Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazıklar olsun onA ne diyeyim. canım 2 yıldır hiç mi şüphelenmedin? bence söylenecek hiçbirşey yok sakın gidip konuşma iyice moralini bozmaKızlar dün 2 yıllık sevgilimin beni eski sevgilisiyle aldattığını öğrendim. Hem beni hemde onu idare etmiş bu kadar zaman ve hatta o kız benimlede olduğunu bildiği halde ilişkisini bitirmemiş. Dün aradı o kız beni ve durumu bana kanıtlayacağını söyledi ve ben inanmak istemedim. Çünkü ben herkesde böyle birşey beklerdim ama sevgilimden asla beklemezdim. Dün kız ve sevgilimiz olacak ahmak beraberken telefonun sesini dinletti ve ben doğru düzgün birşey duyamadığım için tekrar dinletti. Doğru olduğunu yani beni bu kadar zamandır beraber aldattıklarını anladım. O an bitirmeye karar verdim. Fakat o kıza hiç birşey duymadığımı söyledim ve telefon açıkken ben bağırdığım için sevgili adi benim duyduğumu anladı ama ben hiç birşey duymadım dedim. Çünkü bitecekse bile bu şekilde bitmemeli ve ikiside yaptıklarına pişman olmalı. Yarın buraya gelecekmiş. Şuan ikimiz farklı şehirlerdeyiz. Yarın geldiğinde onunla görüşmeyeceğim ve beni göremediğinde anlayacak benim herşeyi bildiğimi. Yarın mutlaka beni arayacaktır ve ona söylemek istediğim çok şey var ama öyle şeyler söylemeliyim ki bunu yaptığına bin pişman olmalı. Beni maddi kaynağı olarak görüyormuş adi. Kızlar yardımcı olun lütfen..
sen kendini kurtardığın için allaha şükret
bence burda en iyi durumda olan sensin
o zavallı kızın hiç mi beyni çalışmıyormuş acaba
yarın birgün başkasıyla aynı şeyi ona da yapıcak
bildiği halde buna göz yuman biri herşeyi hakeder
sende demekki yanlış bir insanlaymış
unutmaki yanlışlar olmasa doğruları tanıyamayız böyle düşün ve sabret
allah sana hayırlısını vericektir
onunla da görüşmeyi kes onlar allahlarından bulacaklar zaten
daha fazla bu olaya bulaşıp kendinden ödün vermeye değmez
yazıklar olsun onA ne diyeyim. canım 2 yıldır hiç mi şüphelenmedin? bence söylenecek hiçbirşey yok sakın gidip konuşma iyice moralini bozma
bence de kesnlkle görüşme cevap bile verme ne hali varsa görün allahından bulsun inşallah... zararın neresnden dönülürse kardır canım benm üzülmemeye çalış biliyorm elinde değil ama hayat devam edıyor... allah sabır versn!