Size nasil yazdim ki acele yazmistim ondan ya kusura bakmayin:)Adama da bize yazdığın gibi yazacaksan yazma. Şaka bir yana kısa süredir konuşuyormuşsunuz bu kadar kafa yormayın bence.
O atti yazistik biraz hafta sonundan hic bahsetmedi bilmiorum biraz moralim bozuldu acikcasi isteyen adam derdi haftasonu goruscez dimi falan die sorardi ve telimi falanda almaya calismadi hic almak istese alirdi yani bilmiorum belki onda bisey yok ben jendi kendime gelin guveyde olabilirim
Asla ve asla internetten yeni tanistigin biri ile görüşme asla karsinda sapik mi var evli mi var nasil bir insan var nereden bileceksin bu ulkede kizlarin basina neler geliyor tavsiye etmiyorumBiliyorum size konik gelcek ne sacma diceksiniz biliyorum ama sizden baska sorabilwcegim kimsem yok oyle dusununun iki haftadir daceden biriyle konusuyoruz ikimizdr ogretmeniz notmal konusuyor gibiyiz ama yuzyuze gelmeyi istiyoruz yalniz bu tatilde ikimizde ailemizin yanindsydik ondan dedik aileyle vakit gecirelim die mesajlasmadik bekliorum simdi mesaj atsin die ama atmadi ben de atlamak istemiorum farkli illerde girev yapioruz ama iki saatlik mesafedeyiz hafta sonu gotusmeyi dusunuyoduk simdi ben buna mesaj atim mi yoksa beklim mi atmasinj tel numaralarimjz yok sadece faceden atioruz mutlaka hergun mesaj atardi
faceden tanıştığınız henüz iki haftadır yazışarak tanımaya çalıştığınız birine tlfn numaranızı vermek için zaten çok erken ,adam aklı başında biriyse tlfn numarasını istememesi normal.
Yada evli yada sevgilisi var
Numarami istemedide kendi numarasini verdi simdi ózelden ara istersen guvenene kadar dedidoğru o ihtimal de var,tlfn la iletişim tehlikeli olabilir diye temkinlidir belkide ondan istemiyordur.
Numarami istemedide kendi numarasini verdi simdi ózelden ara istersen guvenene kadar dedi
sen benim ögretmenliğimi sorgulayamazsin birincisi ikincisi yazimina bu kadar dikkt ediyosun madem o noktalar nerde acele yazdigimi soyledim bir de bilmişlik taslamayinogretmen boyle yazar boyle ıletısım kurarsa
ogrencıler napsın
evlatlarımız ogrenme guclugu cekıyor dıye uzulmeyelım
konuya gelınce mesaj atma derım
ne bıcım bı ogretmensın demedımSen benim ögre
sen benim ögretmenliğimi sorgulayamazsin birincisi ikincisi yazimina bu kadar dikkt ediyosun madem o noktalar nerde acele yazdigimi soyledim bir de bilmişlik taslamayin
Bir kere tatilde ailenizle zaman geçirin diye mesajlaşmamanız çok saçma. Koca insanlarsınız 10.000 mesaja kendini bağlayın demiyoruz zaten. Mesaj ya da whatsapp dediğin ne kadar zaman alıyor ki günde bir kaç kere yazışsanız ne zararı olacak ki?Biliyorum size konik gelcek ne sacma diceksiniz biliyorum ama sizden baska sorabilwcegim kimsem yok oyle dusununun iki haftadir daceden biriyle konusuyoruz ikimizdr ogretmeniz notmal konusuyor gibiyiz ama yuzyuze gelmeyi istiyoruz yalniz bu tatilde ikimizde ailemizin yanindsydik ondan dedik aileyle vakit gecirelim die mesajlasmadik bekliorum simdi mesaj atsin die ama atmadi ben de atlamak istemiorum farkli illerde girev yapioruz ama iki saatlik mesafedeyiz hafta sonu gotusmeyi dusunuyoduk simdi ben buna mesaj atim mi yoksa beklim mi atmasinj tel numaralarimjz yok sadece faceden atioruz mutlaka hergun mesaj atardi
ne bıcım bı ogretmensın demedım
ogretmen oldugumuda ıddaa etmedım
noktalama ısaretlerınden de bahsetmedım , kelımelerı yuta yuta yazmanız ılgımı cektı
acele ıle yazıyorsunuzda maşallah çemkirmeye vakıt var
sızınle tartısarak sızın gıbı gorunmek ıstemem bu sebeple benı bırdaha alıntılamazsanız sevınırım.[/QUOT konuyu actigim vakit evet hizli yazdim bilseydim TDK dan birinin burdan olacagini daha dikkatli olurdum bu arada size zorla yorumlayin demedim kusura bakma cidden senin gibi birine cevap verdigim icin ben kendimi rahatsiz hissettim buraya biseyler yazarken karsimdaki kisiler ne dusunur benim yerimde olsalar ne yaparlar diye fikir almak amacli konu actim senin gibi yazim kurallarina takilan biriyle muhattap olmak icin degil
Canim haklisin belkide ama ben öyle istemistim neyse ki yazdi konuştuk gerci sizlerde haklisiniz banada aynisini biri sorsa yuzyuze gelmedigin bir adamdan mesajlasilirmi derdim ama oluyormus:)))Bir kere tatilde ailenizle zaman geçirin diye mesajlaşmamanız çok saçma. Koca insanlarsınız 10.000 mesaja kendini bağlayın demiyoruz zaten. Mesaj ya da whatsapp dediğin ne kadar zaman alıyor ki günde bir kaç kere yazışsanız ne zararı olacak ki?
sonrasında da aramaması bana bu insanın seni çok da ciddiye almadığını düşündürdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?