Yorumlayın bacılar

Domatesi almadım ama hata mı yaptım acaba dönsem mi yok ya biraz daha bakayım yok yok alayım gibi gibi içinden geçirmiştir belki..
Tesadüftür film sahnesi gibi anlatmışsınız 😀

Birinizde duygu tacirligi yapsın herkesde doğrucu davutluk yapiyo filmin senaryosunu mutlu bitirecek biri aranıyor 😀

Farkinda olmadan yerdeki birşeye basmıştır.
Bazen milletin çoluğu çocuğu agzindaki sakızı çıkarıp atıyor,aynı şekilde pazar yerinde yere düşmüş bir meyve/sebzeye bastığı içinde duraksamis olabilir.
Yani sizin ilgi olarak adlandırdığıniz ; sıcaktan vicigi çıkmış bir sakız yahut yere düşmüş bir domates bile olabilir.🤣
Bu filmi tatlıya bagla bilirsin bu işi tersine bir senaryo bekliyorum senden hayal gücüne güveniyorum rezil etme ama güzel bitir😀

Bu filmi tatlıya bagla bilirsin bu işi tersine bir senaryo bekliyorum senden hayal gücüne güveniyorum rezil etme ama güzel bitir😀
Bacım,senaryoluk bir durum yok ki ortada,begeniyorsun gidip konusabilirsin.
Ancak adamın annesinin değişeceğini düşünmüyorum.
Benim pazarda başıma çok gelir,yerdeki meyvedir,yerdeki sakizdir basma alayı.
Bastigim anda ben de bir duraksarim.
Gelgelelim karşımda duran pazarcinin "bu kadın acaba bana karşı birseyler mi hissediyor" şeklinde düşüneceğini hiç sanmiyorum
O yüzden şey ettim.

Bacım,senaryoluk bir durum yok ki ortada,begeniyorsun gidip konusabilirsin.
Ancak adamın annesinin değişeceğini düşünmüyorum.
Benim pazarda başıma çok gelir,yerdeki meyvedir,yerdeki sakizdir basma alayı.
Bastigim anda ben de bir duraksarim.
Gelgelelim karşımda duran pazarcinin "bu kadın acaba bana karşı birseyler mi hissediyor" şeklinde düşüneceğini hiç sanmiyorum
O yüzden şey ettim.
Olmadı bu senaryo

Back
X