• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlayın Lütfen.

Canm yorumun bir anda sert olmus ekmek parasi icin tabi diye cikismissin sanirim bu sebeble tepki gördün ki haksiz olduğun noktalar var. Evet herkes unv.okuduktan sonra isi olsun ister ancak is icin okumaman gerektiğine bende katiliyorum.gercekten sevdiğin bir alana yonelmelisin illa is garantili istiyosan bende iki yillik sağlık myo'lari öneririm

Benden eminim ki büyüksünüz,ben sizin gibi size karşı az önce yazmış olduğunuz gibi saygısızca yorum yapmıcam sizi yargılamıcam.Sanırım siz beni yanlış anladınız bende sizi.Benim zekama hayran kalmışsınız teşekkürler.....Bu arada benim terbiyem yerinde takınmama gerek yok siz bunu bilemezsiniz. Yaşım sizden küçük ben bu ramazan ayında saygıyla yazdıklarınızı karşılarım benimde terbiyem burda kendini gösteriyor işte.Belki ben kendimi ifade edemedim düşüncelerimi buraya ters yansıttım herkesten özür dilerim.Ama benim niyetim kimseyi kırmak değil.Emin olun ben kimseye saygısızlık yapmadım kimseye karşı terbiyesizliğim olmadı.Ben sizin kişiliğinizide bilemem tespitte etmedim bu aralar bazı sıkıntılar çekiyorum belki dışa yanlış yansıttım.Bakın ben saygımdan "siz" diyorum bu TERBİYESİZLİK mi ??Ben nerde terbiyesizlik yapmışım söylermisiniz terbiyeni takın diyorsunuz? Buarada "hadi işine" yazmışsınız gerçekten bir bayana yakışan bir cümle mi ? bu.Ben burda anlaşmaya çalışıyorum gerçekten zamanınıza yazık olacaksa kendiniz bilirsiniz ben kötü niyet peşinde değilim.

GuzelOlanHersey, burada kimseyi kırmak değil niyetim ama ilk yazdığım mesajıma senden böyle bir saldırgan tutum görünce ister istemez sinirlerim zıpladı. Özellikle de şu iki cümlene : '' ekmek parası kazanmak için siz hiç zorlanmamışsınız herhlde'' ve '' Zorluklar gördük ekmek parası kolay kazanılmıyor . ''
Bu cümleleri sarfetmendeki amacı anlayamadım. Yaşadıklarımı, mücadelelerimi ben bilirim. :34: Birisi olur olmaz tutup bana hazır yiyici muamelesi yaparsa da sinirlenirim haliyle emin ol aynı tavrı ben sana takınsam sen de çileden çıkarsın :34: Ben sana ilk mesajımı kötü niyetle yazmadım zaten. Daha fazla konu dışına çıkıp diğer üyelere saygısızlık etmek istemem. Umarım yaşadığın sıkıntıların da tez zamanda geçer. Şimdiden başarılar dilerim :29:

GuzelOlanHersey, burada kimseyi kırmak değil niyetim ama ilk yazdığım mesajıma senden böyle bir saldırgan tutum görünce ister istemez sinirlerim zıpladı. Özellikle de şu iki cümlene : '' ekmek parası kazanmak için siz hiç zorlanmamışsınız herhlde'' ve '' Zorluklar gördük ekmek parası kolay kazanılmıyor . ''
Bu cümleleri sarfetmendeki amacı anlayamadım. Yaşadıklarımı, mücadelelerimi ben bilirim. :34: Birisi olur olmaz tutup bana hazır yiyici muamelesi yaparsa da sinirlenirim haliyle emin ol aynı tavrı ben sana takınsam sen de çileden çıkarsın :34: Ben sana ilk mesajımı kötü niyetle yazmadım zaten. Daha fazla konu dışına çıkıp diğer üyelere saygısızlık etmek istemem. Umarım yaşadığın sıkıntıların da tez zamanda geçer. Şimdiden başarılar dilerim :29:

Çok teşekkür ederim.Yaptığım yorumlar yanlış anlaşıldı,daha doğrusu ben düşüncelerimi yanlış aktardım kusura bakmayın.Ani tepkimden dolayıda özür dilerim.Kırmak istemedim.ÇOOOK özür dilerim,affedin...:( Herkesten özür diliyorummm.

Erken değil kesinlikle bu senin geleceğini etkileyecek bi karar.. Tavsiyem severek yapacağın bir iş seç Yaparken mutlu olabileceğin bir meslek olsun mesela Radyoculuk olabilir veya öğretmenlik veya televizyon.. Karakterini analiz et ve mesleğine karar ver

Erken değil kesinlikle bu senin geleceğini etkileyecek bi karar.. Tavsiyem severek yapacağın bir iş seç Yaparken mutlu olabileceğin bir meslek olsun mesela Radyoculuk olabilir veya öğretmenlik veya televizyon.. Karakterini analiz et ve mesleğine karar ver

Öğretmenlik çok istiyorum ama çoğu bölüm bu yıl kapanacakmış,mezunlar değerlendirilecekmiş atamalarda.Bunun için öğretmenlik olmuyor maalesef :(

Back
X