• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumu size bırakıyorum...

Fena karisik durum allah YARDIMCINIZ olsun..ya acaba adamı evdeyken bunaltiyormusunuz.. Çözüm olarak dışarı çıkmak istememesi için evde vakit gecirebileceginiz aktiviteler yapabilirsiniz yapboz.tavla satranç vb vb demek istediğim zevk alacağınız paylasimlar sizi bir araya getirebilir..ve onunla bence güzel bir dille empati yaparak konuşmayi deneyin..inşallah çok mutlu olursunuz..

Fena karisik durum allah YARDIMCINIZ olsun..ya acaba adamı evdeyken bunaltiyormusunuz.. Çözüm olarak dışarı çıkmak istememesi için evde vakit gecirebileceginiz aktiviteler yapabilirsiniz yapboz.tavla satranç vb vb demek istediğim zevk alacağınız paylasimlar sizi bir araya getirebilir..ve onunla bence güzel bir dille empati yaparak konuşmayi deneyin..inşallah çok mutlu olursunuz..
teşekkürler Allah razı olsun, yapboz satranç oyunları falan sevmiyor almiyalim demişti evde sürekli kurtlar vadisinin eski bölümlerini izliyor, onun için gerçekten biseyler yapmak için çabalıyorum ama görmezden geliyor. bukadar sevmesem ilgi beklemem ama çok zor :(

teşekkürler Allah razı olsun, yapboz satranç oyunları falan sevmiyor almiyalim demişti evde sürekli kurtlar vadisinin eski bölümlerini izliyor, onun için gerçekten biseyler yapmak için çabalıyorum ama görmezden geliyor. bukadar sevmesem ilgi beklemem ama çok zor :KK43:

İletişim problemi var bunu bir şekilde beraber cözmelisiniz ama sakin birbirinizi suçlamayin benli konusmayin..benden beklentilerin varmı diye giriş yapin genelde uyguluyorum empati kurdurtacak cümleler iyi oluyor.. Bak doğan cüceloglunun kitapları bu konuda çok faydalı istersen bir araştır derim.. Çok mutlu ol,olun....

Severek mi evlendiniz cidden?
Adam kaba, dengesiz en kotusu kadini insan yerine bile koymuyor. Sen kadinsin yapacaksin ne demek. Calisip calismayacagina da karar vermis. Artik sen evde onun coraplarini citilerken o da arkadaslariyla gezer.

Bir aylik evlilige gore cidden tuhaf bi iliskiniz var.

4 yıllık Evliyim annemin evinde kal diyecek bana ...
Kafasını duvara sürte sürte kıvılcım çıkarırım...
He bide bensiz gece dışarı çıkacak...
Onu düşünemiyorum bile :KK12:

müstakbel eşiniz topluluk içnde böyle konuşmasaydı her insan alınır esinizle bu konu hakkında konuşun

Aramayıp direkt gitseydin keşke.
Orda burda kal demesin bir daha size.

evli adamın evde karısı varken dışarıda arkadaşlarıyla takılması hiç hoş değil evlendiğimden beri bir gün bile böyle birşey görmedim ben eşimden. İşi biter bitmez evine gelir. Evlenince bekar hayatı gibi olmamalı. Sen her akşam kız arkadaşlarınla çıkıp gezsen eşinin hoşuna gider mi?

Sayfaları okumadım, başkaca ayrıntı verdiyseniz bilemem ama ilk mesajınıza göre yorum yapıyorum.
Benimle ilgili bir şikayetin başkalarının yanında konuşulmasını sevmem hele ki bu hoşlanmadığım biriyse deliririm.

Severek mi evlendiniz cidden?
Adam kaba, dengesiz en kotusu kadini insan yerine bile koymuyor. Sen kadinsin yapacaksin ne demek. Calisip calismayacagina da karar vermis. Artik sen evde onun coraplarini citilerken o da arkadaslariyla gezer.

Bir aylik evlilige gore cidden tuhaf bi iliskiniz var.
o tuhaflığı farkettigim ve rahatsız olduğum için buraya yazdım, güzel de fikirler aldım hepinize teşekkür ederim. artık onu fazla kaale almiycam kendini dev aynasında görmeye başladı..

değişik miyiz? şaka mısın sen ya ? evlimisin merak ettim.

Ben evliyim ben de saka gibisiniz diyorum. Ailenizin yaninda esinizle tartisiyorsunuz, enisteniz -yapici da olsa- laf söylüyor, anneniz laf söylüyor, esiniz arkadasim geldi ben kactim diyor, siz ben de eve gelmiyorum annemde kalicam diyorsunuz, esiniz de kalirsan kal gelip seni almam diyor... Bunlarin hangisi dogru?

Esiniz birden arkadas sevdasina düsmedi heralde, önceden de böyleydi.

Madem rahatsiz oldugunuz sikayetci oldugunuz konu var, esinizi oturtup konusun. Kimseyi tanimiyorum evde yalniz basima birsey gelir diye korkuyorum, bak haberlerde neler okuyoruz, bunlar yeni evli altinlari vardir diye gelir basarlar evi diyebilirsiniz. Senin aksam hep ciktigini herkes görüyor deyin.

Enistenize kadar size karisilmasi da dogru degil. Madem sorununuz var yansitmayin acik vermeyin kimseye.

Konu acarken de öyle yazmayin böyle yazmayin demeyin kimseye. Yazilanlar etkilyor lütfen yorumlariniza dikkat edin de neyin nesi? Derdim var diyorsunuz ne yapmami önerirsiniz diyorsunuz, sizin de hatalarinizi söylemek durumundayiz. Siz nisanliyken bazi seyleri gözden kacirmissiniz ya da göz yummussunuz. Ister yeni ister 10 yillik evli olunsun, erkek her aksam karisini evde birakip arkadaslariyla takilamaz. Arada olur is yerindekilerle veya bekarlik arkadaslariyla ayda yilda bir cikar yemek yemeye, mac yapmaya...

Benim saka gibisiniz demem sebebim, sanki evli degil de evcilik oynuyormus gibi görüntü cizmeniz. Ben arkadaslarimla gezicem, iyi ben de annemde kalicam gelmiycem o zaman, iyi gelmezsen gelme olayi.

Ben evliyim ben de saka gibisiniz diyorum. Ailenizin yaninda esinizle tartisiyorsunuz, enisteniz -yapici da olsa- laf söylüyor, anneniz laf söylüyor, esiniz arkadasim geldi ben kactim diyor, siz ben de eve gelmiyorum annemde kalicam diyorsunuz, esiniz de kalirsan kal gelip seni almam diyor... Bunlarin hangisi dogru?

Esiniz birden arkadas sevdasina düsmedi heralde, önceden de böyleydi.

Madem rahatsiz oldugunuz sikayetci oldugunuz konu var, esinizi oturtup konusun. Kimseyi tanimiyorum evde yalniz basima birsey gelir diye korkuyorum, bak haberlerde neler okuyoruz, bunlar yeni evli altinlari vardir diye gelir basarlar evi diyebilirsiniz. Senin aksam hep ciktigini herkes görüyor deyin.

Enistenize kadar size karisilmasi da dogru degil. Madem sorununuz var yansitmayin acik vermeyin kimseye.

Konu acarken de öyle yazmayin böyle yazmayin demeyin kimseye. Yazilanlar etkilyor lütfen yorumlariniza dikkat edin de neyin nesi? Derdim var diyorsunuz ne yapmami önerirsiniz diyorsunuz, sizin de hatalarinizi söylemek durumundayiz. Siz nisanliyken bazi seyleri gözden kacirmissiniz ya da göz yummussunuz. Ister yeni ister 10 yillik evli olunsun, erkek her aksam karisini evde birakip arkadaslariyla takilamaz. Arada olur is yerindekilerle veya bekarlik arkadaslariyla ayda yilda bir cikar yemek yemeye, mac yapmaya...

Benim saka gibisiniz demem sebebim, sanki evli degil de evcilik oynuyormus gibi görüntü cizmeniz. Ben arkadaslarimla gezicem, iyi ben de annemde kalicam gelmiycem o zaman, iyi gelmezsen gelme olayi.
hanımefendi çok anormal geldi size sanırım, tabii sizin yorumunuz birşey diyemem ama benim çevremde bu sorunları olanida ailesiyle paylasanida gördüm garip görmedim.. ha ama benim işime yaradı mı ? hayır. birdaha paylasmam bana ders oldu zaten, biran boş bulunup bi yardım istemiştim ama olmadı.. benim eşim konuşularak anlaşılacak biri değil hep kendi bildigini okur. ve bende yoruluyorum kendimi anlatmaktan, gerek tatlı dil gerekse kizmak..hiçbiri işe yaramiyor. bana 10 senelik evli insanları örnek gösteriyor onların hanımları da evde bekliyor sende beklesen nolcak diyor.

eğer böyle kocaniz varsa beni anlarsınız, ha degilsede çok şanslısınız der, konuya nokta koyarım .

dan....k lafını size geri iade ediyorum. benden başkası ona bu lafları diyemez !
bence öyle ....ben derim...çünkü oda dolaylı yoldan benim kocama demiş....ayrıca o kelime ne dediğini bilmeyenler için kullanılan eski bir kelimedir...hakaret etmedim yani sevgili eşiniz ne dediğini bilmiyor zira....

bence öyle ....ben derim...çünkü oda dolaylı yoldan benim kocama demiş....ayrıca o kelime ne dediğini bilmeyenler için kullanılan eski bir kelimedir...hakaret etmedim yani sevgili eşiniz ne dediğini bilmiyor zira....
aman kim kime ne demiş suan onu düşünecek halde değilim benim konumla alakası yok.

Back
X