Yorumsuz...

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.488
Bir kere daha yarın sabaha daha iyi, özgür, akıl tutulmasından kurtulmuş, birbirine saygılı, aynı ülkenin vatandaşı olduğu için doğal olarak ülkedaşını seven, hedefi gelişmek, ilerlemek, aklın ve bilimin öncü olduğu bir ülkeye, Türkiye'me uyanabilmek için oyumu verdim.

Bu seçimlerde hepimiz oyumuzu verirken, bir değil, birkaç kez düşünmüşüzdür diye ümit ediyorum. Bir süre sonra "yetmez, ama evet" demiş olanların neye "evet" demiş olduklarını anladıkları - tabii gerçekten anladılarsa - gibi olmasın.

Ülkemiz için en iyisini yaşayabilmek dileğiyle, hepimizin oyu ülkemize hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Keşke bu olsaydı.Şu anda burda kanlı bıçaklı tartışanlarla tartışmayanlar eşit.İki kesimde birer oy kullandı okadar

Bir kere daha yarın sabaha daha iyi, özgür, akıl tutulmasından kurtulmuş, birbirine saygılı, aynı ülkenin vatandaşı olduğu için doğal olarak ülkedaşını seven, hedefi gelişmek, ilerlemek, aklın ve bilimin öncü olduğu bir ülkeye, Türkiye'me uyanabilmek için oyumu verdim.

Bu seçimlerde hepimiz oyumuzu verirken, bir değil, birkaç kez düşünmüşüzdür diye ümit ediyorum. Bir süre sonra "yetmez, ama evet" demiş olanların neye "evet" demiş olduklarını anladıkları - tabii gerçekten anladılarsa - gibi olmasın.

Ülkemiz için en iyisini yaşayabilmek dileğiyle, hepimizin oyu ülkemize hayırlı olsun.

Seçim yasaklarının devam ettiğini hatırlatır bu konuda hassas davranmanızı önemle rica ederim ...
En hayırlısı ne ise o olsun deyip kestirip atmak var ancak; son 10 küsür yıldır mümkün oldukça siyasi mevzulara yorum yapmaktan kaçınıp aynı oranda da takipte kaldım.Fakat şimdi dileğim Atatürk" ilke ve inkilâplarına bağlı Cumhuriyet"e ve ülkeye sahip çıkacak ortamı suni gündemle doldurmayacak lâik ve hümanist bir sistemi geri getirecek bir partinin seçilmesi dileklerimle tüm Türkiye"ye hayırlı olsun diyorum...

Son düzenleme:
Bense hic cenemi tutamadim hep dogru olanlari anlattim insallah bu sefer iyi olur hersey

Buna ek olarak seçim yasakları devam etmesine rağmen Google üzerinden gelen reklamlar ilgili partilere bildirilmiştir.

Kazen mührü basarken ben de senin düşündüklerini içimden geçirerek oyumu verdim. Sorarsan anladılar mı? Sanmıyorum, en azından yeterli çoğunlukta değil diyelim gözlemlediğim kadarıyla. :KK14: Facebook'ta hararetli tartışmalar dönüyor, ve bugun gözüme takılan saçma bir yorum " herkes çalıyor! baştakilerin gözü doydu artık çalmazlar diye oyumu yine onlara bastım" :KK57: akıl tutulmasının ekstrem boyutu diyorum. Mantıklı sebepler çerçevesinde herkes oyunu kullansın istediği partiye ama bu saçmalıklarla değil...

ben de oyumu verdim umutlu olamk istiyorum ama.. aması var işte...

o amalar beni de düşüncelere atıyor, ve muhtemelen yine stockholm sendromu tezini doğrulayacak halkımız:KK43:

Keşke dediğiniz gibi olsa ama millet neye neden evet dediğinin bile farkında değil ...ah keşke bu sandıktan beklediğimiz çıksa ,ama biliyorumki biz bize dokunmayan yılan yuz yıl yaşasın demeye devam edicez ,taki kesemize dokunana kadar ,cidden oyle bir donemdeyızki ,milletçe ahlak zafiyeti yaşıyoruz ...
Bnm de temennim milletimiz neyi hakediyorsa onun olması ,hayırlısı ne ise onun olması

Kazen mührü basarken ben de senin düşündüklerini içimden geçirerek oyumu verdim. Sorarsan anladılar mı? Sanmıyorum, en azından yeterli çoğunlukta değil diyelim gözlemlediğim kadarıyla. :KK14: Facebook'ta hararetli tartışmalar dönüyor, ve bugun gözüme takılan saçma bir yorum " herkes çalıyor! baştakilerin gözü doydu artık çalmazlar diye oyumu yine onlara bastım" :KK57: akıl tutulmasının ekstrem boyutu diyorum. Mantıklı sebepler çerçevesinde herkes oyunu kullansın istediği partiye ama bu saçmalıklarla değil...

o amalar beni de düşüncelere atıyor, ve muhtemelen yine stockholm sendromu tezini doğrulayacak halkımız:KK43:
gözü doydu artık çalmazmı....bir yaşıma daha girdim:KK57:

10426119_965416343509434_1365164834548351593_n.jpg

Bu da ayrı bir ayrıntı....

Bende gayet kendimden emin hiç tereddüt etmeden verdim En Büyük TÜRKİYE

sonucun değişmeyeceğini biliyorum ama vatandaşlık görevimi yaptığım için vicdanım rahat

Her insan yaptıklarından, seçimlerinden sorumludur.
Dileklere bile gerek yok aslında, her insan yaşattığının aynısı yaşar zaten ama kimi bunu anlar kimi anlamaz.
Vicdan ve merhametten ayrılmamalarını umut ediyorum tüm insanlar için, bende dahil...

Ben de neye evet dediğimi bilerek bastım oyumu. Zaten bu dünyada yaptığımız her şey gibi verdiğimiz oydan da sorumluyuz. Verdiğimiz parti seçilirse onu oraya bile isteye biz getirdiğimiz için onların dört sene boyunca yaptıklarından biz de sorumluyuz. Sonra bedeli çok ağır olabilir. Umarım herkes bu ayrıntıyı düşünerek oy vermiştir.

X