yorumlassalar kiskanirmisiniz? yada bu yanlismidir?

Yorum yapan kizlarin tarzina bagli..bazisi gicikligina yapar mesela.adamim sevgilisi oldugunu bilir inadina resim begenir bide ne hikmetse butun resimlerini ve yorumlar....mesai harciyorlar yazik..bem sahsen hic bir arkafasimin her resmini begenmem yorumda yapmam..

Erkek arkadaşınız, siz dururken, neden ve niçin kendi sayfasında burada kar yağıyor diye birşey yazıyor ki?
Dikkat çekmek için? İlgi toplamak için ? Kızlarla konuşup kendisine bir ortam yaratmak için ?
Kızlarla konuştuğunu diğer erkek arkadaşlarına ispatlamak için?
yada sadece o an içinden aklından o nu yazmak istediği için mi?
benim kafam çok karıştı canım .
bana da yardımcı olun.
:)

Erkek arkadasin kac yasinda?

hakikaten ha, profilinde kar resmi veya içeriği paylaşan birine ne yorum yazılır ki? kızlar; "Allah ziyade etsin birader" dese sorun çıkmazdı kanımca

normal ne var bunda ,canımlı cicimli konuşmamış ya

özellikle de kankalı filan konuşmadıysa hiç bir tehilke yok demektir

yorumlarınız çook hoşumaa gitti :) her ne kadar yargılar şekilde olsada :))
o buraya gönder diyene mesela demiş ki görmek isteyen gelir misafirim olur yazmış. şimdi bunu yazdıgım içinde taşlıcaksınızda neyse yazdım yinede :)

Yargılamıyoruz ayol, eğlendiriyoruz seni. Ne kadar gereksiz bir şey için kendini üzdüğünü anlatıyoruz.
Son mesaja hatunların geneli çok takar. Ben kızı tanıyorsam ya da samimiyetlerini biliyorsam umursamam. Alakasız bir kıza söylediyse kızabilirim.

Senin erkek arkadaş niyeti bozmuş o zaman kızın yorumunda bişey yok, sevgilinin dediği garip.

sıkıntı yok bu kadarında, cıvık cıvık yazanları kıskanabilirsin:) ayyyy canııııığğğm vs

deseydın "misafirim olun seyrederiz karı sevgulumlen beraber ayy ne romantık olur üclü yaparız"

sıkıntı yok bu kadarında, cıvık cıvık yazanları kıskanabilirsin:) ayyyy canııııığğğm vs

şimdiki eşime o zamanlar sevgilimken bi bayan arkadaşımız yapışmıştı. yanımıza gelior sevgilime abuk subuk sorular sorardı gidince kahkahalar atardım. kıskanmıom die sevgilim bozulurdu sanırım içten içe.

o da güzel , ilgilenmeyince erkeklerde bi fark uyandırabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…