Ben evliyim ben de saka gibisiniz diyorum. Ailenizin yaninda esinizle tartisiyorsunuz, enisteniz -yapici da olsa- laf söylüyor, anneniz laf söylüyor, esiniz arkadasim geldi ben kactim diyor, siz ben de eve gelmiyorum annemde kalicam diyorsunuz, esiniz de kalirsan kal gelip seni almam diyor... Bunlarin hangisi dogru?
Esiniz birden arkadas sevdasina düsmedi heralde, önceden de böyleydi.
Madem rahatsiz oldugunuz sikayetci oldugunuz konu var, esinizi oturtup konusun. Kimseyi tanimiyorum evde yalniz basima birsey gelir diye korkuyorum, bak haberlerde neler okuyoruz, bunlar yeni evli altinlari vardir diye gelir basarlar evi diyebilirsiniz. Senin aksam hep ciktigini herkes görüyor deyin.
Enistenize kadar size karisilmasi da dogru degil. Madem sorununuz var yansitmayin acik vermeyin kimseye.
Konu acarken de öyle yazmayin böyle yazmayin demeyin kimseye. Yazilanlar etkilyor lütfen yorumlariniza dikkat edin de neyin nesi? Derdim var diyorsunuz ne yapmami önerirsiniz diyorsunuz, sizin de hatalarinizi söylemek durumundayiz. Siz nisanliyken bazi seyleri gözden kacirmissiniz ya da göz yummussunuz. Ister yeni ister 10 yillik evli olunsun, erkek her aksam karisini evde birakip arkadaslariyla takilamaz. Arada olur is yerindekilerle veya bekarlik arkadaslariyla ayda yilda bir cikar yemek yemeye, mac yapmaya...
Benim saka gibisiniz demem sebebim, sanki evli degil de evcilik oynuyormus gibi görüntü cizmeniz. Ben arkadaslarimla gezicem, iyi ben de annemde kalicam gelmiycem o zaman, iyi gelmezsen gelme olayi.