülüyorz bu problemim içn önerilerde bulunuyor yardmcı oluyor yanmda oluyor hep.inan gerçek seven değer veren kimse bunları takmaz. ki bende 23 yaşndaym zayıfm benmde haff popomda çatlaklar var kalçamda filanda var biraz , söylüyrm off ya çatlaklarm var diyrm saçmalama diyor o bile hiç takmıyor yani .sıkma canını sen sevgilinde takmayacaktır eminim :34:

bencede takıntı yapmaya gerek yok

Back
X