Gelinlik Modelleri Yorumlarınızı yağdırmanızı bekliyorum :)

çok çok beğendim canım:) gelinlikte dantel muhteşem duruyo ya benim de tercihim bu yönde oldu zaten. sen kimseyi dinleme bence sen beğendiysem tamamdır :)) kimi çok şatafatı sever kimi sadeliği.. bence geline sade ve şık olmak daha çok yakışıyo. sen ogün kendini mutlu et başkalarını değil :)) sağlıkla mutlulukla giy inşallah..

ben de kollu gelinlik arıyordum ve ba-yıl-dım buna:)bana da fikir oldu teşekkürler:)

ayyy kızlar bende yardımcı olduysam fikir verdiysem ne mutlu
straprez düşünmüyorum nedense :26

ben dün sizi başka bir başlıkta alce modelini beğendiğinizi okumuştum. o hepsinden güzel bence. ama tabi sizin ilk paylaştığınız modeli bile sade diye beğenmeyenler varsa alceye ne diyecekler hiç bilemiyorum. alce değilse konuyu açtığınız model güzel. kafanızı karıştırmayın. nasılsa karar vermeniz gerekecek ve illa ki giyinmediğiniz güzel başka modeller olacak. gidenlere değil eldekine bakmak lazım...

evet canım bu modeli çok beğeniyorum...o kadar tuhaf bişey ki ilerde resimlerime bakp keşke demek istemiyorum

alceyi begeniyorsan eger, alce gelinlerinden biri olarak kesinlikle ve kesinlikle pisman olmayacagini garanti edebilirim sana

Çok cici bir gelinlik ama bence üzerine bir denemelisin buna benzer askıları olan bir gelinliği.
Ufacık ciciş bir bayansın, tek tereddütüm bu askıların omuzlarını dar göstermesi.

Hani derler ya straplez modeller omuzları geniş gösterir diye. Bu açıdan da düşünmelisin.

Hayalindekini üzerinden taşıman dileğiyle :)

önerilerini dikkate alıcam çok teşekkürler fikirleriniz için

canım, minyonmuşsun bu modeli tek parça diktirirsen daha çok yakışır bence. tek parça, kabarık kısmı daha aşağıdan başlarsa zayıflığın güzel durur, boyun da daha uzun durur. zaten boyu takma topukluyla falan hükümet gibi oluyor insan bir anda.

evlendiğimde ben de 34 bedendim. boyum 165cm. tek parça gelinlik giydim. daha aşağıdan kabaran. beli ve kalça başı oturuyordu. 13 cm de topuklu giyince oldum mu sana 178lik heybetli gelin....

tek parça bir gelinlik dene derim. sonra bunu aynen tek parça diktirirsin. beli ve karın kısmı iyice oturur daha aşağıdan bollaşır. çok güzel olacağına eminim.

evet öyle hakkaten bnde 34 bedenm mesela ben bi elbisemi giydim evde nasıl olduğunu düşünmek için :) tek renk tek parça şekli üstü straplez gelinlikle kıyaslanmazda rengide beyazdı altına baya büyük bi topuklu ayakkabı aynada bakınca gerçekten zayıf olunca ince ve uzun gösterdi ama tek parça olunca bide bel altından hafif hafif bollaşıp açılan çok güzel oluyo karar verdim öyle bi gelinlik düşünürüm

haklısınız kızlar bnde A tipi düşünüyorum..
aklımda bu var ama ilk gidip bişeylerde denemek istiyorum...
bide benim kociş adayım beni zorluyo çünkü beyim 1.83
topuklular bile kurtaramaz beni

haklısınız kızlar bnde A tipi düşünüyorum..
aklımda bu var ama ilk gidip bişeylerde denemek istiyorum...
bide benim kociş adayım beni zorluyo çünkü beyim 1.83
topuklular bile kurtaramaz beni

hehehe ya benim daha çok zaman var bekliyoruz işte ama denemekte istiyorum ama çekiniyorum şu yüksek topuklu önü kalın topuklular 14 cm falan kurtarır bence durumu

hehehe ya benim daha çok zaman var bekliyoruz işte ama denemekte istiyorum ama çekiniyorum şu yüksek topuklu önü kalın topuklular 14 cm falan kurtarır bence durumu

komik bi sır veriyim mi ayacıklarım 34 numaraaaaa
bu mniklikten başka şe beklenmesdi zaten
özel olcak ayakkabı derim adama yap bana şöle babalar gibi 20 cm ama o an kocişin benim yanımdan ayrılmaması lasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…