Yorummmm

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Biliyorum size konik gelcek ne sacma diceksiniz biliyorum ama sizden baska sorabilwcegim kimsem yok oyle dusununun iki haftadir daceden biriyle konusuyoruz ikimizdr ogretmeniz notmal konusuyor gibiyiz ama yuzyuze gelmeyi istiyoruz yalniz bu tatilde ikimizde ailemizin yanindsydik ondan dedik aileyle vakit gecirelim die mesajlasmadik bekliorum simdi mesaj atsin die ama atmadi ben de atlamak istemiorum farkli illerde girev yapioruz ama iki saatlik mesafedeyiz hafta sonu gotusmeyi dusunuyoduk simdi ben buna mesaj atim mi yoksa beklim mi atmasinj tel numaralarimjz yok sadece faceden atioruz mutlaka hergun mesaj atardi

Simdilik atma birkac gun uzarsa birseymi oldu iyimisin diye atarsin

Mesajı telden yazdınız umarım ergenler gibi "ilk o atsın banane" düşüncesine katılmıyorum ama görüşmeye yalnız gitmemenizi tavsiye edebilirim

Atmayın önce ondan gelsin mesaj bekleyin.

Pardon kusura bakmayın ama nasıl öğretmensiniz yazınızda bir sürü imla hatası var.

Adama da bize yazdığın gibi yazacaksan yazma. Şaka bir yana kısa süredir konuşuyormuşsunuz bu kadar kafa yormayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…