Yorummmm

O atti yazistik biraz hafta sonundan hic bahsetmedi bilmiorum biraz moralim bozuldu acikcasi isteyen adam derdi haftasonu goruscez dimi falan die sorardi ve telimi falanda almaya calismadi hic almak istese alirdi yani bilmiorum belki onda bisey yok ben jendi kendime gelin guveyde olabilirim

faceden tanıştığınız henüz iki haftadır yazışarak tanımaya çalıştığınız birine tlfn numaranızı vermek için zaten çok erken ,adam aklı başında biriyse tlfn numarasını istememesi normal.

Asla ve asla internetten yeni tanistigin biri ile görüşme asla karsinda sapik mi var evli mi var nasil bir insan var nereden bileceksin bu ulkede kizlarin basina neler geliyor tavsiye etmiyorum

Yada evli yada sevgilisi var

Ben ev hanımıyım ama kendimi daha bi öğretmen gördüm sayenizde❤

ogretmen boyle yazar boyle ıletısım kurarsa
ogrencıler napsın
evlatlarımız ogrenme guclugu cekıyor dıye uzulmeyelım
konuya gelınce mesaj atma derım

Atmaa .
Bizde faceden tanıştık hep o yazardı.

Sen benim ögre
ogretmen boyle yazar boyle ıletısım kurarsa
ogrencıler napsın
evlatlarımız ogrenme guclugu cekıyor dıye uzulmeyelım
konuya gelınce mesaj atma derım
sen benim ögretmenliğimi sorgulayamazsin birincisi ikincisi yazimina bu kadar dikkt ediyosun madem o noktalar nerde acele yazdigimi soyledim bir de bilmişlik taslamayin

Sen benim ögre

sen benim ögretmenliğimi sorgulayamazsin birincisi ikincisi yazimina bu kadar dikkt ediyosun madem o noktalar nerde acele yazdigimi soyledim bir de bilmişlik taslamayin
ne bıcım bı ogretmensın demedım
ogretmen oldugumuda ıddaa etmedım
noktalama ısaretlerınden de bahsetmedım , kelımelerı yuta yuta yazmanız ılgımı cektı
acele ıle yazıyorsunuzda maşallah çemkirmeye vakıt var
sızınle tartısarak sızın gıbı gorunmek ıstemem bu sebeple benı bırdaha alıntılamazsanız sevınırım.

Bir kere tatilde ailenizle zaman geçirin diye mesajlaşmamanız çok saçma. Koca insanlarsınız 10.000 mesaja kendini bağlayın demiyoruz zaten. Mesaj ya da whatsapp dediğin ne kadar zaman alıyor ki günde bir kaç kere yazışsanız ne zararı olacak ki?
sonrasında da aramaması bana bu insanın seni çok da ciddiye almadığını düşündürdü.

Canim haklisin belkide ama ben öyle istemistim neyse ki yazdi konuştuk gerci sizlerde haklisiniz banada aynisini biri sorsa yuzyuze gelmedigin bir adamdan mesajlasilirmi derdim ama oluyormus:)))

nıye bırtek bana catıyor acaba konu sahıbı ?
ne kadar haklıymısım yazdıklarımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…