- 8 Mart 2022
- 115
- 23
- 13
- Konu Sahibi Beritan900
-
Tahminim 4 ya da 5 haftalık kese gözükebilir 2000-3000 arası gozukuyor yanlis bilmiyorsam internetten baksana oradan hesaplanıyor kaç haftalık olduğuKan değerim 2317, testim köyü çizgi, doktor randevum birkaç gün sonra, sabredemiyiyorum herecanliyim son adetin 1 Şubat, tahmini ne kadarliktir vekese görünür mü bu değerlere bu haftaya göre. Belirti olarak iki göğsümde ağrıyor, halsizim ama mide bulantm yok yerleşme kanamasi felan oluomuş o olmadı yani normalmi bunlar bana bgi verin tecrübeli anneler
Anladım teşekkür ediyorum yorumlaman için randevum cumartesi günü, bekliyoruz. O güne kdar daha artar ozaman daha mı iyi olurTahminim 4 ya da 5 haftalık kese gözükebilir 2000-3000 arası gozukuyor yanlis bilmiyorsam internetten baksana oradan hesaplanıyor kaç haftalık olduğumide bulantısı bende 6 haftalık olduğumuzda başladı hala devam yerleşme kanaması herkeste olmaz ve benim 8. Haftada oldu yerleşme kanaması bu arada
Kan değerim 2317, testim köyü çizgi, doktor randevum birkaç gün sonra, sabredemiyiyorum herecanliyim son adetin 1 Şubat, tahmini ne kadarliktir vekese görünür mü bu değerlere bu haftaya göre. Belirti olarak iki göğsümde ağrıyor, halsizim ama mide bulantm yok yerleşme kanamasi felan oluomuş o olmadı yani normalmi bunlar bana bgi verin tecrübeli anneler
1 subatsa son adet 6 haftalık ama geç döllenme belki de kese alttan muayne de gözükür suan ama karından için beklemen gerekir 3000 ve üstü karından gozukur az kalmış hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Doktor randevum 5 gün sonra yani 5 gün sonra gidecez daha1 subatsa son adet 6 haftalık ama geç döllenme belki de kese alttan muayne de gözükür suan ama karından için beklemen gerekir 3000 ve üstü karından gozukur az kalmış hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
O zamana baya artar kese kesin gözükür benim tahminim ben öğrendiğimde 2 kere kan verdim 400 leri görünce doktor daha istememişti haftaya gel demişti o zaman 5 haftalık olmuştum kese gozukmustu sende de gözükür benim tahminimAnladım teşekkür ediyorum yorumlaman için randevum cumartesi günü, bekliyoruz. O güne kdar daha artar ozaman daha mı iyi olur
5 gün sonra gözükür gecer bile 3000 leri hayırlı olsunDoktor randevum 5 gün sonra yani 5 gün sonra gidecez daha
Kese oluştuğunda bir belirtiniz oluyomu his ediomusunuz kendinizO zamana baya artar kese kesin gözükür benim tahminim ben öğrendiğimde 2 kere kan verdim 400 leri görünce doktor daha istememişti haftaya gel demişti o zaman 5 haftalık olmuştum kese gozukmustu sende de gözükür benim tahminim
Allah razı olsun çok heyecanliyim5 gün sonra gözükür gecer bile 3000 leri hayırlı olsun
Yok hisseden olduğunu da sanmıyorum ben şuan 9 haftaligim içerde bebek hareket ediyor ama o bile hissedilmiyor daha birşeyler hissetmek için çok çok erkenKese oluştuğunda bir belirtiniz oluyomu his ediomusunuz kendiniz
Yok hisseden olduğunu da sanmıyorum ben şuan 9 haftaligim içerde bebek hareket ediyor ama o bile hissedilmiyor daha birşeyler hissetmek için çok çok erker
Seni çok merak ettim rica etsem Facebook kullanıyorsan adını söyler misin seni ordan bulayım tanışmak isterim sonra eğer rahatsız olursan siler engellersin en fazlaYok hisseden olduğunu da sanmıyorum ben şuan 9 haftaligim içerde bebek hareket ediyor ama o bile hissedilmiyor daha birşeyler hissetmek için çok çok erken
Benim de ilk doktora gide gele öğreniyorsunAnladimm canim heyecan işte ne bilim ilk olacak bişey bildiğimiz yok
Yok ben Facebook falan kullanmıyorum yıllar önce sildimSeni çok merak ettim rica etsem Facebook kullanıyorsan adını söyler misin seni ordan bulayım tanışmak isterim sonra eğer rahatsız olursan siler engellersin en fazla
Tam canm sorun yokBenim de ilk doktora gide gele öğreniyorsun
Yok ben Facebook falan kullanmıyorum yıllar önce sildim
2728 de kese görünmüştü. Yolk kesesi ile birlikte.Kan değerim 2317, testim köyü çizgi, doktor randevum birkaç gün sonra, sabredemiyiyorum herecanliyim son adetin 1 Şubat, tahmini ne kadarliktir vekese görünür mü bu değerlere bu haftaya göre. Belirti olarak iki göğsümde ağrıyor, halsizim ama mide bulantm yok yerleşme kanamasi felan oluomuş o olmadı yani normalmi bunlar bana bgi verin tecrübeli anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?