- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
-
bubaburum yavrucumm bu çok güzelll o kadar zarif kiiçok kibar duruyo bence bunu yaptır nesini beğenmemişler anlamadım ayrıca sana çok yakışır illa beğenmeyen çıkar tarzlar farklı sonuçta ama bu senin özel günün sonuçta hayallerini gerçekleştir derim ben :))
Allah Mesut etsin canım sn beğendiysen Küme'ne çok zarif çok güzel bence hayalin buysa gerçekleştir
bnce çok hoşş..sade şık
Çookk kibar bir gelinlik, sizin gibi minyon bir geline de eminim çok yakışır :)
ben çok beğendim. Allah mesut etsin
prenses eteği az daha yukarı aldıttır bence boyun daha uzun gözükü
r
Ben de cok begendim gelinliğii kesinlikle cok zarif
bence modeli güzel gelinliğin.Akraban evlenmicek canım yaa boşver onlarııı
bende askısız model istemiyodum çok göz yoran şeyleride sevmiyodum tam hayalimdeki gibi çok sağolun güzel yorumlarınız içinÇok beğendimm
Göğüs ve bel bölgesindeki işlemeler abartıya kaçmadan çok kibar. Askıları, sırtı, etek kısmı herşeyini okadar begendim ki çok zarif.
Senin düğünün, senin gelinliğin.:123: Kimseyi pek takma bu durumda içine ne sindiyse kendini hangisiyle hayal edip begendiysen onu al derim.
Kuzuşum ben de cok begendım bılıyosun göze kalabalık gelen gelınlıklerden pek hoşlanmıyorum bu çok hoş zarif
Etek bıraz daha yukarda olabılır sadece kabarıklık zaten ıstegıne göre.
ben cok begendım arkadasım sen aslında kımsenın lafına bakma bence begendığın ve ıcıne sındığını al sonucta bır kere evlenıceksın
canım bende bayıldım gelinliğine.ne zamandan beri internetten böyle bi gelinlik bulabilr miyim diye bakıyodum ama ya çok kabarık yada çok sade gelinlikler görüyodum hemen aboneliklerime ekliyim seni de kaybolmasın canım.bu gelinliğe ait fotolar yanlızca bumu var?başka varsa paylaşır mısın
Fındığım kesinlikle çok çok çokkkk güzellll
Hele ki sen beğendiysen çok çok daha güzel...
Kİmseyi dinleme, sen giyeceksin o gelinliği tatlım
He bide beğenmeyenlere söyle, kendi gelinliklerini beğendikleri gibi diktirsinler kuzum
tatlışımm gelinlik bence gayaet güzel hele askılarına ve arkasına bayıldım. kimsenin dediğine aldırma bebiş giyicek olan sensin içine siniyorsa kim ne diyo die düşünmeden gönül rahatlığıyla giy...
canım bende bayıldım gelinliğine.ne zamandan beri internetten böyle bi gelinlik bulabilr miyim diye bakıyodum ama ya çok kabarık yada çok sade gelinlikler görüyodum hemen aboneliklerime ekliyim seni de kaybolmasın canım.bu gelinliğe ait fotolar yanlızca bumu var?başka varsa paylaşır mısın
kuğu gibi çok güzel hem sade hem şık hem de asil duruyor beğenmeyelnere de söyle kendi düğünlerinde giymesinler. bu senin günün sen ne istiyorsan onu giy
Gelinlik çok güzel tatlım. Çok zarif. Ama bu modele benzer bikaç gelinlk dene, üzerinde nasıl durduğunu gör. 2011 eylül geliniyim. Bende internetten modeller bakıyodum. Ama üzerimde duruşlarını sewmedim.
Gelinlik seçimin,zewkin çok güzel. Beğendiysen umursama sen ailedekileri filan. Benimde gelinliğimi ilk gösterdiğimde kayınvalidem beğenmemişti ama düğünümde çok da güzel oldum, tüm çewrem beğendi.
çok güzel bi gelinlik bence. Özellikle üzerindeki inciler çok hoş durmuşşş hiç düşünme içine sindiyse başka bakma bunu diktir :)))
Ben de merak etmiştimFotoğrafçı portfölyösünde paylaşmış:
Fatma & Mustafa | Facebook
Gerçi hiçbirinde net görünmüyor.
Çok güzel gelinlik. Allah mesut etsin tekrardan
Merhaba hatunlaaaar
ben 1.58 boyunda 47 kilocuk kumral saçlı miniminnak sevimli bi kızçeyim
bu arkadaşımızın resmini internetten buldum ve gelinliğine bayıldımmmm tam hayalimdeki gibi haziranda dikilmeye başlancak ama ben resmen aşık oldum buna fakat akraba çevremden beğenen çıkmadı.
yorumlarınızı alabilirmiyim acaba...
ben güpür kol tül etek ve taşsız yada çok az işlemelerle olan modelleri çok beğeniyorum
Eki Görüntüle 326056
Eki Görüntüle 326057
Eki Görüntüle 326058
Bayıldııım çok güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?